Autor Wątek: Manchester United  (Przeczytany 612347 razy)

Offline RobSoN7

• Kapitan reprezentacji
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 25.08.2009r.
  • ¡La vida es blanca!
  • Gram w: ...
Odp: !Manchester United!
« Odpowiedź #2340 dnia: Luty 11, 2012, 14:43:09 »
Ten post nie był głupi destruction.
Głupi to ty jesteś.
Ile ci płacą :) ?
Widać ktoś tu połknął haczyk :D.

Offline NexaT

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 27.12.2010r.
  • Life is football, football is Manchester United...
  • Gram w: Shogun: Total War
« Odpowiedź #2341 dnia: Luty 11, 2012, 14:56:56 »
Jesteś tak głupi, że uznałem, że piszesz to na serio.
Nie obrażaj się. :D

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 17.03.2011r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #2342 dnia: Luty 11, 2012, 15:12:10 »
Mecz do jednej siatki, De Gea musiał bronić jakiś strzał gracza z Liverpoolu?

Offline mrozio11

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 25.01.2009r.
« Odpowiedź #2343 dnia: Luty 11, 2012, 15:34:44 »
Tak :D

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #2344 dnia: Luty 11, 2012, 15:41:55 »
Evra robi z siebie idiotę
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline Pikachu

• Amator
  • *
« Odpowiedź #2345 dnia: Luty 11, 2012, 15:43:45 »
Brawo United, jednak mecz nie dorównał nawet w 50% spotkaniu Chelsea - United no ale rywal Diabłów nie tej klasy co Chelsea.

Offline Florq

• Menadżer
  • Na forum od: 19.09.2008r.
  • Gary Neville is a red, he hates scousers...
« Odpowiedź #2346 dnia: Luty 11, 2012, 16:12:18 »

Nie sądzę.

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.01.2009r.
    • Status GG
« Odpowiedź #2347 dnia: Luty 11, 2012, 16:15:18 »
Ferdinandowi nic się nie stało?
" border="0
Only the dead have seen the end of war.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #2348 dnia: Luty 11, 2012, 16:36:46 »
Kolejny słaby mecz. Pierwsza połowa to dramat, druga niewiele lepsza, bo United nie mieli żadnego pomysłu na grę. Grali sobie po prostu w dziadka. Szkoda, że tylko 2:1, bo Liverpool nie istniał, ale tego można się było spodziewać. Przypomina się mecz, gdy Berbatov strzelił hat-tricka - wtedy LFC w całym meczu miał dwa strzały, z karnego i z wolnego, a i tak ledwo z nimi wygraliśmy.

Cytat: Pikachu
Mecz do jednej siatki, De Gea musiał bronić jakiś strzał gracza z Liverpoolu?
Jeden. Pod koniec meczu Johnson z braku laku walnął z dystansu. Pod poprzeczkę, ale w środek bramki.

Cytat: Pawlodar
Ferdinandowi nic się nie stało?
Chyba nic poważnego, skoro zdołał rozegrać świetne zawody.

Cytat: RMF
Bo lepszy był Suarez, który najpierw nie chce podać ręki Evrze i zaczyna ją cofać (dobrze, że Ferdinand mu nie podał), po gwizdku zapraszającym do szatni kopie w kibiców United i gdy Valencia chcąc go uspokoić, dotyka go, on zagląda, czy aby nie ma "brudnej" koszulki i się wyciera. Jedyne przeprosiny, jakie wystosował, skierował do fanów LFC, a wszyscy fani The Reds nadal się okłamują, że Evra sobie nazmyślał. Nie, Suarez nie jest rasistą, bo zrobił sobie kiedyś zdjęcie z jakimś bobasem. Terry pocałował kiedyś Essiena w czoło, nawet van Nistelrooy na FB się z tego nabijał.

Po tym cyrku Suareza z podaniem dłoni Reina odepchnął Evrę. Kolejny debil.

Na koniec prawdziwe perełki:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE (polecam poczytać komentarze pod wiadomym filmem)

A Evra? Evra się po prostu cieszył, a orły z lfc.pl już chcą go karać. Kto robi z siebie idiotów?

A tak w ogóle, to rozumiem, że "muły znowu miały fuksa"?
" border="0

Offline D17

• III - ligowiec
  • Dostał Piw: 16
  • Na forum od: 27.11.2009r.
  • Real Madryt!
    • Status GG
  • Gram w: PES 2016
« Odpowiedź #2349 dnia: Luty 11, 2012, 16:40:06 »
Dobry mecz :) Suarez go niby obraził a ten mu pierwszy łapę wyciąga no dajcie spokój.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #2350 dnia: Luty 11, 2012, 16:53:26 »
Widać nie chciał już z nim drzeć kotów i się pogodzić, czy to takie nienormalne?
" border="0

Offline Pikachu

• Amator
  • *
« Odpowiedź #2351 dnia: Luty 11, 2012, 16:59:20 »
Kolejny kamyczek zbiera Suarez do mojego ogródka. Już mam tam prawdziwe głazy ;).

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 11.11.2009r.
« Odpowiedź #2352 dnia: Luty 11, 2012, 18:02:22 »
Nie będę się kłócił, bo osobiście mam gdzieś szopkę, robioną przez obu Panów...ale...

Poza tym...Suarez według Sera nie zasługuję na grę w takim klubie jak Liverpool....a Rooney kopiący bezczelnie zawodników rywali bez piłki, a Giggs rżnący żonę brata zasługuje? Dziwne to jest.
« Ostatnia zmiana: Luty 11, 2012, 18:05:59 wysłana przez RoGalos »

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #2353 dnia: Luty 11, 2012, 18:25:48 »
Sprytne zdjęcia, w kwietniu też się wydawało, że Pepe trafił w nogę Alvesa. W praktyce wyglądało to jak wyglądało, Evra chciał uścisnąć dłoń Suarezowi, a ten na siłę ją zabrał. Zresztą Ferdinand nie podał ręki Urugwajczykowi tylko z tego powodu, co przyznał po meczu.

A Ferguson tą wypowiedzią się rzeczywiście ośmieszył. Zapomniał, że jak dotąd miał w drużynie seksoholika Giggsa, chama Rooneya, karatekę Cantonę i morderców Keane'a i Scholesa. Irlandczyk to nawet po plecach bramkarzy biegał.
" border="0

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 11.11.2009r.
« Odpowiedź #2354 dnia: Luty 11, 2012, 18:32:28 »
Sprytne zdjęcia, w kwietniu też się wydawało, że Pepe trafił w nogę Alvesa. W praktyce wyglądało to jak wyglądało, Evra chciał uścisnąć dłoń Suarezowi, a ten na siłę ją zabrał. Zresztą Ferdinand nie podał ręki Urugwajczykowi tylko z tego powodu, co przyznał po meczu.

A Ferguson tą wypowiedzią się rzeczywiście ośmieszył. Zapomniał, że jak dotąd miał w drużynie seksoholika Giggsa, chama Rooneya, karatekę Cantonę i morderców Keane'a i Scholesa. Irlandczyk to nawet po plecach bramkarzy biegał.
ad.1 Tak jak mówię nie chcę się kłócić, bo nie wiem jak było. Praktycznie nikt nie wie, bo różnie to może wyglądać na zdjęciach, inaczej na filmie z jednej kamery, a inaczej z drugiej. Z resztą tak jak mówię mam to gdzieś

ad2. Dzięki za przyznanie racji. Pewnie jakby tu pierwszy wpadł wiadomo kto to miałby do powiedzenia coś na potwierdzenie słów Fergusona, a mnie by znowu próbował gnoić : )

Offline GunnersT

• Amator
  • *
  • Na forum od: 31.01.2012r.
« Odpowiedź #2355 dnia: Luty 11, 2012, 18:43:12 »

Po tym cyrku Suareza z podaniem dłoni Reina odepchnął Evrę. Kolejny debil.
No popatrz mało co się nie przewrócił. :o
Jakie odepchną co ty wymyślasz i wyzywasz od debili, to pogłaskanie po klatce było po to by się uspokoił i nie próbował jednak pocałować tej ręki Suareza, o którą tak walczył.

A zachowanie Evry było żenujące i tyle. Liczę, również na karę. Adebayor ciesząc się po bramce w barwach Szejków, przed sektorem zajmowanych przez naszych, ową dostał.

Widać nie chciał już z nim drzeć kotów i się pogodzić, czy to takie nienormalne?
Nawet bardzo...najpierw lata z płaczem wszędzie gdzie się da i mówi co mu tu Suarez nie powiedział, okej nawet jeśli(bo za uja nawet dobrze mu tego nie udowodnili) to to takie znowu hmmm....żałosne takie gejowate. Druga sprawa, że na wyspach za bardzo przesadzają z tym rasizmem(połam komuś nogę, zawiesza cie na 2,3 mecze, nazwij czarnego czarnym...masz rundę z głowy)  i przez co czarnuszki, czy inne muslimy, poczuli czacze i pozwalają sobie na więcej. Później czyta się, a to jakaś Brytyjka została wyproszona z autobusu, bo jej pies popatrzył się na muslima, a to tracą najlepszego trenera który prowadził ich reprę-pod względem statystyk. A prawda jest taka, że większość czarnych, to więksi rasiści od białych.
Zagadka: Na uniwersytecie jest dwóch profesorów. W uczonych przez nich grupie jest jeden murzyn. Jeden ocenia murzyna łagodniej, a drugi standardowo, tak jak wszystkich. Który z nich jest rasistą ?

Tak powiem jeszcze, że osobiście Suareza jakoś też nie trawię, przez tą jego męską grę i rękę na MŚ, no ale tutaj to trzymam jego stronę, nie podał ręki, dobrze nie wyszedł na hipokrytę. Evra zrobił z tego kabaret "nie chce robić z tego wielkiego halooo, no ale powiem o tym wszędzie gdzie się da, Suarez nazwał mnie czarnym, bo jestem czarny".
« Ostatnia zmiana: Luty 11, 2012, 18:49:45 wysłana przez GunnersT »

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #2356 dnia: Luty 11, 2012, 18:51:44 »
Nazwał go czarnym? Widzę, że nie wiesz jak go nazwał..

Offline GunnersT

• Amator
  • *
  • Na forum od: 31.01.2012r.
« Odpowiedź #2357 dnia: Luty 11, 2012, 19:05:53 »
Wiem jak go ponoć nazwał, ale ty z kolei nie musisz się tu wpie*dalać -znowu-gdzie już jakiś czas temu zrobiłeś to samo wyśmiewając mnie, po czym jednak musiałeś skulic ogon jak udowodniłem ci jak mało inteligenty z ciebie człowiek, dodatkowo musiałeś mi przyznać racje. Wiem po to jest forum, ale jak chcesz się wepchnąć w dyskusje, to nie rób tego jak debil-a jak jesteś debilem i nie umiesz inaczej to nawet nie próbuj.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #2358 dnia: Luty 11, 2012, 19:18:38 »
Cytat: GunnersT
Jakie odepchną co ty wymyślasz i wyzywasz od debili, to pogłaskanie po klatce to pogłaskanie po klatce było po to by się uspokoił
Jakie "pogłaskanie"? Reina próbowałby uspokoić Evrę, gdyby np. położył mu rękę na ramieniu czy po prostu coś do niego powiedział, ale on po prostu wyleciał z ręką wierzchem dłoni w stronę Francuza i go odepchnął. Niezbyt dużo siły w to włożył, fakt, ale na pewno go nie pogłaskał.

i nie próbował jednak pocałować tej ręki Suareza, o którą tak walczył.
Chciał ją tylko uścisnąć w dżentelmeńskim geście. Jeżeli ty podając rękę tylko dotykasz cudzej dłoni i od razu ją zabierasz, to przykro mi, bo chyba mało to męskie. A tak właśnie zrobił Suarez. Wyrywając swoją rękę siłą rzeczy pociągnął za sobą kończynę Evry. Tak jakby się cofnął do 1983 roku i bał się, że się HIVem przez to zarazi.

A zachowanie Evry było żenujące i tyle. Liczę, również na karę. Adebayor ciesząc się po bramce w barwach Szejków, przed sektorem zajmowanych przez naszych, ową dostał.
Evra cieszył się na swoim stadionie, przed swoimi kibicami. Naprawdę karygodne zachowanie, straszne to było. Mam nadzieję, że liczysz także na karę dla Suareza za kopnięcie piłką w kibiców po gwizdku kończącym pierwszą połowę.

Może lepiej pójdź przykładem piłkarza ze swojej drużyny (Frimponga), który tak skomentował całą tą "aferę" z radością: "Liverpool supporters saying Evra celebrated like he won the League... Am surprised They remember what that looks Like LOOOL"

Nawet bardzo...
Minęły cztery miesiące, no rzeczywiście nie mogło mu do tej pory przejść. Chciał zakończyć tę telenowelę i się pogodzić, ale niestety Suarez musiał odstawić cyrk.

to to takie znowu hmmm....żałosne takie gejowate.
Ciekawe wyrażenie, zwłaszcza że Evrę obraził gość, który symuluje faule co rusz i niemal płacze jak go faulują, "faulują" lub też po prostu odbierają mu piłkę (jak np. dzisiaj Ferdinand).

najpierw lata z płaczem wszędzie gdzie się da i mówi co mu tu Suarez nie powiedział
Po prostu poskarżył się FA. Jestem cholernie ciekaw, co ty byś zrobił, gdyby ktoś cię obraził. Jako, że jesteś biały, mógłby powiedzieć, że miał twoją matkę, ale kiepska była. Pobiłbyś go? Jasne. Niestety, Evra z wiadomych względów nie miał takiej możliwości. Każdy jeden zrobiłby co mógł, by ukarać agresora i doniósłby do FA choćby dla samego usunięcia poczucia niesprawiedliwości, ale teraz oczywiście wszyscy są święci. Tyle się mówi o wykopaniu rasizmu ze sportu, wtedy każdy to popiera. A jak przyjdzie co do czego, to ofiary przemocy psychicznej niby kłamią, bo nie nagrywają winnych na dyktafonie.

Zdecydowanie lepiej byłoby, gdyby się popłakał, wziął piłkę pod pachę i zszedł do szatni jak niegdyś Eto'o i Zoro, nie? Wtedy może wszyscy by mu uwierzyli.

a to tracą najlepszego trenera który prowadził ich reprę-pod względem statystyk.
Sam sobie poszedł.

Który z nich jest rasistą ?
Ten pierwszy, ale musiałby być Murzynem.

Suarez nazwał mnie czarnym, bo jestem czarny".
Nazwał go niggerem (czarnuchem) czy tam małpą. Na pewno nie powiedział, że jest czarny, bo wtedy Evra mógłby mu odpowiedzieć, że jest zniewieściałym bezmózgiem - pomyliłby się w takim samym stopniu - czyli w ogóle.

Dziwi mnie, że ktoś w ogóle broni Suareza. Gdyby miał niezszarganą opinię, rozumiałbym to, ale to zwyczajny boiskowy skandalista. To nie jego pierwszy występek i nie ostatni.
" border="0

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #2359 dnia: Luty 11, 2012, 19:23:54 »
Wiem jak go ponoć nazwał, ale ty z kolei nie musisz się tu wpie*dalać -znowu-gdzie już jakiś czas temu zrobiłeś to samo wyśmiewając mnie, po czym jednak musiałeś skulic ogon jak udowodniłem ci jak mało inteligenty z ciebie człowiek, dodatkowo musiałeś mi przyznać racje. Wiem po to jest forum, ale jak chcesz się wepchnąć w dyskusje, to nie rób tego jak debil-a jak jesteś debilem i nie umiesz inaczej to nawet nie próbuj.
Coś jeszcze? :)

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #2359 dnia: Luty 11, 2012, 19:23:54 »