Po obejrzeniu filmiku falcona87 stwierdziłem, że na chwilę obecną FIFA 10 jest bardziej realistyczna niż nowy PES. Poczekajmy jednak do wersji finalnych obu tytułów. Jeśli chodzi o grafikę, to wolę raczej PES'a(choć murawa wygląda w grze EA świetnie).
"Po obejrzeniu"... w to trzeba zagrac i samemu doswiadczyc tą swobode w poruszaniu sie i rozgrywaniu akcji
tego jeszcze nie bylo (swietna FIFA 09 byla przedsmakiem tego co nam teraz serwuja) i naprawde warto zagrac czy to u kumpla czy w empiku zeby to poczuc
tak jak przez wiele lat grajac od czasow ISS'a smialem sie jak ktos mi wspominal o fifie, to po pierwszych kilku meczach w styczniu jak kupilem sonke szczeka to do samej podlogi mi opadla. Taki wg mnie byl przeskok po 3 miesiacach grania w pes 2009. Nie wierzylem ze to jest fifa. Wiadomo ze w dobie next-genow chcemy zawsze jak najlepsza grafike ale jaka by nie byla to i tak najwazniejsze jest TO COS co nas przykuje na dlugie godziny przezcaly rok. Od czasow PES 5 nic mnie tak nie wciagnelo jak FIFA 09 a 10-tka spisuje sie rewelacyjnie a Ci co sciagneli juz piraty na xbox'a mowi ze pelna wersja jest jeszcze lepsza.
falcon87pl widzę że masz ps3 też posiadam ten sprzęt z 3 tygodnie to bendzie z kim pograć przez neta i powiem że rewelka oststni raz grałem w fife z 5 lat temu może więcej i się dużo zmieniło teraz ta fifa 10 normalnie jest bajer mówie tu o ps3 bo na pc to tragedia
Wersje PC miejmy nadzieje ze juz skasuja po tej edycji bo psuje ona calkowicie opinie tej gry. ja chetnie zagram
10-tke kupuje w dniu premiery czyli w ten pt,a w sob calonocne rozpoczecie sezonu u kumpla w kilka osob bo jego starzy jada na wesele
(Bóg tak chciał !!). Jeszcze rok temu sesyjki w PES 6 robilismy i co tu sie porobilo... ech