dziwne jest wytykanie brak sukcesów Realu,kibica Aarsenalu
1. Pato-Pierwszy był Milan,Real,jakoś o niego też nie walczy...
2. Di Maria-
Los Merengues monitorują sytuację młodziana już od 2006 roku, kiedy bronił on barw Rosario, czyli od momentu, gdy dyrektorem sportowym został Predrag Mijatović. Królewscy planowali sprowadzić skrzydłowego najpierw do Castilli, ale ostatecznie to Benfica w 2007 roku sięgnęła po gracza. Wysłannicy Ramóna Calderóna na bieżąco zbierają informacje na temat Di Maríi i uważają, że czyni ogromne postępy, dzięki czemu może stać się jednym z najlepszych na świecie na swojej pozycji. Właśnie dlatego działacze chcą przeprowadzić transfer tak szybko, jak to tylko możliwe.
-David Luiz -
Po kontuzji Pepe trzeba było się rozglądać,nad jakimiś łataczami,o kontekscie Chelsea i nim nie słyszłem.
3. Tevez - Nie wydaje mi się,aby Real go chciał....
4. Villa-
10 Paź 2007 11:42 Ramon Calderon chce teraz Davida Villę
Jak informuje hiszpański dziennik "Marca" prezydent Realu Madryt, Ramon Calderon jest bardzo zainteresowany ściągnięciem w kolejnym okienku transferowym napastnika Valencii CF, Davida Villi . Marca uważa, że plusem dla piłkarza jest także to, że jest Hiszpanem.
Chelsea wydaje mi się,ze jest zainteresowana nim dopiero od zeszłego lata.Pierwszym Angielskim klubem,który chcaił Davida był Liverpool.Chelsea,od kiedy zapragneła mieć Ville-czy to nie przypadkiem dopiero po Euro?
5. Aguero-
14.03.2006 - 08:35h
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEReal walczy z Villarealem,Atletico i Barcą o Aguero,o Chelsea nie ma tam mowy!
Też wcześniej o nim pisałeś...
6.Neymar - Brazylijczyk ma dopiero 15 lat, ale największe kluby świata już chcą zapewnić sobie jego usługi w najbliższej przyszłości.A ostatnio do tego zacnego grona dołączył Manchester United.
Działacze Królewskich już w sierpniu 2007 roku podpisali porozumienie z menedżerem młodego piłkarza, Vagnerem Ribeiro, notabene agentem Robinho, że da Silva trafi do Madrytu najpóźniej do czerwca 2011 roku.
Ahh ten Real,zawsze się pomawia po Chelsea