Autor Wątek: Manchester United  (Przeczytany 604565 razy)

Offline NexaT

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 27.12.2010r.
  • Life is football, football is Manchester United...
  • Gram w: Shogun: Total War
Odp: !Manchester United!
« Odpowiedź #1840 dnia: Grudzień 21, 2011, 16:00:53 »
To są dwie zupełnie inne sytuacje.
Jeśli dobrze słyszałem, to Suarez wyzwał Evre (nazwał?) tak jak robią to koledzy z United.
Nie pamiętam jak to dokładnie było, jest wiele "teorii", Evra uznał to za słowo rasistowskie, bo przecież koledzy a zawodnik LIVERPOOLU to co innego.

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 11.11.2009r.
« Odpowiedź #1841 dnia: Grudzień 21, 2011, 16:02:20 »
To są dwie zupełnie inne sytuacje.
Jeśli dobrze słyszałem, to Suarez wyzwał Evre (nazwał?) tak jak robią to koledzy z United.
Nie pamiętam jak to dokładnie było, jest wiele "teorii", Evra uznał to za słowo rasistowskie, bo przecież koledzy a zawodnik LIVERPOOLU to co innego.
W tym momencie przyznajesz mi rację, że Evra jest śmieszny. Nie wiem czy tego chciałeś ale nie wnikam. Pozwala się tak nazywać, a gdy mówi tak kto inny leci się skarżyć. Nie rozśmieszaj mnie już.

Przyznałeś zarazem ,że rasistą nie jest bo nie chciał go zwyzywać, a jedynie zwrócił się tak jak zwracają się do niego koledzy.
Przynajmniej nie będzie biednego Patrica wkręcał w trawę w następnym meczu. Biedny Patric jes bezpieczny.

Jeszcze raz wspomnę ,że sensacji nie szukam, ale powiedzmy otwarcie brutalny, chcący z kontuzjować rywala Rooney dostaje śmieszny 3 mecze zawieszenia, które jeszcze zostają zmniejszone do 2. Suarez mówiąc cokolwiek dostaje 8. Jest to strasznie uczciwa sytuacja.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2011, 16:06:59 wysłana przez RoGalos »

Offline chmielu2108

• II - ligowiec
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 09.11.2009r.
« Odpowiedź #1842 dnia: Grudzień 21, 2011, 16:42:42 »
NexaT - Nie za wczesnie by mówic ,ze United wracają na dobre tory ?
I czy ty naprawde nie widzisz ,ze od jakiegoś czasu SAF ,to juz nie ten SAF co kiedyś. Moze to się zmieni ,ale jeśli na ataku będzie grał Welbeck ,Roo będzie obrońcą ,nie bedzie środka pomocy , obrona zostanie taka ,jaka jest ,i nie kupicie porządnych graczy ,to trochę poczekacie. Chcę Ci tylko uświadomić ,ze jestes zaślepiony swoim klubem ,na siłę probujesz powiedzieć ,ze jest dobrze ,nie dopatrzając sie zadnych negatywów, ktorych jak wiadomo jest na tę porę duzo.
" border="0
" border="0

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.03.2011r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #1843 dnia: Grudzień 21, 2011, 16:51:19 »
Ciesze się RoGalos, że zaglądasz do moich nowych wstępów :). Po tym wszystkim widać, że jesteś wielkim fanem Liverpoolu ;). Jak tak to powodzenia w LE czy tam LM a nie zapomniałem, że niestety ale nawet " Thursday night, channel five " nie jest dla was obraźliwe ;). A co do Suareza to tak głupiego zawodnika nie widziałem, Busquets przy nim to Arnold Schwarzeneger. Po każdym dotknięciu biegnie do sędziego a nie daj boże, że nie przyzna mu racji to ugryzie go i wszystkich na boisku. A ty Rogalik od dawna jesteś dla mnie nikim.

PS. Wpadnij później do mojej kariery.

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #1844 dnia: Grudzień 21, 2011, 16:53:42 »
Ciesze się RoGalos, że zaglądasz do moich nowych wstępów :). Po tym wszystkim widać, że jesteś wielkim fanem Liverpoolu ;). Jak tak to powodzenia w LE czy tam LM a nie zapomniałem, że niestety ale nawet " Thursday night, channel five " nie jest dla was obraźliwe ;). A co do Suareza to tak głupiego zawodnika nie widziałem, Busquets przy nim to Arnold Schwarzeneger. Po każdym dotknięciu biegnie do sędziego a nie daj boże, że nie przyzna mu racji to ugryzie go i wszystkich na boisku. A ty Rogalik od dawna jesteś dla mnie nikim.

PS. Wpadnij później do mojej kariery.
Z chęcią wpadnę, dzięki ; ) Bo ostatnio stałeś się największym frajerem w tym dziale. Jedni mogą prowadzić kariery normalnie tylko pokemon musi zmieniać, bo nie potrafi wygrać meczu. Ostatecznie zmienia na amatora i wkręca ludziom ,że to Top Player ; )

aha. Nie widziałeś ,żadnego zawodnika bo spędzasz cały dzień przed komputerem. To tak w roli ścisłości.

Offline Pikachu

• Amator
  • *
« Odpowiedź #1845 dnia: Grudzień 21, 2011, 16:59:55 »
Masz racje jestem za słaby na Top Playera ale gra na Proffesionalu mi wystarczy ;). Tak szybko zmieniałem kariery, że pewnie nie zauważyłeś, że grałem także Malagą, którą wygrywałem ale i ona nie przypadła mi do gustu ;). Mógłbym wziąć moją wielką Barcelonę ale jakoś nie kręci mnie gra najlepszymi, sorry. I mecz potrafię wygrać, ty nigdy nie napisałbyś żadnej kariery bo po prostu jesteś nikim albo wrzucałbyś same screeny. Kiedyś w tym dziale zawsze dopada kogoś taki moment jaki miałem ja, że zmieniają kariery jak rękawiczki ale ty gówno o tym wiesz bo siedząc całe dnie w tym dziale nie zauważasz nic, pewnie czekasz tylko na moje nowe tematy. Czekaj czekaj bo się możesz nie doczekać. Rozumiem, że tym postem przyznajesz mi racje i stwierdzasz fakt, że jesteś fanem Liverpoolu. Życzę chociażby awansu do Intertoto.

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1846 dnia: Grudzień 21, 2011, 17:04:27 »
NexaT - Nie za wczesnie by mówic ,ze United wracają na dobre tory ?

Może i tak, ale już wcześniej zaczynaliśmy grać dobrze. To nie jest to samo, co pierwszy mecz po poraże 1:6.

I czy ty naprawde nie widzisz ,ze od jakiegoś czasu SAF ,to juz nie ten SAF co kiedyś. Moze to się zmieni ,ale jeśli na ataku będzie grał Welbeck ,Roo będzie obrońcą ,nie bedzie środka pomocy , obrona zostanie taka ,jaka jest ,i nie kupicie porządnych graczy ,to trochę poczekacie. Chcę Ci tylko uświadomić ,ze jestes zaślepiony swoim klubem ,na siłę probujesz powiedzieć ,ze jest dobrze ,nie dopatrzając sie zadnych negatywów, ktorych jak wiadomo jest na tę porę duzo.

Źle piszesz, ja nie jestem zaślepiony. Wiem, że ten SAF to nie jest ten sam człowiek co wcześniej.
Rooney gra na obronie? Coś Ci się pomyliło, on gra ofensywnego pomocnika. Też tego nie popieram, brakuje mi starego Roo, który grał na ataku.
Dlaczego myślisz, że SAF nikogo nie kupi? Kilka postów wcześniej wstawiłem artykuł, w którym są zawarte informacje o transferach. Ferguson się stara, ale jeśli chcemy mieć większe zakupy to trzeba poczekać do lata. W zimę nigdy nikogo lepszego nie kupowaliśmy.

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #1847 dnia: Grudzień 21, 2011, 17:06:41 »
Masz racje jestem za słaby na Top Playera ale gra na Proffesionalu mi wystarczy ;). Tak szybko zmieniałem kariery, że pewnie nie zauważyłeś, że grałem także Malagą, którą wygrywałem ale i ona nie przypadła mi do gustu ;). Mógłbym wziąć moją wielką Barcelonę ale jakoś nie kręci mnie gra najlepszymi, sorry. I mecz potrafię wygrać, ty nigdy nie napisałbyś żadnej kariery bo po prostu jesteś nikim albo wrzucałbyś same screeny. Kiedyś w tym dziale zawsze dopada kogoś taki moment jaki miałem ja, że zmieniają kariery jak rękawiczki ale ty gówno o tym wiesz bo siedząc całe dnie w tym dziale nie zauważasz nic, pewnie czekasz tylko na moje nowe tematy. Czekaj czekaj bo się możesz nie doczekać. Rozumiem, że tym postem przyznajesz mi racje i stwierdzasz fakt, że jesteś fanem Liverpoolu. Życzę chociażby awansu do Intertoto.
Pisałem przed Tobą jeszcze "miszczu" .

Offline chmielu2108

• II - ligowiec
  • Na forum od: 09.11.2009r.
« Odpowiedź #1848 dnia: Grudzień 21, 2011, 17:21:26 »
W zimę nigdy nikogo lepszego nie kupowaliśmy.

To chyba czas zacząć.
Z Rooney'em chyba wiesz ,ze napisałem tak specjalnie.
" border="0
" border="0

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1849 dnia: Grudzień 21, 2011, 17:25:50 »
To chyba czas zacząć.
Nie zależy to ode mnie, ani od nikogo innego.
Czy ktoś kiedykolwiek zmusił SAF'a do kupowania? Glazerowie mają wszystko gdzieś, a Ferguson jest zapatrzony w młodzież, tak.. pisałem wcześniej, że mamy utalentowaną młodzież, ale na niej nie wygramy wszystkiego.
Przydałaby się nam jakaś gwiazda, zwłaszcza na środkowej pomocy.

Z Rooney'em chyba wiesz ,ze napisałem tak specjalnie.
Nie wiedziałem, myślałem, że się pomyliłeś.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #1850 dnia: Grudzień 21, 2011, 18:46:17 »
Coś dziwnego się dzieje, skoro FA po raz pierwszy podejmuje decyzję na korzyść United. Może niedługo przestanie przydzielać półdebili na ich mecze.

Cytat: RoGalos
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
W rzeczywistości ma o wiele niższy głos (aż trudno uwierzyć, że to jego), ale co tam.

Wyrażaj się baranie. Nie ma żadnych dowodów na to co powiedział,
On to go akurat nie lubi za rękę na Mundialu.

Gówno widzieli, a biedny, słaby już Evra szuka sobie możliwości zaistnienia w prasie, bo z tą formą i w tak słabej drużynie wyniki już na piedestały wystawiać go nie będę.
Akurat mecz Liverpool - United, podczas którego wydarzył się ten cały incydent, odbył się jeszcze przed tym całym upadkiem United, więc trafiłeś kulą w płot, szczególnie że pierwsze skargi pojawiły się zaraz po zakończeniu spotkania. Zresztą Evra był wtedy wyzywany przez wielu fanów LFC, nie pocałował herbu pod The Kop bez powodu. No ale tak, teraz żeby ukarać zawodników za głupotę, obrażony gracz musi się popłakać, wziąć ze sobą piłkę i pobiec do szatni, tak jak czynili Eto'o i Marc Zoro.

w którym Manchester i Alex Ferguson chcą wygrać wszystko mając w składzie jakiś Evansów i Welbecków.
Z czego Evans gra wtedy, kiedy już naprawdę nie ma kto tego robić, a Welbeck jest dopiero wprowadzany do drużyny. Identycznie mógłbym powiedzieć tak o twoim Realu (nie wiem, czy trafiłem, ale jakoś zawsze kojarzyłeś mi się z Blancos) z Callejonem i gównianym fachowcem pokroju Evansa, tylko że grającym w podstawie i nazywającym się Sergio Ramos. Mówiłem już: madritistas tak się napuszyli swoją formą w obecnym sezonie, że o ch_jowiźnie granej od 2005 roku kompletnie zapomnieli.

i powiedz mi czy tak wygląda rasista?
Patrząc na strój tego dziecka i samego Suareza sądzę, że mały jest Urugwajczykiem. W dodatku nie sądzisz chyba, że kilkulatków będzie od brudasów wyzywał. No i to zdjęcie o niczym nie świadczy, bo to tak jakbyś stwierdził, że nie istnieją geje, którzy są żonaci.

Cytat: NexaT
pokaż mi mecz słaby w jego wykonaniu
Cały poprzedni sezon, co nie zmienia faktu, że świetnych lewych obrońców na świecie jest niewielu. Taki na przykład Marcelo na pewno nie jest lepszy od Evry.

W zimę nigdy nikogo lepszego nie kupowaliśmy.
No, w ogóle. Tylko Vidicia, Evrę, Cole'a, Sahę i Forlana. Same pionki.
" border="0

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #1851 dnia: Grudzień 21, 2011, 19:29:48 »

Patrząc na strój tego dziecka i samego Suareza sądzę, że mały jest Urugwajczykiem. W dodatku nie sądzisz chyba, że kilkulatków będzie od brudasów wyzywał. No i to zdjęcie o niczym nie świadczy, bo to tak jakbyś stwierdził, że nie istnieją geje, którzy są żonaci.
Tu się nie zgodzę nigdy i nie mogę uwierzyć ,że to Ty napisałeś. Ty Nederland uchodzący tutaj za jedną z najinteligentniejszych ludzi....Wiesz co to znaczy rasista? To coś mniej więcej jak sytuacja Hitlera i Żydów...on się nimi brzydził po prostu i rasiści postępuję podobnie. Gdyby był rasistą nie zbliżył by się do tego dziecka nawet, nie mówiąc o przytulaniu się do niego. Co to jest za argument ,że to dziecko może być Urugwajczykiem? Jest CZARNE, o to tutaj się rozchodzi, a nie o to ,że to jest Urugwajczyk, a Evra to Francuz...ale jak już wspomniałeś to nie jest to zdjęcie z jakimś Urugwajczykiem w Urugwaju tylko zdjęcie z kampanii przeciw rasizmowi.

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1852 dnia: Grudzień 21, 2011, 19:30:50 »
No, w ogóle. Tylko Vidicia, Evrę, Cole'a, Sahę i Forlana. Same pionki.
Tak, tylko, że wtedy kiedy ich sprowadzaliśmy, nie byli to jacyś wybitni piłkarze. (gwiazdorzy)
Byli to gracze pokroju Chicharito, czyli "młode" talenty.
Może nie wliczając Cole.

Cały poprzedni sezon
:D :D :D

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #1853 dnia: Grudzień 21, 2011, 19:54:41 »
Jeszcze jeden rasistowski filmik.
<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=6fba44280611a7e43d35d382a9bd31e2&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=6fba44280611a7e43d35d382a9bd31e2&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

Offline Pikachu

• Amator
  • *
« Odpowiedź #1854 dnia: Grudzień 21, 2011, 20:08:56 »
A kiedy on miał to powiedzieć? Wiesz, że w ferworze walki na meczu można powiedzieć o wiele za dużo, no chyba, że nigdy nie grałeś w piłkę.

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1855 dnia: Grudzień 21, 2011, 20:12:04 »
RoGalos, nie wiem po co dajesz te filmiki, przecież to 2 zupełnie inne sceny.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #1856 dnia: Grudzień 21, 2011, 20:20:14 »
on się nimi brzydził po prostu i rasiści postępuję podobnie.
I przy okazji miał żydowskie pochodzenie. W dodatku gdy jeszcze nie był politykiem, zajmował się bodajże malarstwem i odbywał praktyki u żydowskiego artysty. Fajnie, nie?

Gdyby był rasistą nie zbliżył by się do tego dziecka nawet, nie mówiąc o przytulaniu się do niego.
Geje zazwyczaj nie przytulają się do kobiet. O istnieniu czegoś takiego jak małżeństwo dla przykrywki już wspominałem.

ale jak już wspomniałeś to nie jest to zdjęcie z jakimś Urugwajczykiem w Urugwaju tylko zdjęcie z kampanii przeciw rasizmowi.
Widocznie jest zwyczajnym hipokrytą, co by nawet pasowało do jego boiskowego wizerunku cwaniaczka i symulanta. Bardzo możliwe, że angażuje się w takie akcje dla rozgłosu. Mało gwiazd tak robi? Dziwne, że dopuszczasz do siebie możliwość kłamania przez Evrę, ale jakoś w przypadku Suareza jesteś pewien jego czystych intencji. I jego rzekomej niewinności przy okazji. Po jego odpałach na murawie powinieneś zdać sobie sprawę, że stać go było na wyzwisko. Nie musiało być nawet świadomie powiedziane, mogło się wyrwać. Ale obraza to obraza.

Cytat: NexaT
<trzy debilne emoty>
I ty się dziwisz, że ktoś zarzuca ci posiadanie klapek na oczach, skoro nie widzisz wyraźnego spadku formy Evry, który ma miejsce od co najmniej roku? Może jeszcze powiesz, że dobrze spisał się w finale LM na Wembley?

Byli to gracze pokroju Chicharito, czyli "młode" talenty.
Tylko Forlan. Evra w ogóle nie był jednym z najlepszych bocznych obrońców na świecie od 2004 roku, jasne. A "pokroju Chicharito" to może być Bebe. Na pewno nie tacy piłkarze jak Vidić czy Saha.
" border="0

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #1857 dnia: Grudzień 21, 2011, 20:24:02 »
RoGalos, nie wiem po co dajesz te filmiki, przecież to 2 zupełnie inne sceny.
Przeczytaj sobie definicję rasizmu jak nie wiesz.

Ned weź skończ, bo teraz Ty masz klapki na oczach i tyle. Dla rozgłosu to chyba robi to Evra...poza tym już pisałem o tym wyżej. Brutalny Rooney dostaje śmieszne 3 mecze zawieszenia za coś takiego, podczas gdy Suarez dostaje 8 za głupie słowo, chociaż i tak nie ma dowodów ,że to powiedział. Robisz z siebie idiotę mówiąc, że FA jest przeciw wam wielce.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #1858 dnia: Grudzień 21, 2011, 20:44:54 »
A ty nie masz? To ty dosrywasz sobie jakąś popie_doloną ideologię, że Evra robi to wszystko dla rozgłosu, bo ostatnio radzi sobie słabiej na boisku. Twierdzisz, że to między innymi dlatego, że United nie weszli do 1/8 w LM i masz w dupie to, że mecz z Liverpoolem odbył się przed spotkaniem z City, kiedy praktycznie nic nie wskazywało kataklizmu. Ch_j z tym, że skargi Evry nie pojawiły się wczoraj, tylko już zaraz po meczu. Ba, obaj zawodnicy starli się już tuż po incydencie. Nie obchodzi cię również to, że to nie pierwszy skandal z Suarezem w roli głównej i to, że w środowisku piłkarsko-kibicowskim na wizerunek mendy (to nie jest żadna tajemnica). Biorąc pod uwagę, że Evra ma dość czysty wizerunek, po prostu łatwiej jest mi uwierzyć w jego wersję wydarzeń. Urugwajczyk sam jest sobie winien, że niewielu mu wierzy. Obiecywano zaostrzenie kar za obrazy na tle rasowym i to wreszcie zrobiono. Piłkarze nie muszą już uciekać do szatni z płaczem, by dostrzeżono ich problem. No i Evra rzekomo musi kłamać, bo Suarez tego nie mógł powiedzieć, ale ten sam Urugwajczyk nie może już brać udziału w akcjach społecznych tylko dla picu...

Przykro mi także z tego powodu, że nie potrafisz odróżnić eliminacji od turnieju mistrzowskiego, który odbywa się co trzy lata i ligi angielskiej, która startuje co roku i składa się z prawie czterdziestu spotkań. Niestety nie rozumiesz, że karanie zawieszeniem na Euro za występek z eliminacji to i tak surowa i rzadko stosowana kara. Nie wiesz też, że Rooneya karano za byle pierdoły już nie raz - wtedy jakoś nikt poza fanami United nie marudził. Niestety ktoś wymyślił jednostki i 8 cm to mniej niż 2 dm, niestety rzadko się o tym pamięta. Gdy Ferdinanda za to, że zapomniał o kontroli antydopingowej wykopano na osiem miesięcy (policz sobie, ile to jest meczów ligowych i miej na uwadze fakt, że nie mógł wziąć udziału w Euro) pewnie nie protestowałeś. Dodaj sobie także regularne przydzielanie do meczów United kretynów, którzy co kilka tygodni wywołują jakiś skandal, wypaczając wynik w jedną lub w drugą stronę. FA nigdy nie faworyzowało MU, to smutne że jedna decyzja, notabene bardzo zaskakująca (byłem przekonany, że nie dostanie ani minuty zawieszenia) pomieszała ludziom w głowach i nagle MUFC stało się MUFA...

No i miło, że wątpisz w moją inteligencję, bo moje zdanie różni się od twojego - takie rozumowanie jest naprawdę bardzo dojrzałe.
" border="0

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #1859 dnia: Grudzień 21, 2011, 21:11:16 »
Nie chodzi o różnicę zdań bo tutaj nie ma to nic do rzeczy. Pomimo wszystkich zdjęć, filmów, Ty będziesz uważał go za rasistę, bo rzekomo coś powiedział. Chociaż nie wiem co by się wydarzyło, chociaż nie wiem jakie dowody na jego korzyść by się pojawiły i tak będziesz mówił,ze jest winny, bo obraził kogoś z Twojej wielkiej drużyny. Prawda jest taka, że gdyby był rasistą to nie byłoby tych zdjęć, filmów itd...a stwierdzenia,że jest hipokrytą i robi to dla rozgłosu są śmieszne i o to mi chodzi, a nie o żadne powątpiewanie w Twoją inteligencję..

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #1859 dnia: Grudzień 21, 2011, 21:11:16 »