Artur - pisałem to od razu po meczu, więc nie patrzałem co dokładnie pisze i nie używałem formy kopiuj>wklej.
Nie rozumiem twoich tekstów typu "pogrążasz się".
Proponowałbym jeśli już test IQ.
Jestem za, myślę, że nie jeden cwaniaczek wyżej, nie założyłby sobie konta.
NexaT dał informacje na temat jego 300 bramki, która była błędna. Ty poprawiłeś, dając cytat:
Nie tłumacz mu, nie zrozumie..
nie tyczy się to Ciebie w przeciwieństwie do niego jak na jeszcze rok młodszego gościa prezentujesz dużooo dużżoooo lepiej
On na forum jest 12 dni, ja 2 lata, nie wiem czy jest sens oceniania tak świeżego użytkownika.
NexaT, ja po tych twoich postach to bym zrobił możliwość założenia konta od 14/15 lat albo jakieś psychotesty. xd
Proszę, przedstaw mi swoją teorie, jak chciałbyś to zrobić.
Zdaniem agenta Lucasa Biglia, dwa kluby z Premier League - Manchester United oraz Arsenal są zainteresowane pozyskaniem utalentowanego pomocnika Anderlechtu Bruksela.
25-letni gracz dzięki dobrym występom w belgijskim klubie w ostatnich kilku sezonach nie tylko zwrócił uwagę angielskich drużyn, ale również wdarł się do podstawowego składu reprezentacji Argentyny.
Na początku miesiąca agent piłkarza, Enzo Montepaone zdradził, iż jego klienta obserwuje klub z Londynu. W ostatnim wywiadzie jednak dodał, że grono chętnych do zakontraktowania Argentyńczyka powiększyło się o mistrza Anglii oraz włoską Fiorentinę.
- Obecnie mogę potwierdzić, że Arsenal, Manchester United i Fiorentina są zainteresowane kupnem Lucasa - wyznał Enzo.
- W tych klubach z pewnością zarabiałby dwa razy więcej niż w Anderlechcie, ale jego priorytetem jest rozwijanie umiejętności, a do tego potrzebne są częste występy. Obecny kontrakt Lucasa wygasa dopiero w 2015 roku, więc aby wykupić go z belgijskiego klubu potrzebne będzie przynajmniej 6,5 miliona funtów.
- Do pierwszego lutego kluby te mają czas na konkretne działania, więc zobaczymy jak sytuacja się rozwinie - zakończył Montepaone.