CAŁA INSTRUKCJA JEST NA PIERWSZEJ STRONIE, PROŚCIEJ JUŻ SIĘ NIE DA... SPOLSZCZENIE KTÓRE POJAWIŁO SIĘ O GODZINIE 24:00 MIAŁO BŁĘDA UNIEMOŻLIWIAJĄCEGO GRĘ W LIDZE MISTRZÓW. DO GODZINY 3:00 TO POPRAWIŁEM I OD TEJ GODZINY SA LINKI DO DZIAŁAJĄCEGO W 100% SPOLSZCZENIA; OSOBY, KTÓRE POBRAŁY SPOLSZCZENIE ZARAZ PO PREMIERZE, NIECH POBIORĄ TERAZ - DZIAŁAJĄCE (NP.C.RONALDO7, AVEIRO). NIE BĘDĘ ZMIENIAŁ LIGI MISTRZÓW NA TRYB MENEDŻERSKI;
Ja mam wszystko ;p save itp. , nie mam kitservera. Mam nazwy reprezentacji zle np. Polen, a powinno byc Polska ;] Tez tak macie ?
TO ZALEŻY OD OFa, A NIE SPOLSZCZENIA (POZA TYM W SPOLSZCZENIU NIE MA TŁUMACZENIA NAZW REPREZENTACJI)
frogas12
a ja teraz jeszcze cos wylapalaem...gralem se w master league na patchu barclays zakonczyl sie mecz chciaklem isc do menu glow master league nadusilem i czarny o braz i pupcia co dalej ...pomocy
WYŁACZ SPOLSZCZENIE [GRAJ Z ORGINALNYMI PLIKAMI RV0C_IMG I PDATA.IMG], PRZEJDZ JESZCZE RAZ TEN MECZ I DAJ SCREENA Z MENU PO MECZU [TEGO GŁÓWNEGO]
wszystko ładnie pięknie tylko że scoreboard nie działa, za miast niego są białe kwadraciki lol?! Duży uśmiech
TO NIE ZALEŻY OD MOJEGO SPOLSZCZENIA, MASZ COS ZE SWOJĄ GRĄ ZRYPANE, NIESTETY...