ale ja oglądałem mecz i jednocześnie czytałem relacje na zczuba to normalnie az płakałem ze śmiechu.np
PRZERWA Gdyby w bramce Schalke nie stał Manuel Neuer, a dajmy na to, Mariusz Pawełek - Man Utd prowadziłby już jakieś 5:0. Gdyby natomiast zamiast Hernandeza w ataku Man Utd stał kij od szczotki, to zapewne Man Utd prowadziłby już jakieś 5:0.
51. min. Hernandez wreszcie trafia. Już mieliśmy pisać o tym, że kijom od szczotki też się zdarza wystrzelić, ale sprawa szybko się wyjaśnia - Meksykanin stał na pozycji spalonej.
60. min. Schalke sprawdza, czy Raul jest w stanie pokonać cały Man Utd sam. Vidić sprawdza, czy głowa Raula jest mocno przytwierdzona do korpusu. Sędziowie nie uznają tego za faul zasługujący na żółtą kartkę. Raul może by i protestował, ale strasznie boli go głowa
71. min. Sarpei próbuje pozbawić Hernandeza kończyny, sędzia próbuje go uspokoić pokazując mu żółtą kartkę.
72. min. Trener Schalke natomiast postanawia go uspokoić własnoręcznie. Sarpei schodzi, w jego miejsce wchodzi Escudero.
jest tego więcej ale już mi sie nie chce kopiować