twoja sprawa, rób co chcesz. Nie chcesz dawać nie dawaj. Potem mam sluchać, że dajesz nagrody to ja dziękuje. Ze mną jak ktoś chce sie skontaktowac nie ma najmniejszego problemu. Na pewnie nie bedzie tak, że gg napisze i każdy ma wszytko rzucić bo jemu się tak podoba. Napisałem,że liga zostanie tak zrobiona jak do tej pory. Zasada jest sprawdzona, moze tylko rozdiemy graczy lepszych po grupach, zeby najlepsi nie grali miedzy sobą.
Tak jak napisałeś, nasza strona, my podejmujemy decyzje i my za nią odpowiadamy. Jeżeli gracz chce grać musi uszanować zasady wprowadzone przez nas
a teraz wracam do tematu ligi fair play. Ktoś się jeszcze zapisuje?
masakra... pan maciek_pl pan i wladca
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE . Po co w ogole jest to forum i ta dyskusja, skoro dopuszczacie dyskusje tylko o samych pierdolach, a tematy niewygodne lub nowe propozycje (moim zdaniem dosc ciekawe i warte chocby przedyskutowania) omijacie szerokim lukiem? w zyciu nie zrobiliscie ankiety na wniosek gracza, przynajmniej ja o czyms takim nie slyszalem. zero nowych pomyslow, wszystko jest sprawdzone? zapytajcie graczy , ciagle w dyskusjach na priv slysze ze to im sie nie podoba, tamto, ze to jest nienajlepiej zrobie, ze tu cos nie tak itp.. nie wszystkim sie chce o tym pisac glosno, skoro trafiaja na taki mur jak wy ADMINI.
Dobra dobra, nie dam nagrody ani jednej i nie dlatego ze nie chce, tylko dlatego ze nie szanujecie ludzi ktorzy chca wam pomoc.
Jesli chodzi o kontakt z toba to owszem, mozna sie skontaktowac.. ale nic wiecej.. zawsze slysze te same odpowiedzi. "nie chcesz - nie graj", "rob co chcesz", "chcesz grac , uszanuj zasady" ... ja szanuje zasady, niczego jeszcze nie zlamalem, a wy to co? teraz slysze ze bedzie jakis podzial na grupy, a gdzie to jest napisane, ze cos takiego moze byc? z tego co wiem to najlepsi powinni grac z najlepszymi, slabsi ze slabszymi, na tym polega rozwoj... aaa, zapomnialem macie w regulaminie: "admini moga w kazdej chwili zmienic regulamin bez podania przyczyny"
no no...
gdzie ja to slyszalem, wladza absolutna.. juz wielu sie przejechalo na takiej ideologii.
PYTANIE: Czy mozna przeprowadzic ankiete wsrod graczy na dwa zasadnicze pytania???
MACIEK_PL ?? mozna czy nie mozna??