Witam
Rzadko się udzielam ale często przeglądam forum, tym bardziej że zbliża się najnowsza odsłona.
Co do PES-a 2010 mam tylko nadzieję, że znacznie poprawią gameplay i animacje zawodników. O nic więcej nie proszę. Mam w dupie czy mordy będą mega realistyczne czy nie, i tak tego nie widać z kamery w trakcie meczu. I mam nadzieję, że znowu nie będzie sytuacji gdzie messi, ronaldo albo jakiś inny cyborg będzie biegł przez pół boiska z piłką bo nie da rady mu jej odebrać.
A co do FIFY. Też sceptycznie podchodziłem do niej i pierwszą grą na XBOX-a był oczywiście pes 2009. Jednak ostatnio skusiłem się dobrymi opiniami i zakupiłem FIFĘ. Nie żałuję. Nie jest pozbawiona błędów bo nie ma gry idealnej ale tutaj animacje zawodników i gameplay daje wrażenie, że się gra w prawdziwą piłkę nożną.
A co do XBOX-a Arcade faktycznie jest okrojona w porównaniu do innych wersji ale tyczy się to tylko dysku i headsetu. Nowe wersje mają wejścia HDMI i kartę 256mb. Tak naprawdę karta dla mnie jest wystarczająca. Kiedy sytuacja się zmieni to w każdej chwili można dokupić dysk. Ktoś napisał, że pad przewodowy. BZDURA!! Pad bezprzewodowy w zestawie. Drugi na allegro za 120zł i można śmiało śmigać we dwóch.
Pozdrawiam