Autor Wątek: Manchester United  (Przeczytany 604584 razy)

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 11.11.2009r.
Odp: !Manchester United!
« Odpowiedź #1940 dnia: Styczeń 03, 2012, 19:22:54 »
Nexat jesteś głupi i znasz się na piłce tak jak moja mama. Idź pograj se w Haxballa lepiej.

Offline mrozio11

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 25.01.2009r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #1941 dnia: Styczeń 03, 2012, 19:32:07 »
Wiesz tyle o zawodnikach MU, ile przeczytasz w komentarzach na manusite czy tam devilpejdż. No i bym zapomniał... jesteś głupi :D

Offline diego333

• Trener
  • Dostał Piw: 10
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #1942 dnia: Styczeń 03, 2012, 20:00:54 »
Tak czytam te sprzeczki na tym forum,i zapytam się was co wy chcecie tym osiągnąć ? Forum służy do normalnej kulturalnej rozmowy,pomocy innym użytkownikom w razie potrzeby,ale widzę że co niektórzy chcą coś udowodnić,jeden od drugiego chce być mądrzejszy ;)  Robicie już z siebie takich wszystko wiedzących a nie wiecie jednej podstawowej rzeczy do czego służy FORUM !
Chcecie czymś zabłysnąć, polecam wam życie i tam pokazujcie swojej możliwości,na co was stać.

Pozdrawiam :)

Offline cinosław

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 15.09.2008r.
« Odpowiedź #1943 dnia: Styczeń 03, 2012, 20:01:39 »
Brawo! Ja również tak jak wy nie mogę już czytać jego komentarzy, pisze co mu ślina na język przyniesie, zmienia ciągle zdanie i myśli, że jest niesamowicie inteligentny, samo to, że chodzi jeszcze do podstawówki powinno go w niektórych sytuacjach zastanowić czy naprawdę w tym wieku wdawać się w dyskusje ze starszymi i mądrzejszymi.

Offline NexaT

• Prezes klubu
  • Na forum od: 27.12.2010r.
  • Life is football, football is Manchester United...
  • Gram w: Shogun: Total War
« Odpowiedź #1944 dnia: Styczeń 03, 2012, 20:13:54 »
pisze co mu ślina na język przyniesie, zmienia ciągle zdanie
WTF? Jakie zdanie? Zawsze trzymam się swojego, nigdy nie zmieniam zdania od TAK..
I nie zamierzam dyskutować z ludźmi typu: mrozio11, gdzie nawet nie może się wysilić i zakończyć zdania kropką. Pomijając RoGaLoSa i jego wieśniackie "se". Nie obrażam tutaj ludzi ze wsi (sam na niej mieszkam), bo słowo "wieśniackie" tak na prawdę nie istnieje, ale takich ludzi nie da się inaczej nazwać. :)
I nie pokazuje, że chce być bardziej inteligentny od innych, denerwują mnie osoby właśnie takie jak Nederland. Myśli, że tylko jego zdanie się liczy, prosty przykład: dyskusja o Evrze. (moja i jego) Dobra.. kończę, bo w tej chwili nie mam czasu na takie sprzeczki. I pamiętajcie, że to teraz wy zaczynacie spamować, bo dyskusja tak na prawdę była o Manchesterze United, tylko, że każdy miał odmienne zdanie.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 03, 2012, 20:15:40 wysłana przez NexaT »

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 7
« Odpowiedź #1945 dnia: Styczeń 03, 2012, 22:58:15 »
WTF? Jakie zdanie? Zawsze trzymam się swojego, nigdy nie zmieniam zdania od TAK..
I nie zamierzam dyskutować z ludźmi typu: mrozio11, gdzie nawet nie może się wysilić i zakończyć zdania kropką. Pomijając RoGaLoSa i jego wieśniackie "se". Nie obrażam tutaj ludzi ze wsi (sam na niej mieszkam), bo słowo "wieśniackie" tak na prawdę nie istnieje, ale takich ludzi nie da się inaczej nazwać. :)
I nie pokazuje, że chce być bardziej inteligentny od innych, denerwują mnie osoby właśnie takie jak Nederland. Myśli, że tylko jego zdanie się liczy, prosty przykład: dyskusja o Evrze. (moja i jego) Dobra.. kończę, bo w tej chwili nie mam czasu na takie sprzeczki. I pamiętajcie, że to teraz wy zaczynacie spamować, bo dyskusja tak na prawdę była o Manchesterze United, tylko, że każdy miał odmienne zdanie.
Co Ty godosz synek? Ja Ci mówia ,że Ty sie na piłce w ogóle nie znosz i dziwnyś jest ogólnie i nikt Cie nie lubi tu.

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1946 dnia: Styczeń 04, 2012, 20:22:19 »
Up, nie będę tego komentował.

Oficjalny skład Man Utd - Newcastle: Lindegaard - Valencia, Jones, Ferdinand, Evra - Nani, Carrick, Giggs, Park - Berbatow, Rooney. Rezerwowi: De Gea, Anderson, Rafael, Hernandez, Welbeck, Pogba.

Offline mrozio11

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 25.01.2009r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #1947 dnia: Styczeń 04, 2012, 20:24:09 »
Fajny składzik, widze że Berba nareszcie zaczął się przebijać.

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1948 dnia: Styczeń 04, 2012, 20:27:26 »

Offline Giggs11

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 03.12.2011r.
« Odpowiedź #1949 dnia: Styczeń 04, 2012, 20:49:58 »
Wreszcie dobry skład i niech Lindegaard zostanie na bramce na dłużej.
" border="0
Jedyni Bogowie Rapu!

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1950 dnia: Styczeń 04, 2012, 21:51:56 »
Ale klapa..
Nie da się patrzeć na naszą grę.

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1951 dnia: Styczeń 04, 2012, 22:57:53 »
Gooooool, Jones!!
Tylko kur** nie w tą bramkę!

Offline Giggs11

• Amator
  • *
« Odpowiedź #1952 dnia: Styczeń 04, 2012, 23:03:20 »
Newcastle United - Manchester United 3:0
Cóż w tym meczu Manchester po raz kolejny pokazał że bez transferów ani rusz. Nie będę tutaj obrażał, bo porażka jak najbardziej zasłużona po tym jednym strzale Rooney'a, kiedy Williams(jak pamięć mnie nie myli) wybił z linii bramkowej piłkę nie mieliśmy więcej okazji. Ostatni gol dla Newcastle podsumował dzisiejszą grę Czerwonych Diabłów. Jeżeli Ferguson nie zrobi transferów i dalej będzie wierzył w Carricka na środku obrony i Rooney'a jako rozgrywającego, to lepiej żeby odszedł na emeryturę lub został zwolniony. Wiem zaraz ktoś na mnie wjedzie ile on zrobił dlatego klubu, ale kvrwa to co robi teraz z czerwonymi diabłami to szkoda gadać. Mówił że będzie stawiał na młodzież, dobra czemu dzisiaj nie zagrał ani minuty, było 2:0 to już wiadomo że nic się nie zmieni, to trzeba dać radę pograć młodym zawodnikom. Transferów nie chce robić, co myśli że z takim środkiem pola zawojuję Europe? Sprzedać Gibsona, Kuszczaka, Dioufa, Owena i wydać trochę kasy na jakiegoś dobrego środkowego pomocnika lub nawet 2 i jeszcze by się przydał jakiś boczny obrońca. To tyle na temat Manchesteru United i tego meczu.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 04, 2012, 23:13:09 wysłana przez Giggs11 »
" border="0
Jedyni Bogowie Rapu!

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1953 dnia: Styczeń 04, 2012, 23:16:46 »
Jeżeli Ferguson nie zrobi transferów i dalej będzie wierzył w Carricka
Co ty pieprzysz! Przecież SAF w wywiadzie mówił, że nastała era Carricka.

lepiej żeby odszedł na emeryturę lub został zwolniony. Wiem zaraz ktoś na mnie wjedzie ile on zrobił dlatego klubu, ale kvrwa to co robi teraz z czerwonymi diabłami to szkoda gadać.

Stary.. przecież to są święte słowa. "Trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny", panie Ferguson.

Offline Palacio

• Administrator
  • Dostał Piw: 300
  • Na forum od: 04.03.2009r.
    • Status GG
    • Steam
    • BOCA JUNIORS
  • Gram w: eFootball PES 2022
« Odpowiedź #1954 dnia: Styczeń 05, 2012, 02:53:33 »
Jeden sezon źle zagrają i znowu wrócą na szczyt. A z drugim miejscem w lidze angielskiej nie widzę powodów żeby tymbardziej go wyrzucać.

Offline Giggs11

• Amator
  • *
« Odpowiedź #1955 dnia: Styczeń 05, 2012, 12:53:05 »
Jeden sezon źle zagrają i znowu wrócą na szczyt. A z drugim miejscem w lidze angielskiej nie widzę powodów żeby tymbardziej go wyrzucać.
Tottenham ma jeden mecz mniej i jak wygra będzie miał tyle samo co Czerwone Diabły punktów. Tylko powiedz mi dlaczego Ferguson mówi że będzie stawiał na młodzież, a dalej stawia na Valencie na boku obrony, Fryers jest taki słaby? Wątpię. Jeżeli Ferguson chce zrobić coś z młodymi to niech daję im grać w lidze nawet te głupie 15 minut.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2012, 12:55:27 wysłana przez Giggs11 »
" border="0
Jedyni Bogowie Rapu!

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #1956 dnia: Styczeń 05, 2012, 14:03:44 »
Co ty pieprzysz! Przecież SAF w wywiadzie mówił, że nastała era Carricka.
Zabawne, że wtedy kiedy Carrick złapał formę i jak co roku o tej porze stał się naszym najlepszym środkowym pomocnikiem, został przesunięty na obronę. To dowodzi mojej - jak mi się zawsze wydawało - idiotycznej teorii spiskowej, że Ferguson chce tak zniszczyć tę drużynę przed emeryturą, żeby żaden jego następca nie okazał się lepszy od niego.

Myśli, że tylko jego zdanie się liczy, prosty przykład: dyskusja o Evrze. (moja i jego)
Myśli, że kiedy wie, że ma rację, to nie powinien przyznawać jej osobie, która się myli. To chyba naturalne.

Cytat: Giggs
Wreszcie dobry skład
Nie.

i niech Lindegaard zostanie na bramce na dłużej.
Bo? A zresztą, pierwszy poważny mecz w MU i trójka w dupę. Ale jasne, podniecaj się tym, że w meczach CC czy z takimi tuzami jak Wigan czy Norwich zachowuje czyste konto.
" border="0

Offline Giggs11

• Amator
  • *
« Odpowiedź #1957 dnia: Styczeń 05, 2012, 14:26:07 »
A De Gea pokazał wielką klasę z Blackburn. 2 bramka mógł obronić, ale pod nogami, a o 3 już nic nie będę mówił. 2 sprawa to że Ferguson niech stawia na jednego bramkarza, bo wtedy będzie mógł czuć się pewniej w bramce, a jak ciągle są roszady to bramkarz po prostu czuję że będzie błąd w jego wykonaniu i wraca na ławkę.
" border="0
Jedyni Bogowie Rapu!

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #1958 dnia: Styczeń 05, 2012, 14:38:15 »
Kiedy Lindegaard zagrał z Wigan, wiedziałem, że kiedy de Gea wyjdzie na City, każdy będzie mu zarzucał, że jest niepewny i nieograny. Jak ma do c_uja pana być pewny siebie, skoro nie dość że jest niedoświadczony, to jeszcze rzuca mu się kłody pod nogi, wstawiając Duńczyka do bramki za każdym razem, gdy tylko rywal wydaje się słabszy. Taka rotacja bramkarzami to czysty idiotyzm, zwłaszcza jeśli nad golkiperem ciąży widmo "nie obronię - pójdę na ławkę".

Kuszczak grał tylko wtedy, gdy van der Sar złamał nos, jego żona była śmiertelnie chora albo przeciwnik był o 50 klas niższy - nikt nie narzekał.

I tak, grać ma de Gea. Nie po to sprowadzano do za 20 mln i obwieszczano bramkarzem na lata, by grał gość, który był za słaby by wygryźć z bramki Onyszkę.
" border="0

Offline Giggs11

• Amator
  • *
« Odpowiedź #1959 dnia: Styczeń 05, 2012, 15:13:51 »
Wolę żeby teraz do końca sezonu w Premier League grał Lindegaard, a w pucharach i Lidze Europejskiej grał De Gea by zebrał trochę doświadczenia. Sory, ale ten chłopak nie ma masy i w powietrzu jest bardzo słaby, gdyż przepychają go obrońcy.
" border="0
Jedyni Bogowie Rapu!

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #1959 dnia: Styczeń 05, 2012, 15:13:51 »