|
Morgaz911
|
Myślę , że moglibyście dodać kilka popularnych stadionów ligi angielskiej (Stamford Bride, Old Traford, Anfield Road, City of Manchester Stadium itp.)I zostawiłbym CapmNou i Satiago Bernabeu
DoMManu ma racje, są w BPL 08/09  Ale przecież stadiony można sciągnąć osobno i samemu sobie dodać  , ja np. zmieniłem sobie cały cv09  Byle by były beniaminki, talenty, kitsy no i pyszczki 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 18, 2009, 11:26:04 wysłane przez Morgaz911 »
|
|
|
|
|
Java
Starszy junior
One Of The Legends
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.11
|
I mam nadzieje że wkońcu zostanie zrobiona twarz dla Jaya Simpsona zArsenalu bo jeszcze w żadnym patchu nie mial ... moze ten bedzie pierwszym ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DoMManU
|
Ale ściągać 11 partów po to żeby sobie dodać 4-5 stadionów  To dobra bd zabierał się do ściągania  9 partów po 1 po 2 te stadiony i muzyka najwiecej waza wiec 300mb w te czy we wte przy 2gb to nic  DoMManu ma racje, są w BPL 08/09  Ale przecież stadiony można sciągnąć osobno i samemu sobie dodać  , ja np. zmieniłem sobie cały cv09  Byle by były beniaminki, talenty, kitsy  no będą tylko kitsy wszystkie narazie w GDB są jakie wyszly na przyszly sezon i caly czas nowe dochodzą bo ludzie robią  najlepsze teamy mają na przyszly sezon i slabse tez sporo w bpl najwiecej jest I mam nadzieje że wkońcu zostanie zrobiona twarz dla Jaya Simpsona zArsenalu bo jeszcze w żadnym patchu nie mial ... moze ten bedzie pierwszym ...
Bo nikt tej facjaty nie zrobił moze michal zrobi 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2009, 16:52:10 wysłane przez DoMManU »
|
|
|
|
|
|
|
Java
Starszy junior
One Of The Legends
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.11
|
No ta jest nawet elegancka ;d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Morgaz911
|
A ile będzie ważył ten update/patch ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Java
Starszy junior
One Of The Legends
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.11
|
I jak możecie to zróbcie normalne drużyny w Lidze Mistrzów żeby można było sobie zagrać bo np w niektórych patchach były takie dryżyny w grupach jak Polonia Warszawa, FC Koln czy Śląsk Wrocław ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michał4KKS
|
Widze że ten Patch zgniecie inne w 3 D**Y
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DoMManU
|
Widze że ten Patch zgniecie inne w 3 D**Y
heh czemu ? ^^ nie no mnie osobiście to nawet od xboxa odciągnał i trochę w pes'a zacząłem pykać nawet w single 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
C.Ronaldo7 & Van Persie11
|
Może nie zgniecie wszystkich ale większość spokojnie rozwali aha zapomniałbym tylko żeby w updacie była poprawiona twarz Phillipsa z Manchester City bo ta co jest to tragedia 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 18, 2009, 23:01:23 wysłane przez Michal16Widzew »
|
|
Blue moon, you saw me standing alone without a dream in my heart without a love on my own. Blue moon...
|
|
|
|
Michał17Widzew
|
Może nie zgniecie wszystkich ale większość spokojnie rozwali aha zapomniałbym tylko żeby w updacie była poprawiona twarz Phillipsa z Manchester City bo ta co jest to tragedia  a jaka masz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ale o co chodzi czy jaką mam w grze czy jaką mam w zastępstwo tej 
|
|
|
|
|
|
Blue moon, you saw me standing alone without a dream in my heart without a love on my own. Blue moon...
|
|
|
|
smolarek222
|
Ale o co chodzi czy jaką mam w grze czy jaką mam w zastępstwo tej  Chyba o to drugie. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak chodzi o to czy mam jakąś inną to nie mam ale t która jest w patchu to tragedia bo on jest biały zamiast czarny to już lepiej zostawcie jego standardową facjatę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|