Autor Wątek: Manchester United  (Przeczytany 604567 razy)

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
Odp: !Manchester United!
« Odpowiedź #1820 dnia: Grudzień 18, 2011, 19:14:14 »
No pamiętam np. jak po pięknej bramce "Rudzielca" Barca odpadła z LM
Bardziej pamiętam piękne komentarze Barcelonistów pokroju "zeszła mu". Ale fakt, gol przedniej urody.

ale teraz to jest inny zespół
United to niestety również inny zespół.
" border="0

Jeffreo

• Gość
« Odpowiedź #1821 dnia: Grudzień 18, 2011, 19:23:18 »
United to niestety również inny zespół.

Zapewne od niedawna w negatywnym sensie

Offline bartiveb

• V - ligowiec
  • **
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 17.06.2009r.
« Odpowiedź #1822 dnia: Grudzień 18, 2011, 19:33:54 »
Dramatu w każdym bądź razie nie ma. Zapewne chodzi ci o nieudany występ w CL , ale tu z kolei wyszła słaba sytuacja kadrowa, a także swego rodzaju luźne podejście Fergusona, co do rywali grupowych. W lidze angielskiej Diabły nadal liczą się w walce o tytuł, więc aż tak źle w czerwonej części Manchesteru nie ma. City także odpadło, ale tam jakoś nadto nie płaczą z tego powodu.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 18, 2011, 19:36:00 wysłana przez bartiveb »

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #1823 dnia: Grudzień 18, 2011, 19:37:23 »
Zapewne od niedawna w negatywnym sensie
Od trzech lat.
" border="0

Offline NexaT

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 27.12.2010r.
  • Life is football, football is Manchester United...
  • Gram w: Shogun: Total War
« Odpowiedź #1824 dnia: Grudzień 18, 2011, 19:45:33 »
A kto strzelał ? (karnego dla Arsenalu, i kto strzelił gola)

Przecież pisałem, że nie podyktowano..

Sędzia to znowu jakiś parszywy typ...

Bo nie uznał karnego?

Jeffreo

• Gość
« Odpowiedź #1825 dnia: Grudzień 18, 2011, 19:49:37 »
Od trzech lat.

No a niby czemu, w zeszłym sezonie wygrali Premier League + finał Ligi Mistrzów, co jest niezłym dorobkiem, inne drużyny typu Milan, Inter, Bayern czy Arsenal mogli by takiego dorobku tylko pozazdrościć

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #1826 dnia: Grudzień 18, 2011, 19:54:59 »
Co z tego, że "niezły dorobek", skoro United wygrali Premiership tylko dlatego, że inni wyraźnie tryumfować nie chcieli (już nie wspomnę o tym, że MU zostali na wiosnę najgorzej grającym na wyjazdach mistrzem Anglii wszech czasów), a do finału LM mieli prostą drogę. Ponadto nikt nie pamięta przegranych, kolejna kompromitacja w finale CL przyćmiła nawet 19. mistrzostwo kraju.
" border="0

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1827 dnia: Grudzień 20, 2011, 21:38:06 »
:o :o :o :o

Napastnik FC Liverpoolu Luis Suarez został zawieszony przez FA na 8 spotkań i dodatkowo musi zapłacić 40 tysięcy funtów kary.

Suarez został uznany za winnego po tym, jak dopuścił się rasistowskich wyzwisk, którego adresatem był Patrice Evra, podczas meczu na Anfield 15 października.

Napastnik The Reds może złożyć apelację i odwołać się od tej decyzji, jednak kara wejdzie w życie dopiero wtedy, gdy rozprawa o ewentualnym odwołaniu się zakończy.

Liverpool ma 14 dni od momentu pisemnego uzasadnienia decyzji FA na odwołanie się od tej decyzji, a kara nie rozpocznie do czasu minięcia tej daty.

Offline PortoFan

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Na forum od: 28.04.2011r.
« Odpowiedź #1828 dnia: Grudzień 20, 2011, 21:53:16 »
skrócą mu pewnie i tak
" border="0

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.03.2011r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #1829 dnia: Grudzień 20, 2011, 22:05:09 »
Oby zwiększyli tej ... szmacie i tyle w temacie.

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1830 dnia: Grudzień 20, 2011, 22:11:20 »
skrócą mu pewnie i tak

Chyba się odwołają..
Ale i tak, jeśli zmniejszą to z 8 spotkań.. hmm, i tak troszkę będzie pauzował.

Pikachu - jak mają zwiększyć? :D

Agent Nicolasa Gaitana przyznaje, że Manchester United prowadzi od pewnego czasu nieoficjalne rozmowy z Benfiką Lizbona, które dotyczą ewentualnego transferu jego klienta na Old Trafford.

Reprezentant Argentyny od dłuższego czasu usilnie łączony jest z przenosinami na Wyspy, a głównym kandydatem do jego pozyskania okazał się Manchester United. Sir Alex Ferguson zrezygnował bowiem z walki o Wesleya Sneijdera, o którego podpis starał się już ubiegłego lata.

Gaitán, który latem podpisał kontrakt z portugalskim klubem, jest w obecnym sezonie najlepszym asystującym w drużynie jeżeli chodzi o rozgrywki Ligi Mistrzów. Czerwone Diabły będą musiały się jednak liczyć z wydatkiem około 30 milionów funtów, aby klub zgodził się na transfer 23- latka.

- Nie miałem jeszcze żadnego kontaktu z United, jednak obydwa kluby prowadzą wstępne rozmowy. Jeżeli negocjacje przebiegną pomyślnie, to zapewne ja również będę rozmawiał z przedstawicielami angielskiego klubu na temat kontraktu.

- Obecnie Nico jest jednak piłkarzem Benfiki i z tego co wiem jest tutaj szczęśliwy, a w tym sezonie uznano go za bardzo ważny element pierwszej drużyny - dodał przedstawiciel Argentyńczyka, Jose Irribaran.

W wywiadzie dla magazynu Kicker pomocnik Realu Madryt Sami Khedira zaprzeczył ostatnim doniesieniom prasy łączącym go z klubami angielskiej Premier League.

Jak na razie losy reprezentanta Niemiec w ekipie Królewskich nie toczą się tak, jak sam zawodnik by sobie tego życzył. Khedira nie znalazł uznania w oczach Jose Mourinho i rzadko wybiega w pierwszej jedenastce, co w połączeniu z często deklarowaną przez niego chęcią gry stworzyło pole do popisu dla dziennikarzy.

W ostatnim czasie media bardzo intensywnie poruszały kwestię jego transferu, który przygotowywać miały Manchester United i Chelsea Londyn. Sam zainteresowany uciął jednak wszelkie spekulacje, przyznając, że jest zadowolony z pobytu w stolicy Hiszpanii.

- Jeżeli chodzi o mnie, nie ma mowy o transferze do innego klubu. Zostaję w Realu - podsumował Khedira.
» Nie było i nie będzie rozmów o Gaitanie Nie było i nie będzie rozmów o Gaitanie
Manchester United nie jest zaintere...
» Manchester United rozmawia z Benfiką Manchester United rozmawia z Benfiką
Manchester United jest coraz bliżej...
» Eriksen obserwowany przez United! Eriksen obserwowany przez United!
Czy Eriksen trafi tej zimy na Old T...
źródło: devilpage.pl

Offline diego333

• Trener
  • Na forum od: 11.11.2009r.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #1831 dnia: Grudzień 20, 2011, 22:41:53 »

Ty za to jesteś aniołem wyzywając go...

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1832 dnia: Grudzień 21, 2011, 15:08:48 »
Powiem tylko tyle.. jest jest, jest!!

Manchester United w ciągu najbliższych dziesięciu dni powinien wyjaśnić przyszłość Dymitara Berbatowa, gdyż w przeciwnym razie narazi się na możliwość przejęcia go przez inny klub na zasadzie wolnego transferu.

Kontrakt bułgarskiego napastnika wygasa latem 2012 roku, lecz władze Czerwonych Diabłów zapewniły sobie możliwość przedłużenia go o kolejne 12 miesięcy.

Jednak na chwilę obecną nie zostały rozpoczęte rozmowy z agentem piłkarza na temat jego przyszłości, a co za tym idzie najskuteczniejszy strzelec United ubiegłego sezonu od 1 stycznia 2012 roku będzie mógł swobodnie negocjować z innymi drużynami.

Sir Alex Ferguson podczas obecnego sezonu już wiele razy podkreślał, iż Bułgar jest ważnym ogniwem jego układanki, pomimo tego, że pojawia się na boisku niezwykle rzadko. Do tej pory Dymitar w pierwszym składzie pojawił się tylko w sześciu spotkaniach, zdobywając ogólnie dwie bramki - w potyczce z Aldershot w Pucharze Ligi i z Benficą Lizbona w Lidze Mistrzów.

Zainteresowanie Berbatowem w ostatnim czasie wyrażały takie klubu jak Galatasaray Stambuł, Paris Saint Germain, ale również najbliższy przeciwnik Manchesteru United - Fulham.

Jeśli sytuacja nie ulegnie zmianie i władze klubu z Old Trafford nie rozpoczną rozmów z Bułgarem to w maju przyszłego roku będzie on już wolnym graczem, a wtedy nie wiadomo czy zdecyduje się ponownie związać z Czerwonymi Diabłami, bowiem ofert z pewnością dostanie wiele.

W podobnej sytuacji co Berbatow znajduje się Michael Owen, tak więc jeśli United nie chce za darmo oddać swoich dwóch napastników, powinno jak najszybciej rozpocząć rozmowy na temat przedłużenia umów z Bułgarem i Anglikiem.

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 7
« Odpowiedź #1833 dnia: Grudzień 21, 2011, 15:16:17 »
Wyrażaj się baranie. Nie ma żadnych dowodów na to co powiedział, dziwne,że nie potrafili tak długo podjąć decyzji, a nagle znajdują świadków, wszyscy widzieli, wszyscy słyszeli. Gówno widzieli, a biedny, słaby już Evra szuka sobie możliwości zaistnienia w prasie, bo z tą formą i w tak słabej drużynie wyniki już na piedestały wystawiać go nie będę. W każdym razie wielki user pesleague, śmieszny pokemon wie lepiej co się dzieje. Idź się zająć zaczęciem kolejnej kariery i żaleniem się ,że nie potrafisz wygrać meczu. Co się udawało na amatorze w 11 w 12 już nie idzie co? Przykro mi.
Spędzisz całe życie grając nieudolnie w Pesa, a wyzywasz ludzi, którym nie dorastasz do pięt nawet...jesteś śmieszny, większy szacunek miałbym do Ciebie gdybyś napisał tak do niego, a nie wylewał żale na pesleague, większy ale dalej byłbyś dla mnie nikim.

Wielki Patrice Evra.
<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=781a1825806abe80f8abc1d70dcaa949&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=781a1825806abe80f8abc1d70dcaa949&amp;action=login">LOGOWANIE</a>
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2011, 15:19:57 wysłana przez RoGalos »

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1834 dnia: Grudzień 21, 2011, 15:25:50 »
słaby już Evra szuka sobie możliwości zaistnienia w prasie, bo z tą formą i w tak słabej drużynie wyniki już na piedestały wystawiać go nie będę.
Cenię w ludziach poczucie humoru. :D :D

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #1835 dnia: Grudzień 21, 2011, 15:28:08 »
Cenię w ludziach poczucie humoru. :D :D
Ja natomiast lubię ludzi ślepo zapatrzonych w swój klub, którym nigdy nic nie przegadasz. Wielki jest Evra, tak samo jak Manchester wprost z LE.

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1836 dnia: Grudzień 21, 2011, 15:40:00 »
Ja natomiast lubię ludzi ślepo zapatrzonych w swój klub, którym nigdy nic nie przegadasz. Wielki jest Evra, tak samo jak Manchester wprost z LE.

Zobacz osiągnięcia Manchesteru przez poprzednie 5 sezonów.
Jeśli zrozumiesz, możemy rozmawiać.
A Evra, co on takiego Ci zrobił? Proszę.. pokaż mi mecz słaby w jego wykonaniu. Nie licząc poprzedniego z QPR.
PS. Tak, United jest wielkie, pokonało Barcelonę jako nieliczni. (no bo proszę, jesteśmy na razie jedynym zespołem z Getafe?)
Tak, chodzi o mecz na tournee, i nie pieprz głupot, że wyszliście w rezerwowym składzie.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2011, 15:42:50 wysłana przez NexaT »

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #1837 dnia: Grudzień 21, 2011, 15:46:39 »
Zobacz osiągnięcia Manchesteru przez poprzednie 5 sezonów.
Jeśli zrozumiesz, możemy rozmawiać.
A Evra, co on takiego Ci zrobił? Proszę.. pokaż mi mecz słaby w jego wykonaniu. Nie licząc poprzedniego z QPR.
Wspomniałem gdzieś o poprzednich 5 sezonach? Jeśli rozumiesz, możemy rozmawiać.
Mówię o tym sezonie w którym Manchester pożegnał się z LM mając bardzo słabą grupę, o sezonie w którym Manchester i Alex Ferguson chcą wygrać wszystko mając w składzie jakiś Evansów i Welbecków. Nie ujmując im nic, bo zapewne będą za dwa-trzy sezony świetnymi zawodnikami to nie są w stanie na obecną chwilę wygrać wszystkiego, możliwe nawet,że nie są w stanie wygrać nic.

Patrice Evra wielki , już się skończył, to już nie młody zawodnik, który kiedyś świecił. Został 30 paru letni zawodnik, który szybkością, ale również innymi elementami nie imponuje i najwidoczniej został z wielkiego zawodnika tylko płaczek ,którego razi każde słowo i musi od razu biec z tym do prasy.

Zwisa mi kto pokonał Barcelonę, bo nie należę do ludzi którzy wielbią Barceloną i wielbić jej nigdy nie będę i nie jest dla mnie wielkim osiągnięciem pokonanie jej.

UWAGA na rasistów!
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2011, 15:49:46 wysłana przez RoGalos »

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1838 dnia: Grudzień 21, 2011, 15:52:59 »
Wspomniałem gdzieś o poprzednich 5 sezonach? Jeśli rozumiesz, możemy rozmawiać.
Mówię o tym sezonie w którym Manchester pożegnał się z LM mając bardzo słabą grupę,

Tutaj się zgadzam, ale czy straciliśmy wszystko?
Przecież w lidze mamy 2 miejsce, tracąc 2 punkty, forma rośnie, nie wiem czy oglądasz nasze mecze, ale jest coraz lepiej. Większe zwycięstwa, a gra na prawdę imponuje. Świetna gra z klepki, i w końcu Nani się nie sępi.

o sezonie w którym Manchester i Alex Ferguson chcą wygrać wszystko mając w składzie jakiś Evansów i Welbecków. Nie ujmując im nic, bo zapewne będą za dwa-trzy sezony świetnymi zawodnikami to nie są w stanie na obecną chwilę wygrać wszystkiego, możliwe nawet,że nie są w stanie wygrać nic.

Zgadzam się.. i nie! Jak sam wspomniałeś, teraz są słabi, ale za sezon-dwa będą to już jedni z lepszych piłkarzy na świecie. (nie, nie przesadzam) Nie widzę sensu kupować nowych zawodników na 1-3 sezony, zwłaszcza, że nasza młodzież jest świetna.

Patrice Evra wielki , już się skończył, to już nie młody zawodnik, który kiedyś świecił. Został 30 paru letni zawodnik, który szybkością, ale również innymi elementami nie imponuje i najwidoczniej został z wielkiego zawodnika tylko płaczek ,

Tutaj się z tobą nie zgadzam, oglądam każdy mecz Manchesteru i Evra bardzo mi imponuje. To już nie to samo, prawda, ale zalicza świetne występy. Na prawdę, pokaż mi jego słabszy mecz, wtedy przyznam Ci racje, ja trzymam zdanie - jest to jeden z najlepszych bocznych obrońców na świecie.

którego razi każde słowo i musi od razu biec z tym do prasy.

Nie licząc tej skargi, kiedy on jeszcze "żalił się" do FA?

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #1839 dnia: Grudzień 21, 2011, 15:56:11 »
Nie licząc tej skargi, kiedy on jeszcze "żalił się" do FA?
Nie będę się kłócił jak gra Evra, bo właściwie mnie to nie obchodzi, ale zobacz post wyżej i powiedz mi czy tak wygląda rasista? Jeśli tak, to po prostu odsyłam do słownika.

Lekko tylko wspomnę ,że jeśli wszystko z odwołaniami będzie nie po myśli Suareza i kara wejdzie w życie po odwołaniu to Suarez nie zagra z United, z United, który tak niemiłosiernie wkręcał w ziemie sezon temu. Nie szukam sensacji, ale fakt jest faktem.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2011, 16:00:56 wysłana przez RoGalos »

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #1839 dnia: Grudzień 21, 2011, 15:56:11 »