Bywa tak , Messi też potrafi rozegrać 40 meczy na wysokim poziomie , strzelając po 2 bramki co drugi mecz, a w meczu o stawke ( czyt. z Interem ) zawiódł , ale patrzy się na całokształt pracy , a nie na pojedyncze mecze. W gruncie rzeczy mecz z Ossasuną był ważny. Real prawie stracił 2 pkt i w tak trudnym memencie objawił się geniusz Ronaldo.
to jest tylko człowiek nie ma ludzi idealnych i nie będzie strzelał w każdym meczu 2 bramek to oczywiste a w meczach o stawke to zawodzi cały zespół ale spokojnie ..jeszcze troche i w meczach o stawke będzie prezentować najwyższy poziom gry jestem tego pewien:)
no na przykład ja nie wiem? za tyle kasy to on powinien błyszczeć nie tylko w meczach z osasuną czy almerią ale w takich meczach o dużą stawkę kiedy zespołowi nie idzie np. w LM z Lyonem czy w Grand Derbi,niestety w takich meczach on prezentuje się słabo...
paradoksalnie z Lyonem strzelił bramkę....a prócz GD,w jakich meczach jeszcze nie błyszczał?
w Lyonie nie było Silevstra ;]"a prócz GD,w jakich meczach jeszcze nie błyszczał?"
sorry ale ciężko znaleźć bo real za daleko nie doszedł w LM(a miał ja wygrać w cuglach) i w lidze w tym sezonie między realem i barceloną a resztą jest przepaść.
Długa przerwa nie jest usprawiedliwieniem... Tacy gracze często z mostu muszą wracać i grać na wysokim poziomie.
niby jacy gracze zaraz po 2 miesiecznej kontuzji wracaja i strzelaja co mecz hat tricki?
ja jakoś nie widzę tych hattricków ronaldo a po za tym same bramki to nie wszystko...
Dlatego sie wlasnie pytam jacy gracze tak strzelaja! Bo z jego toku myslenia wynika ze zawodnicy powinni po kontuzji byc lepsi niz przed
tak strzelają to znaczy co? jakoś nie widze żeby ronaldo strzelał hattricki co mecz...
Pieniądze za ,które kupili Ronaldo mówią ,że tak powinno być .(96 mln !!!)
To wymien ich!
Gra na wysokim poziomie nie musi byc rowna z hat trickami co mecz Pozatym jak juz ktos slusznie zauwazyl, C.Ronaldo mimo dwumiesiecznej przerwy ma tylko 2 bramki mniej od Messiego. (jak dobrze pamietam)
ty jesteś jakiś inny? co mam wymienić czy ja mówiłem ze każdy ma strzelać hattricka co mecz?
z tego co wiem to przez kontuzję opuścił tylko 4 mecze ligowe...