Ned to było do robiego.
robi, zrozumiałem twoje "No Shit Sherlock" jako zaprzeczenie mojej tezy, że te portale są mało obiektywne, a tak jest. Ewentualnie czasem coś fajnego można znaleźć na "zczuba.pl" ale to i tak trzeba się dużo naszukać, by coś naprawdę czytliwego znaleźć.
Ned, gdyby nie to, że Niedzielan idąc do NEC trafił na trenera, który powiedział, że nie znosi Polaków, to pewnie zwojowałby więcej. Osobiście na przełomie stulecia mało było aż tak szybkich piłkarzy w Polsce. Miał szybki start, dobry strzał i świetne czucie piłki. Tym wojował jako piłkarz Górnika i potem Groclinu. Poza tym Rasiak bez niego pewnie by się tak daleko nie wybił.
robi, cieszy mnie fakt, że za jego sprawą słychać w Europie o nas, ale też pamiętaj, że on "aspiruje" już tak trzeci, albo czwarty sezon. Nie uważasz, że za długo?
Po prostu panowie skończmy to. Skonfrontowały się dwie odmienne opinie i nie chcę, żeby wyszedł z tego marazm, a wiem, że niektórzy mają aspirację zrobić z igły widły i rozdmuchać tą naszą wymianę zdań do rangi wielkiej kłótni. Więc zakończmy to, póki jest w zalążku