Ja się zgłosiłem pewnego razu , napisałem do Mściciela czy miałbym szanse zostać opiekunem pes 4 na okres próbny , jasno nakreśliłem swoją wizję i również jasno zdeklarowałem że sam odejdę jeśli przez ten okres próbny nie zrealizuje założonych celów. Po paru dniach Mściciel odpisał mi , że zarząd raczej nie zgodzi się na moją kandydaturę poprosiłem o argumenty wtenczas Mściciel poprosił mnie o napisanie tzw. "swojej wizytówki" z moim mocnymi i słabymi strony .Uczyniłem to napisałem na pewno trochę subiektywny tekst który wysłałem na maila .Mściciel mówił ze porozmawia z Maćkiem i Belzim i dziś góra w następny dzień da mi odpowiedź .Sytuacja jest taka mija już blisko miesiąc i nie tylko nie dostałem żadnej odpowiedzi ale moje dobre imię jest szykowane przez Maćka pisanie jakiś bzdur jakobym natarczywie prosił o tą funkcję zasypując biedny zarząd kolejnymi mailami .O ile mogę z Maćkiem czasem uciec od tematu i wejść na sprawy osobiste to od Ciebie Mścicielu oczekiwałem chodź dotrzymania słowa i niestety , wiem że jesteś szefem szefów bez złośliwości ale nawet Ty a może przede wszystkim Ty powinieneś traktować wszystkich równo i z szacunkiem , a ja to zresztą nie bez powodu traktuje jak brak elematranego szacunku względem mojej osoby ... użerania z Wami nie jest mi na rękę , robią to bo chciałem pomóc PES 4 i uważałem że mam na tyle doświadczenia i pomysłów że mógłby nie mało wnieść w jakże zasłużoną dla pesleague odsłonę PES-a którą jest CZWÓRKA . Od tej pory jestem neutralny piszcie sobie i róbcie co chcecie , zresztą zawsze tak było i wyrażę swoje zdanie teraz możecie się zgodzić albo i nie LIGA PESLEAGUE jest ligą 3 osób Mściciela , Belziego i Maćka a nie graczy bo ich głos nigdy nie jest brany poważnie pod uwagę .Pozdrawiam i życzę szczerze powodzenia .