Autor Wątek: Manchester United  (Przeczytany 604538 razy)

Offline rks.chuwdu

• Starszy junior
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 12.01.2012r.
  • Gram w: PES 2015
Odp: !Manchester United!
« Odpowiedź #2420 dnia: Marzec 09, 2012, 09:19:55 »
Bilbao to taka mała barca, ladnie grali :)

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #2421 dnia: Marzec 09, 2012, 14:59:38 »
Nie orientuję się za bardzo, jak tam z relacjami pomiędzy hiszpańskimi regionami, więc nie wiem, czy czasami nie obraziłeś Basków, porównując ich do Katalończyków.
" border="0

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.03.2011r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #2422 dnia: Marzec 09, 2012, 15:11:36 »
Ładnie zagrali, wyszło im. Mają potencjał, Bielsa wie co robi tylko szkoda, że na Bernabeu się posypali. Moim zdaniem Bilbao nadal słabsze od Valencii, Atletico Madryt i Sevilli. Żeby nie spamować to zapytam o karnego dla United. Słuszny czy niesłuszny?

Offline MaddiMNagic

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 3
    • Status GG
« Odpowiedź #2423 dnia: Marzec 09, 2012, 15:34:50 »
Tragiczne zachowanie Rafael'a (chyba to był on) przy bramce na 3:1 dla Athletic. Bramki na 2:1 być nie powinno (spalony). Wydaję mi się że ręka była poza polem karnym

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.03.2011r.
« Odpowiedź #2424 dnia: Marzec 09, 2012, 15:36:18 »
Teraz obejrzałem bramki z tego spotkania no i gol na 3:1 mnie rozbawił. Wiedziałem, że strzelił Munain no i patrzę a on jest w połowie połowy a jego kolega sunie na bramkę. Oddaje strzał, broni de Gea no i nagle gracze United dostają laga a Munain dobiega do piłki i strzela. Uśmiałem się nieźle.

Offline Mathi

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 31.12.2011r.
« Odpowiedź #2425 dnia: Marzec 09, 2012, 16:45:48 »
W szatni United było zapewne bardzo głośno (może pilarze Athletic Bilbao usłyszeli :D).

Nie orientuję się za bardzo, jak tam z relacjami pomiędzy hiszpańskimi regionami, więc nie wiem, czy czasami nie obraziłeś Basków, porównując ich do Katalończyków.

Komentator właśnie powiedział to samo co twój poprzednik.
« Ostatnia zmiana: Marzec 09, 2012, 16:47:21 wysłana przez MaciekPL »
" border="0

Offline ebolek22

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 24.02.2009r.
« Odpowiedź #2426 dnia: Marzec 09, 2012, 16:48:49 »
@ebolek 22

Czy za każdym razem gdy powinie się noga jakiejś ekipie w Premier League będziesz pisał posty po prostu głupie?
Będę ponieważ lubię się nabijać z mocarnej Premier League.Jeden mecz i pada masa mitów. w Hiszpanii tylko Real i Barca, bosko szybka liga angielska, siła boskich angoli, doping boskich angoli. z czym do ludzi :)

Offline Palacio

• Administrator
  • Dostał Piw: 300
  • Na forum od: 04.03.2009r.
    • Status GG
    • Steam
    • BOCA JUNIORS
  • Gram w: eFootball PES 2022
« Odpowiedź #2427 dnia: Marzec 09, 2012, 16:52:37 »
Fakt pierwsze miejsce przejeła Hiszpańska. Ale nie ma pewności kto ma drugie miejsce czy Włoska czy Angielska.

Offline MaddiMNagic

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 3
    • Status GG
« Odpowiedź #2428 dnia: Marzec 09, 2012, 17:01:45 »
Włoska

Offline kamileqPL

• Dyrektor sportowy
  • Na forum od: 30.11.2008r.
  • Dawniej Kaka269 ;) Polonia Warszawa <3
« Odpowiedź #2429 dnia: Marzec 09, 2012, 17:52:05 »
No tak, do tego się nawiązywałem, jak kamil napisał, że United w LE sobie nie radzi.
Ah, te czasy, kiedy angielski kluby bawiły się z włoskimi, a teraz takie Napoli może rozgromić Chelsea, bezcenna wiadomość. Nie żebym prowokował.
Dobranoc.

Nie wiem czy wiesz, ale Napoli to dobra drużyna, radzą sobie w pucharach bez żadnych kompleksów. Dwa razy ograli City.

Chyba lepiej odpaść z Napoli niż z Basel :) ? albo tym bardziej Bilbao
1000 wiadomości na PESLeague.PL - 20:29, 01.09.2012r.!!!!

" border="0

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • Na forum od: 14.05.2009r.
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #2430 dnia: Marzec 09, 2012, 19:24:19 »
Będę ponieważ lubię się nabijać z mocarnej Premier League.Jeden mecz i pada masa mitów. w Hiszpanii tylko Real i Barca, bosko szybka liga angielska, siła boskich angoli, doping boskich angoli. z czym do ludzi :)
Byla jest i bedzie !!! Kibole Hiszpanscy opuszczaja mecze swoich ukochanych druzyn przed koncem czasu gdy ich ukochany team dostaje baty :D Podnieta ciot na Primera Division bo najwiecej robi Barcelona, Real dopiero po przejeciu Mou pokazuje swoja sile, ostatnimi laty to tylko przez mas media puszczali oko na Real, Barca swoja droga, reszta druzyn to dno. I takie bede mial swoje zdanie dopoki naprawde nie pokaze swojej sily prawdziwe marki, Athletic Bilbao wczoraj dal lanie MU na OT juz podnieta na PD, Wloska Serie A was depcze, nie dlugo Bundesliga bedzie rywalizowac tylko brakuje doswiadczenia w Pucharach Europejskich. Tak ze mozesz sobie mowic z reszta fanow tej ligi ze jest najlepsza, jest najlepsza ale w mediach :) pozdro dla prawdziwych!!
Co do naśladowaniu NEDERLANDA- tak.. muszę się przyznać. To mój osobisty bóg, jest moim guru! Jak można go nie wielbić?!

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.01.2009r.
    • Status GG
« Odpowiedź #2431 dnia: Marzec 09, 2012, 19:29:33 »
Masz nieźle nawalone pod kopułą. Serio.
" border="0
Only the dead have seen the end of war.

Offline mrozio11

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 25.01.2009r.
« Odpowiedź #2432 dnia: Marzec 09, 2012, 19:51:35 »
Kolejny raz rozmowa zmierza w złym kierunku.

Ciekaw jestem, jak MU poradzi sobie z WBA w lidze :)

Offline NexaT

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 27.12.2010r.
  • Life is football, football is Manchester United...
  • Gram w: Shogun: Total War
« Odpowiedź #2433 dnia: Marzec 09, 2012, 20:33:56 »
W lidze pewnie wygramy 3:0, albo coś podobnego. Nie wyobrażam sobie innego wyniku, w ogóle porównywanie spotkań LE (z hiszpańską drużyną) do spotkania w lidze jest głupotą.

To samo mówienie, że PD jest najlepszą ligą. To, że 2 drużyny z tamtejszej ligi grają w LM, a z Angielskich tylko 1, nie oznacza, że można ją nazywać najlepszą. Tutaj nie chodzi tylko o wyniki, ale o samą grę do ostatniego gwizdka. A w meczach Barcelony? Wcześniej były jakieś emocje, ale teraz znowu będą wyniki: 5:0, 3:0..

Nie wiem czy wiesz, ale Napoli to dobra drużyna, radzą sobie w pucharach bez żadnych kompleksów. Dwa razy ograli City.

Chyba lepiej odpaść z Napoli niż z Basel Uśmiech ? albo tym bardziej Bilbao
Nie wiem, czy wiesz, ale Basel radzi sobie w tym sezonie bardzo dobrze. Ograli BM, więc odpadnięcie z nimi, nie jest już taką "siarą". Przeczytaj jeszcze to co napisałem wcześniej, a dokładnie pisałem o tym, że Anglia nigdy nie miała problemów z włoskimi klubami. Pamiętam, chyba dwa sezony temu, Milan też był mocny, a dostał 4:0 na Old Trafford.
PS. Co z tego, że wygrali 2 razy z City? To jakaś mocarna drużyna?
« Ostatnia zmiana: Marzec 09, 2012, 20:36:22 wysłana przez syngenta »

Offline ebolek22

• Amator
  • *
« Odpowiedź #2434 dnia: Marzec 09, 2012, 20:37:35 »
Byla jest i bedzie !!! Kibole Hiszpanscy opuszczaja mecze swoich ukochanych druzyn przed koncem czasu gdy ich ukochany team dostaje baty :D Podnieta ciot na Primera Division bo najwiecej robi Barcelona, Real dopiero po przejeciu Mou pokazuje swoja sile, ostatnimi laty to tylko przez mas media puszczali oko na Real, Barca swoja droga, reszta druzyn to dno. I takie bede mial swoje zdanie dopoki naprawde nie pokaze swojej sily prawdziwe marki, Athletic Bilbao wczoraj dal lanie MU na OT juz podnieta na PD, Wloska Serie A was depcze, nie dlugo Bundesliga bedzie rywalizowac tylko brakuje doswiadczenia w Pucharach Europejskich. Tak ze mozesz sobie mowic z reszta fanow tej ligi ze jest najlepsza, jest najlepsza ale w mediach :) pozdro dla prawdziwych!!
Jeżeli Serie A depcze Primera Division to Premier League została dawno stratowana.Podniecaj się prawdziwie męskim futbolem i hokejowymi wynikami,bo jak przychodzi co do czego to Angole nie mają nic to gadania,wierz sobie dziecko w mit Premier najlepszej ligi świata League.Ja się ciesze.że Angole tak te Europejskie puchary mają w dupie dzięki temu Real ma jakiekolwiek szanse na tryumf w LM.Jak śmiesz pier*olić o tym,że kibice wychodzą gdy ich drużyna dostaje wpierd*l,a co było gdy Chelsa u siebie sfrajerzyła z MU 3-3,czy tam czasem kibice mimo remisu nie opuszczali już stadionu,co było podczas słynnego meczu Newcastle z Arsenalem gdzie kibice srok po 4 bramkach zaczęli opuszczać stadion już w pierwszej połowie.

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #2435 dnia: Marzec 09, 2012, 21:24:54 »
Ja się ciesze.że Angole tak te Europejskie puchary mają w dupie dzięki temu Real ma jakiekolwiek szanse na tryumf w LM.
Joke? Weź to przeczytaj i się nie zaśmiej. Polej głowę zimną wodą, bo władasz zbyt dużą ilością emocji, zwal sobie czy coś..

Offline tyrhen

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 24.03.2009r.
« Odpowiedź #2436 dnia: Marzec 09, 2012, 21:39:06 »
3 angielskie potegi sa w kryzysie
a city i Tottenham zaczeli grac duzo lepiej niz wczesniej
moge sie zalozyc, ze United, Arsenal i Chelsea w przyszlym sezonie sie odbuduja i nie dostana tak po dupie jak w tym sezonie

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
    • last.fm
« Odpowiedź #2437 dnia: Marzec 09, 2012, 21:49:33 »
Cytat: Maciek
Komentator właśnie powiedział to samo co twój poprzednik.
Komentator wymawiał też nazwisko Park Ji-Sung jako "(...)Son"... Razem z Iwanowem przy mikrofonie siedział Kowalczyk, kolejny ekspert.

Cytat: ebolek
Będę ponieważ lubię się nabijać z mocarnej Premier League.
Obserwując ten twój regularny kulawy sarkazm, prędzej można się nabijać z ciebie. Inna sprawa, że i tak przyćmił cię NexaT.

Cytat: Kaka
Chyba lepiej odpaść z Napoli niż z Basel
Uno, NexaT nie miał niczego złego na myśli, o czym zresztą od razu wspomniał. Dos, spie_dalaj, bo twoja Chelsea jest 18 punktów za United w ligowej tabeli, a rok temu odpadła z LM z zespołem, który dał Schalke wbić 5 goli na San Siro.

Cytat: tyrhen
3 angielskie potegi sa w kryzysie
Cztery.
" border="0

Offline ebolek22

• Amator
  • *
« Odpowiedź #2438 dnia: Marzec 09, 2012, 21:57:26 »
Joke? Weź to przeczytaj i się nie zaśmiej. Polej głowę zimną wodą, bo władasz zbyt dużą ilością emocji, zwal sobie czy coś..
Ja jestem całkiem spokojny,po prostu stwierdzam fakty na devilpagu i innych manusitach już się pisze jak to MU ma ten puchar w dupie,śmieszne to trochę bo to jedyny puchar,który w jakimkolwiek stopniu może uratować ten sezon,chyba że obronią mistrza.

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #2439 dnia: Marzec 09, 2012, 22:57:27 »
Bardziej nawiązywałem się do LM, bo napisałeś, że Real ma teraz większe szanse na tryumf właśnie w CL.
Ale jak się dziwić, skoro United to jeden z lepszych klubów na świece, i sam Evra mówił, że granie w LE jest żenadą.
Śmieszniejsze jest jednak to, że SAF gada jak bardzo chciałbym wygrać Ligę Europejską, a tak na prawdę ma to w dupie. Tak samo piłkarze, już od kilkunastu kolejek mam ich grę także w dupie. Po meczu zawsze czytam komentarze, i dawno zapomniałem o tym uczuciu, gdy ktoś pisał "świetny mecz".

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #2439 dnia: Marzec 09, 2012, 22:57:27 »