Cofnąłem i napisałeś,że para Krycha-Igła wypada lepiej od pary Messi-Ibra,a potem dałeś tabele pokazującą ile kto ma bramek w lidze Ja Ci tylko pokazałem,że ta przewaga nie jest jakaś wielka
ps.Messi i Ibra też grają ze sobą dopiero pierwszy sezon
Widzę,że dalej nie wiesz,a rozchodzi się o to,ze FlAtRoN,napisał coś w stylu Ronaldo 'Real bez Ronaldo nie istnieje',dlatego pokazałem,ze w Madrycie bramki zdobywają on i Igła,oraz to,że Real nie jest bardziej uzależniony od Portugalczyka,aniżeli Barca od Messiego,a ta tabela miała pokazać,różnicę w bramkach 2 najlepszych snajperów obydwu zespołów....
Ta przewaga wynosi 4 bramki tylko na wzgląd Messiego,dlatego też wysnułem wniosek,ze to Real ma lepsza parę napastników 
P.S jeżeli para Cristiano-Higuain strzeli jeszcze 2 bramki będzie to najskuteczniejsza linia ataku,w LL,jak do tej pory mają 51 bramek,rekord wynosi 52 bramki,rekord ten został ustalony w sezonie 89/90 przez Hugo Sánchez'a i Martín'a Vázquez'a.
Sergio#20 mordkę to może ty masz;) Czytać ze zrozumieniem potrafię i dlatego Ci odpisałem bo napisałeś, że Barcelona ma tylko jednego bramkostrzelnego napastnika, a ja widzę ich tam 4:) I kto tutaj nie wie co pisze?
Tak mam mordkę,dziwne myslałem,ze Ty też,ale skoro mówisz,że nie,to boję się pomyślec co takiego tam masz
Czytać ze zrozumieniem potrafię i dlatego Ci odpisałem bo napisałeś, że Barcelona ma tylko jednego bramkostrzelnego napastnika, a ja widzę ich tam 4 I kto tutaj nie wie co pisze?
dalej niestety Ty,próbuj do skutku,za którymś razem Ci się uda
(albo i nie)