skrócą mu pewnie i tak
Chyba się odwołają..
Ale i tak, jeśli zmniejszą to z 8 spotkań.. hmm, i tak troszkę będzie pauzował.
Pikachu - jak mają zwiększyć?
Agent Nicolasa Gaitana przyznaje, że Manchester United prowadzi od pewnego czasu nieoficjalne rozmowy z Benfiką Lizbona, które dotyczą ewentualnego transferu jego klienta na Old Trafford.
Reprezentant Argentyny od dłuższego czasu usilnie łączony jest z przenosinami na Wyspy, a głównym kandydatem do jego pozyskania okazał się Manchester United. Sir Alex Ferguson zrezygnował bowiem z walki o Wesleya Sneijdera, o którego podpis starał się już ubiegłego lata.
Gaitán, który latem podpisał kontrakt z portugalskim klubem, jest w obecnym sezonie najlepszym asystującym w drużynie jeżeli chodzi o rozgrywki Ligi Mistrzów. Czerwone Diabły będą musiały się jednak liczyć z wydatkiem około 30 milionów funtów, aby klub zgodził się na transfer 23- latka.
- Nie miałem jeszcze żadnego kontaktu z United, jednak obydwa kluby prowadzą wstępne rozmowy. Jeżeli negocjacje przebiegną pomyślnie, to zapewne ja również będę rozmawiał z przedstawicielami angielskiego klubu na temat kontraktu.
- Obecnie Nico jest jednak piłkarzem Benfiki i z tego co wiem jest tutaj szczęśliwy, a w tym sezonie uznano go za bardzo ważny element pierwszej drużyny - dodał przedstawiciel Argentyńczyka, Jose Irribaran.
W wywiadzie dla magazynu Kicker pomocnik Realu Madryt Sami Khedira zaprzeczył ostatnim doniesieniom prasy łączącym go z klubami angielskiej Premier League.
Jak na razie losy reprezentanta Niemiec w ekipie Królewskich nie toczą się tak, jak sam zawodnik by sobie tego życzył. Khedira nie znalazł uznania w oczach Jose Mourinho i rzadko wybiega w pierwszej jedenastce, co w połączeniu z często deklarowaną przez niego chęcią gry stworzyło pole do popisu dla dziennikarzy.
W ostatnim czasie media bardzo intensywnie poruszały kwestię jego transferu, który przygotowywać miały Manchester United i Chelsea Londyn. Sam zainteresowany uciął jednak wszelkie spekulacje, przyznając, że jest zadowolony z pobytu w stolicy Hiszpanii.
- Jeżeli chodzi o mnie, nie ma mowy o transferze do innego klubu. Zostaję w Realu - podsumował Khedira.
» Nie było i nie będzie rozmów o Gaitanie Nie było i nie będzie rozmów o Gaitanie
Manchester United nie jest zaintere...
» Manchester United rozmawia z Benfiką Manchester United rozmawia z Benfiką
Manchester United jest coraz bliżej...
» Eriksen obserwowany przez United! Eriksen obserwowany przez United!
Czy Eriksen trafi tej zimy na Old T...
źródło: devilpage.pl