eeee. z takim podejsciem jakie prezentujecie to zrezygnowalem z ufundowania nagrody..
"nie podoba sie, to nie graj" ... naczelne haslo adminow... prawie w kazdej waszej wypowiedzi czai sie to miedzy wierszami.
na razie to bylby szalik,pozniej co innego bym ufundowal, cos bardziej wartosciowego, ale widze ze to tylko walenie glowa w mur.. czlowiek sie stara,zeby cos polepszyc, zmienic, a dostaje obuchem w leb. SZKODA. Tak ciezko zrobic aplikacje do mojej propozycji? Sam moglbym to zrobic bez wiekszego wysilku. Liga Fair Play nabralaby kolorytu, byloby wiecej klasyfikacji, wiecej roznych nagrod zwiazanych z gra fair play. byc moze kazdy walczylby w niej o cos innego, jeden o zywciestwo, drugi o najwiecej bramek, a trzeci w klasyfikacji najlepsze lacze.. ale ok. to nie byl pomysl zadnego z adminow, wiec jak zwykle nie przeszedl...
Tak samo odnosnie reklamy na waszej stronie. chcialem zamiescic, bo mam pensjonat wczasowy nad morzem i co ? olaliscie mnie... a podobno szukacie sponsorow...
Jestem pewnien ze moja propozycji odnosnie ksztaltu ligi i zasad eliminacji do niej w pes 2010 sprawdzilaby sie. Jest naprawde dobra, logiczna i wyposrodkowuje zarowno ambicje nowych graczy jak i tych ktorzy sa wierni portalowi, graja non stop, osiagneli juz cos i nie chca tego tracic, poprzez dwa trzy, piec nieudanych meczy w eliminacjach.
jesli ktos ma ochote na rzeczowa dyskusje prosze o kontakt gg: 3525606
Grzesiek "ggman"
PS. Nie mam do ciebie pretensji maciek_pl ze nie masz czasu, mam tylko pretensje ze jak juz znajdziesz czas to odpisujesz zdawkowo, bez konktretow i zazwyczaj jestes na nie. To wasza strona, wy ja prowadzicie i macie prawo o wszystkim decydowac, ale tak naprawde z mojego punktu widzenia jest tutaj wiele do poprawienia , wy tego chyba nie widzicie.. a moze to jakas inna przyczyna ktorej nei znam