Autor Wątek: Manchester United  (Przeczytany 604568 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Artur 7

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.07.2010r.
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
Odp: !Manchester United!
« Odpowiedź #1880 dnia: Grudzień 22, 2011, 21:09:20 »
A to dobra, ja mogę sobie w spokoju usunąć konto ;)
nie tyczy się to Ciebie w przeciwieństwie do niego jak na jeszcze rok młodszego gościa prezentujesz dużooo dużżoooo lepiej :D :D :D ;) ;) ;) I widzicie potwierdziły się moje słowa:
Często wpada w pułapki same przez siebie wykopane i nie może się z nich wydostać
I do tego jeszcze doszło, że gość bawi się w konfidenta i chce mnie banować za używanie dużych liter i zbyt wielu emotikonów I to wszytko w dziale sportowym gdzie jego moderator nie interesuje się już chyba tym forum. Jest takie powiedzenie Nexat: "Tonący się brzytwy chwyta" :D :D :D :D ;)
" border="0" border="0

Offline Irius

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 13.09.2010r.
« Odpowiedź #1881 dnia: Grudzień 22, 2011, 21:12:18 »
NexaT, ja po tych twoich postach to bym zrobił możliwość założenia konta od 14/15 lat albo jakieś psychotesty. xd
Inteligencja nie zawsze idzie w parze z wiekiem. Proponowałbym jeśli już test IQ.

Nie mowa była o 300 bramkach NexaT więc mówiliśmy o ogółach ;)
NexaT dał informacje na temat jego 300 bramki, która była błędna. Ty poprawiłeś, dając cytat:
Gdy wydawało się, że wynik spotkania nie ulegnie zmianie, bramkę zdobył Wayne Rooney. Było to swoiste uświetnienie meczu numer 300 w Premier League
Potem Ned potwierdził. Więc myślałem, że mowa o meczach tylko w PL, bądź co bądź mój błąd, nie ogarnąłem tematu.  :D

Jeffreo

• Gość
« Odpowiedź #1882 dnia: Grudzień 22, 2011, 21:18:21 »
Inteligencja nie zawsze idzie w parze z wiekiem. Proponowałbym jeśli już test IQ.

No ba...ja przynajmniej mam zaplanowane starać się z nauką w gimnazjum (nie tak jak większość olewaczy ::))

Offline NexaT

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 27.12.2010r.
  • Life is football, football is Manchester United...
  • Gram w: Shogun: Total War
« Odpowiedź #1883 dnia: Grudzień 22, 2011, 21:21:57 »
Artur - pisałem to od razu po meczu, więc nie patrzałem co dokładnie pisze i nie używałem formy kopiuj>wklej.
Nie rozumiem twoich tekstów typu "pogrążasz się".

Proponowałbym jeśli już test IQ.
Jestem za, myślę, że nie jeden cwaniaczek wyżej, nie założyłby sobie konta.

NexaT dał informacje na temat jego 300 bramki, która była błędna. Ty poprawiłeś, dając cytat:
Nie tłumacz mu, nie zrozumie..

nie tyczy się to Ciebie w przeciwieństwie do niego jak na jeszcze rok młodszego gościa prezentujesz dużooo dużżoooo lepiej
On na forum jest 12 dni, ja 2 lata, nie wiem czy jest sens oceniania tak świeżego użytkownika.

NexaT, ja po tych twoich postach to bym zrobił możliwość założenia konta od 14/15 lat albo jakieś psychotesty. xd
Proszę, przedstaw mi swoją teorie, jak chciałbyś to zrobić.

Zdaniem agenta Lucasa Biglia, dwa kluby z Premier League - Manchester United oraz Arsenal są zainteresowane pozyskaniem utalentowanego pomocnika Anderlechtu Bruksela.

25-letni gracz dzięki dobrym występom w belgijskim klubie w ostatnich kilku sezonach nie tylko zwrócił uwagę angielskich drużyn, ale również wdarł się do podstawowego składu reprezentacji Argentyny.

Na początku miesiąca agent piłkarza, Enzo Montepaone zdradził, iż jego klienta obserwuje klub z Londynu. W ostatnim wywiadzie jednak dodał, że grono chętnych do zakontraktowania Argentyńczyka powiększyło się o mistrza Anglii oraz włoską Fiorentinę.

- Obecnie mogę potwierdzić, że Arsenal, Manchester United i Fiorentina są zainteresowane kupnem Lucasa - wyznał Enzo.

- W tych klubach z pewnością zarabiałby dwa razy więcej niż w Anderlechcie, ale jego priorytetem jest rozwijanie umiejętności, a do tego potrzebne są częste występy. Obecny kontrakt Lucasa wygasa dopiero w 2015 roku, więc aby wykupić go z belgijskiego klubu potrzebne będzie przynajmniej 6,5 miliona funtów.

- Do pierwszego lutego kluby te mają czas na konkretne działania, więc zobaczymy jak sytuacja się rozwinie - zakończył Montepaone.

Offline Artur 7

• Były członek Załogi
  • *
  • Na forum od: 24.07.2010r.
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
« Odpowiedź #1884 dnia: Grudzień 22, 2011, 21:32:17 »
Nie rozumiem twoich tekstów typu "pogrążasz się".
Nie tłumacz mu, nie zrozumie..
Myślę że najlepiej sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie :D :D :D ;)
On na forum jest 12 dni, ja 2 lata, nie wiem czy jest sens oceniania tak świeżego użytkownika.
Z liczeniem u Ciebie tez nie najlepiej... ::) ::) ::) Jesteś tu niecały rok -a i tylko nie tłumacz się znowu, że byłeś tu następny rok jako gość :D :D :D bo jeżeli porównujesz czas 12 dni kolegi na podstawie jego profilu to tak samo należy zrobić z Tobą
" border="0" border="0

Jeffreo

• Gość
« Odpowiedź #1885 dnia: Grudzień 22, 2011, 21:32:24 »

No ej ej. Nie przedłużaj sobie

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1886 dnia: Grudzień 22, 2011, 21:55:55 »
Byłem tu rok jako gość.

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1887 dnia: Grudzień 26, 2011, 16:24:10 »
1:0 - strzelił Park.
2:0 - strzelił Berbatov.
koniec 1 połowy.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 26, 2011, 16:49:22 wysłana przez NexaT »

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1888 dnia: Grudzień 26, 2011, 17:54:38 »
Pięknie, pięknie i jeszcze raz pięknie!
5:0!
Bramki: Park, Berbatov, Berbatov, Valencia, Berbatov.
CITY ZREMISOWAŁO 0:0!

Offline Delfino

• Amator
  • *
  • Na forum od: 24.12.2011r.
« Odpowiedź #1889 dnia: Grudzień 26, 2011, 19:19:55 »
Pięknie, pięknie i jeszcze raz pięknie!
5:0!
Bramki: Park, Berbatov, Berbatov, Valencia, Berbatov.
CITY ZREMISOWAŁO 0:0!

To świetnie, United powraca na te właściwe tory, a Berbatov powinien grać w pierwszym składzie, pokazał na co go stać.

Gram w Test Drive Unlimited 2, do pisania kariery WBA powracam po przejściu gry (termin nie jest ustalony dokładnie)[/color]

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1890 dnia: Grudzień 27, 2011, 18:59:02 »
Roberto Mancini jest rozczarowany faktem, że jego drużyna będzie miała mniej czasu na przygotowanie się do ligowego spotkania z Liverpoolem niż jej rywale.

Obywatele zmierzą się z The Reds w przyszły czwartek. To zaledwie dwa dni po spotkaniu z Sunderlandem, które będzie miało miejsce w Nowy Rok. Drużyna Kenny’ego Dalglisha będzie miała dwa dni więcej na przygotowanie się do spotkania na Etihad Stadium.

- Jestem niezadowolony z faktu, że gramy najpierw 1 stycznia, a potem 3 stycznia. Liverpool natomiast będzie grał 30 grudnia i wtedy 3 stycznia z nami. Uważam, że to nieprawidłowe. Nie podoba mi się to, gdyż dwa dni odpoczynku w tej fazie rozgrywek, gdzie mamy mecze co trzy dni, to za mało – komentował Mancini.

- Terminarz mógłby być czasami lepszy, tak abyśmy mogli rozegrać mecz po 4 dniach, a nie 48 godzinach przerwy. To robi różnicę.

- Myślę, że Manchester United wygra następne spotkanie, co uczyni naszą przeprawę z Sunderlandem jeszcze trudniejszą. Jestem jednak przekonany, że koniec końców będziemy w stanie wypracować dobry wynik. Czasami nie wygrywasz. To się zdarza.

- Niemożliwe jest, aby utrzymać się na szczycie przez 38 meczów. Uważam jednak, że będziemy tam walczyć do końca. W przeciągu kolejnych 20 dni czeka nas jeszcze osiem czy dziewięć takich meczów – zakończył Roberto Mancini.

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
  • Na forum od: 24.01.2009r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #1891 dnia: Grudzień 27, 2011, 20:22:05 »
Co to ma wspólnego z United?
" border="0
Only the dead have seen the end of war.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #1892 dnia: Grudzień 27, 2011, 20:45:24 »
NexaT jak nie wklei czegoś z dewilpejdża raz na kilka dni, to nie wytrybi. Pewnie to to ma wspólnego.
" border="0

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1893 dnia: Grudzień 29, 2011, 20:00:03 »
Na ostatni mecz w tym roku do składu Manchesteru United mają powrócić Phil Jones i Chris Smalling, co z pewnością poważnie wzmocni defensywę mistrza Anglii.

Para obrońców opuściła ostatnie spotkanie ligowe z Wigan Athletic (5:0) z powodu choroby, przez co sir Alex Ferguson musiał sporo się nagłowić, aby skompletować formację defensywną.

Szkocki menadżer w wyniku powyższych komplikacji oraz urazu Jonny'ego Evansa w trakcie meczu, został zmuszony do wystawienia na środku obrony Patrice'a Evry oraz Michaela Carricka. Na prawej stronie defensywy z kolei zagrał Antonio Valencia, gdyż obecnie lista kontuzjowanych graczy United zawiera aż 11 piłkarzy podstawowego składu.

Obchodzącego w sobotę swoje 70. urodziny sir Alexa z pewnością ucieszy fakt, iż do jego dyspozycji na potyczkę z Blackburn Rovers na Old Trafford będą Jones i Smalling, gdyż obaj mogą nie tylko wystąpić na swoich nominalnych pozycjach w środku obrony, lecz poradzą sobie także na prawej stronie defensywy.

Dobrą wiadomością jest również fakt, że do składu United na sobotni mecz powinien powrócić zmagający się ostatnio z urazem pleców Rio Ferdinand.
źródło: dewilpejdż!

Offline Delfino

• Amator
  • *
  • Na forum od: 24.12.2011r.
« Odpowiedź #1894 dnia: Grudzień 29, 2011, 22:05:11 »
No to będzie solidne wzmocnienie młodymi obrońcami

30pt to chyba przesada, ludzie mają oczy

Gram w Test Drive Unlimited 2, do pisania kariery WBA powracam po przejściu gry (termin nie jest ustalony dokładnie)[/color]

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1895 dnia: Grudzień 30, 2011, 20:04:12 »
Manchester United nie powróci do rozgrywek Ligi Mistrzów, gdyż Szwajcarska Federacja Piłkarska w wyznaczonym przez FIFA terminie zajęła się sprawą FC Sion.

Szwajcarii groziło wydalenie ze wszystkich rozgrywek międzynarodowych, jeśli do 13 stycznia nie ukarałaby klubu piłkarskiego wcześniej wyrzuconego przez FIFA z Ligi Europejskiej za nieprzestrzeganie nałożonego embarga transferowego.

Szwajcarska Federacja Piłkarska (SFV) zdecydowała się odjąć FC Sion po trzy punkty za każde z 12 rozegranych do tej pory spotkań w których wziął udział przynajmniej jeden z sześciu nieuprawnionych do gry piłkarzy. Przed wyrokiem SFV klub z Sionu zajmował trzecie miejsce w tabeli ligi szwajcarskiej, a obecnie okupuje ostatnią pozycję z bilansem pięciu minusowych punktów.

Taki obrót spraw oznacza, iż w rozgrywkach Ligi Mistrzów pozostanie FC Basel, którego miejsce w przypadku zawieszenia Szwajcarii miał zająć Manchester United.

Offline PortoFan

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Na forum od: 28.04.2011r.
« Odpowiedź #1896 dnia: Grudzień 31, 2011, 15:52:34 »
oj Nexat, dałbyś już nam spokój z wielkością czcionki :)
" border="0

Offline Mathi

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 31.12.2011r.
« Odpowiedź #1897 dnia: Grudzień 31, 2011, 16:57:12 »
Manchester United sensacyjnie przegrał z Blackburn Rovers 2:3 na Old Trafford, dwa razy strzelił Dymitar Berbatow (w 52 i 62 minucie), a dla rywali bramki zdobył dwa razy Yakubu (16 minuta z karnego oraz 51 minuta) oraz Grant Hantley.

A zapowiadało się na dobrą passę, a klapa :(
" border="0

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
  • Na forum od: 24.01.2009r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #1898 dnia: Grudzień 31, 2011, 17:03:24 »
Urodziny popsute?
" border="0
Only the dead have seen the end of war.

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1899 dnia: Grudzień 31, 2011, 17:22:08 »
SAF sam je sobie popsuł.
Kto to widział, żeby Rafaela stawiać na ŚRODEK pomocy, a Carricka na obronę. (bok chyba)
Eh, nie oglądałem meczu, ale ponoć defensywa była tak mocno rozbijana.. masakra. (nasza)
Przegrywaliśmy 0:2, w naszym stylu doprowadziliśmy do remisu 2:2, no, ale De Gea pokazał, że nie jest jeszcze zbyt doświadczony.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #1899 dnia: Grudzień 31, 2011, 17:22:08 »