Wiec po kolei. Widac nasze pojecia slowa "kibic" sa inne. Jest to ktos kto nie tylko chodzi na mecze druzyny, ale tez sie z nia utozsamia, przynajmniej dla mnie. Nieobchodzi mnie Twoje "pojecie" tego slowa. Wiec nie mow mi kiedy jestem kibicem lub ze nim nie jestem. Swoja droga, ciekawi mnie jak nazywasz ludzi ogladajacych mecze przed telewizorem?
Druga sprawa, nigdzie nie napisalem, ze tym kibicem Barcelony jestem, wiec?
Za to Barcelona jest zaj*bista, bo gra ofensywnie, często zapominając o obronie?
Dokladnie
A czy zapominaja.. hmm najczesciej ich obrona jest atak.
Kolejny, z całym szacunkiem - debil, któremu trzeba na kartce czerwonym markerem pisać, że piłka to nie tylko ofensywa, ale również gra obronna.
Co do pierwszej czesci zdania komentowac nie bede, bo nie mam zamiaru sie znizac do tego poziomu
Co do drugiej... Dziekuje, ze uswiadomiles mnie w tym, ze w pilce noznej sa tez formacje obronne bo bym caly czas mial pretensje do bramkarzy o to, ze nie uczestnicza w akcjach ofensywnych.
Czy ja gdzies napisalem, ze pilka to tylko ofensywa? Napisalem, ze wole ogladac druzyny grajace ladniejsza pilke dla oka. Widzisz roznice czy nie bardzo?
Od kiedy Inter gra tylko dla kasy?
Gdzie napisalem, ze Inter gra tylko dla kasy? Napisalem, ze wysokie wynagrodzenia za zdobycie Pucharu, ktora placi UEFA niszcza piekno pilki, bo czasami druzyny zamiast grac w pilke graja z kalkulatorem.
Dlaczego Inter, drużyna teoretycznie lepsza, ma zastosować strategię zamku w meczu z... Bayernem? Nie mają nic do stracenia, finał to pojedyncze spotkanie na (najczęściej) neutralnym terenie.
A no dlatego, ze gdy strzela bramke, to nie liczylbym na to, ze beda darzyc do kolejnych trafien, bedac swiadomym, ze w obronie sa jedna z najlepszych druzyn.
Pozdro i czytanie ze zrozumieniem sie klania.
Przepraszam Was wszystkich, za to, ze nie jestem fanem wloskich druzyn i ich stylu gry, ze wolalbym w finale widziec druzyna grajace bardziej na tak typu: Arsenal, Barcelona czy Manchester no i nawjazniejsze... Przepraszam, ze mam inne zdanie od Was! Bo to jest rzecza niewybaczalna i zla na tym forum jak widac.