No właśnie jak to jest. Są wakacje więc ewentualne wyjazdy na tydzień pewnie wielu będzie jeszcze miało. Czy w takim wypadku można przekładać kolejki na kolejny tydzień czy nie ma w tej lidze takiej możliwości?
Lukaszeq to jest LIGA FAIR PLAY. W tej lidze kazdy z kazdym potrafi sie dogadac, kazdy z kazdym chce rozegrac mecze, kazdy z kazdym jest w ciaglym kontakcie. Nikt nikogo nie oszukuje, gracze wola przegrac mecz, niz byc posadzeni o nieuczciwosc, brak kontaktu, lagi czy cos innego. W pierwszej edycji tej ligi kazdemu zalezalo na rozegraniu wszystkich meczow, kazdy chcial wygrac nagrode, kazdy gracz byl dostepny i z kazdym mozna bylo normalnie porozmawiac. Nie bez znaczenia byl fakt, ze to byli raczej starsi gracze, ktorych bylo stac na wydanie 50zl czy 20 zl, zeby miec dobra lige, dobra zabawe. Nie wiem czy zasady Ligi Fair Play zostana utrzymane, czy cos sie zmieni,ale uwazam ze przekladnanie meczow bedzie mozliwe o ile dogadasz sie z kazdym zawodnikiem w odpowiednim czasie przed meczem, a potem w uzgodnionym terminie obaj zagracie ten mecz.
Do Ligi Fair Play powinni kandydowac gracze ktorzy maja mocne postanowienie dogrania ligi do konca, sa uczciwi, kontaktowi, dostepni na gg, ktorych pes jak i liga kreci, ktorzy sa fanatykami tego typu zabaw i ktorzy graja dalej mimo porazek, w celu poprawiania swoich osiagniec.
Mam nadzieje ze tylko tacy gracze zapisza sie do drugiej edycji tej ligi.
Mam prosbe do adminow. Czy mozecie troche zmienic punktowanie rankingowe za mecze w Lidze FAIR PLAY?
Uwazam, ze skoro to jest liga, czyli gracze graja z przeciwnikami im przydzielonymi, z ktorymi w innym wypadku nei zagraliby, bo np. sa od nich gorsi lub nie lubia wyzwan.. to punktow za wygranie powinno byc o wiecej, za remis proponuje cos w okolicach zera, ewentualnie za remis na wyjezdzie troche wiecej.a za porazke powinno byc max -100punktow, a normalnie w okolichac -50..
Liga powinna miec wiele pokus zwiazanych wlasnie z uczestictwem w niej a nie tylko kare w postaci wykluczenia z rozgrywek i walkowery za wszystkie mecze. Gracze w zamian za systematycznosc i wspolzawodnictwo z roznymi graczami powinni byc nagradzani lepiej niz w przypadku wyzwan.
Proponuje rowniez ustalic ilosc punktow bonusowych za kazde miejsce na koniec sezonu. 1,miejsce 5000pkt, 2.3500pkt, 3. 3000pkt, 4. 2800, 5.2700,6.2650,7.2600, 8.2550, 9.2525, 10. 2500. 11.2400, 12.2375,12. 2350, 13.2325, 14.2300, 15. 2275, 16.2250, 17.2225, 18.2200, 19.2175, 20.2150, 21. 2125, 22.2100pkt
mysle ze to dobry podzial, oczywiscie mozna go skorygowac.
LIGA powinna premiowac wszystkich graczy, nawet tych slabszych ,nawet za to ze daja wygrywac tym lepszym ..
System wyzwan jest fajny, ale mam wrazenie ze ma tutaj na tej stronie zbyt duza wage, rzucajac w cien lige i inne turnieje.
pozdrawiam
grzesiek