Archiwum > Sport
Manchester United
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Artur 7:
Jak dla mnie pierwowzór jest zawsze lepszy (Ronaldo > C. Ronaldo :D ;) )
Mejor:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo bo ktoś mu zabronił złożyć ofertę wcześniej. ::) Żałował paru milionów, czekał na promocję do ostatniego dnia okna i się doigrał, a teraz nie może tego przeżyć i desperacko zrzuca winę na wszystkich, tylko nie na siebie.
--- Koniec cytatu ---
Tłumaczył to tym, że Manchester nie chciał wcześniej negocjować, aż do południa ostatniego dnia. A i dodał, że skompletował dokumenty i odesłał w 15 minut, a odpowiedź otrzymał po 8 godzinach.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak dla mnie pierwowzór jest zawsze lepszy (Ronaldo > C. Ronaldo :D ;) )
--- Koniec cytatu ---
Co ma nazwisko Cristiano do Ronaldo Brazylijczyka? Przecież rodzice Portugalczyka nie dali mu tak na imię na cześć właśnie Brazylijczyka. Inaczej ma się sytuacja z Zibim Bońkiem i Bońkiem Garcią.
Nederland:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETłumaczył to tym, że Manchester nie chciał wcześniej negocjować, aż do południa ostatniego dnia. A i dodał, że skompletował dokumenty i odesłał w 15 minut, a odpowiedź otrzymał po 8 godzinach.
--- Koniec cytatu ---
Srutu tutu. Już pod koniec czerwca United wysłali sygnał, że chcą się albo wymienić, albo dostać rekordowe pieniądze. Perez myślał zapewne, że pod koniec okna zmiękną i zejdą z żądań, ale niespodzianka - nic takiego nie miało miejsca. A jak się wysyła ofertę 31 sierpnia o 13:00, gdy sprzedający klub załatwia wiele innych, pilniejszych spraw związanych z własnymi transferami, to ciężko się dziwić, że są małe szanse na domknięcie transakcji. Perez się przeliczył, ale oczywiście do winy się nie przyzna, więc bawi się w dziecinne zwalanie winy na innych. Wszyscy dali dupy, tylko on jeden załatwił wszystko na tip-top. Manchester załatwił papierową robotę na czas i ma na to dowody, a do LFP finalnie nie dotarły żadne dokumenty.
Zresztą niedziwne, że "nie chciał negocjować", skoro w prasie pisano o śmiesznych kwotach rzędu 15-20 mln euro. Za tyle to sobie mogli Lindegaarda kupić.
Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZresztą niedziwne, że "nie chciał negocjować", skoro w prasie pisano o śmiesznych kwotach rzędu 15-20 mln euro.
--- Koniec cytatu ---
Dla mnie to odpowiednia kwota za bramkarza z rocznym kontraktem.
Nawigacja
[#] Następna strona