Archiwum > Sport
Manchester United
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo ma nazwisko Cristiano do Ronaldo Brazylijczyka?
--- Koniec cytatu ---
Przecież nie mówię o pokrewieństwie nazwiska Ronaldo i jego historii, tylko o podobieństwie stylu ich gry. Więc nie zrozumiałeś. Cristiano Ronaldo wypowiadał się kiedyś, że wzorował się na... Ronaldo. Chodzi tu o drybling zwany "rowerkiem". Obaj potrafili/ą perfekcyjnie wykończyć sytuacje lewą, czy prawą nogą - bez znaczenia. Do tego pierwowzór miał zabójcze przyśpieszenie i szybkość - czyli to, co podobne ma CR. Żeby się jeszcze nie przewracał jak panienka z taką sylwetką, to byłby "prawie jak" pierwowzór.
Na i na koniec trudno jest nie pomyśleć o porównaniu Ronaldo z... Ronaldo.
Mejor:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA jak się wysyła ofertę 31 sierpnia o 13:00, gdy sprzedający klub załatwia wiele innych, pilniejszych spraw związanych z własnymi transferami, to ciężko się dziwić, że są małe szanse na domknięcie transakcji.
--- Koniec cytatu ---
Akurat transfery "last minute" nie istnieją od ostatniego okienka.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPerez się przeliczył, ale oczywiście do winy się nie przyzna, więc bawi się w dziecinne zwalanie winy na innych. Wszyscy dali dupy, tylko on jeden załatwił wszystko na tip-top. Manchester załatwił papierową robotę na czas i ma na to dowody, a do LFP finalnie nie dotarły żadne dokumenty.
Zresztą niedziwne, że "nie chciał negocjować", skoro w prasie pisano o śmiesznych kwotach rzędu 15-20 mln euro. Za tyle to sobie mogli Lindegaarda kupić.
--- Koniec cytatu ---
Ale Manchester też nie ma zamiaru przyznawać się do winy. Nie mówię, że tylko oni ponoszą odpowiedzialność za to fiasko. Załatwili wszystko na czas, nawet chcieli pomóc w odwołaniu do FIFA, które miał zamiar składać Real. Chociaż mówienie, że na czas, a na zegarach prawie północ to nie dziwię się, że sam Real nie zdążył. Te negocjacje już od samego początku tego ostatniego dnia nie miały sensu.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzecież nie mówię o pokrewieństwie nazwiska Ronaldo i jego historii, tylko o podobieństwie stylu ich gry. (...) Żeby się jeszcze nie przewracał jak panienka z taką sylwetką, to byłby "prawie jak" pierwowzór.
--- Koniec cytatu ---
No właśnie takie odniosłem wrażenie jakbyś mówił wyłącznie o podobieństwach nazwiska. Ciężko mi jakoś wyobrazić sobie podobieństwo ich stylu gry, poza tym elementem, o którym napisałeś. Akurat statystykami podrabianiec Ronaldo niszczy każdy pierwowzór, tu musisz przyznać rację.
NexaT:
Luke Shaw prawdopodobnie złamana noga.
Brak jakiegokolwiek gwizdka, brak kartki, a później gość strzela bramkę na 1-1.
Czekam na mecz na OT.
MichuVeB:
Fatalna kontuzja :( Zaraz mi się Wasyl przypomina.
NexaT:
Brawo. Ja osobiście zaliczam ten mecz do top 3 najgorszych pod wodzą Van Gaala.
Każdy jeden w pysk powinien dostać. Zwłaszcza gwiazdor Depay, który piłki nie potrafi podrzucić nad zawodnikiem.
Mata też się ładnie popisał.
Przy każdym rzucie kamery na Martiala widać było te jego zażenowanie, gdy widział co te buraki odpier#alają.
Nawigacja
[#] Następna strona