Nie są te twarze jakoś zachwycające moim zdaniem to jest lepsza twarz Machedy REJESTRACJA lub LOGOWANIEA jak coś to bd można zpodmienić unnamedy??
No rozumiem ale myslalem ze w tym update(patchu) dodacie jakies nowe przyśpiewki chociaz do tych najpopularniejszych klubów ;d
Z badan wynika że ludziom najbardziej zalerzy na:1. Tansferach 2. licenchach klubów reprezentacji3. kitsachprzyspiewki są na koncu i nie budza zainteresowania wielkiego w patchach wiec tzymamy sie badan i lecim z koksem ^^
Dodałbym jeszcze jak najwiecej zawodników młodzieżowych czyli tak zwane młode talenty ;d
Myślę , że moglibyście dodać kilka popularnych stadionów ligi angielskiej (Stamford Bride, Old Traford, Anfield Road, City of Manchester Stadium itp.)I zostawiłbym CapmNou i Satiago Bernabeu
no ale po co jak w poprzedniej wersji patcha byly wsystkie stadiony z bpl jak ktos bedzei chcial to pobierze starego patcha bedzie mial stadiony a jak nie bedzei chcial jakiegos stadionu to usunie i git
Ale ściągać 11 partów po to żeby sobie dodać 4-5 stadionów To dobra bd zabierał się do ściągania
DoMManu ma racje, są w BPL 08/09 Ale przecież stadiony można sciągnąć osobno i samemu sobie dodać , ja np. zmieniłem sobie cały cv09 Byle by były beniaminki, talenty, kitsy
I mam nadzieje że wkońcu zostanie zrobiona twarz dla Jaya Simpsona zArsenalu bo jeszcze w żadnym patchu nie mial ... moze ten bedzie pierwszym ...
Widze że ten Patch zgniecie inne w 3 D**Y