Tutaj ogromny minus, ja wiem, że REGULAR to nie jest wyzwanie ale nie może być tak, że początkujący gracz odpali gierkę i będzie walił bramkę za bramką przy byle sytuacji.
I w zasadzie sam sobie tutaj odpowiedziałeś. Jeśli grasz na najniższym poziomie trudności, to nie dziwne, że bramki padają przy każdej okazji, sorry ale w Fife, jest identycznie, więc nie wiem czemu się tego przyczepiłeś. To tak, ma wyglądać nie każdy jest ekspertem w Pesie czy Fifie, i wyobraź sobie, że osoby którym może nawet sprawić problem poziom Regular.
Praktycznie są dwa rodzaje prędkości ta normalna z piłką i ta z wciśniętym R1. Nie widać i nie czuć tego, że zawodnik się rozpędza z tą piłką.
Oj głupoty, widać i to bardzo dobrze szczególnie jeśli weźmiemy poprzednią wersję pod kowadło. Biegnąc przykładowo Gerrerdem, widać kiedy piłkarz przyspiesza, choćby po tym, że dalej wypuszcza sobie piłke, co jest bardzo realne.
Te kilka marnych animacji??Owszem są, ale to jest kropla w morzu potrzeb. Spójrzcie na FIFĘ 09 i na FIFĘ 10 na konsolach
Lepiej niech nie spoglądają, bo że każdy piłkarz w Fifie, porusza się tak samo jak reszta i może cykać wszystkie zwody czy to Ronaldinho, czy Matusiak, to ma być realne ?
Gra ma być płynna. Nie może być tak, i w rzeczywistości też tak nie jest, że piłkarz po sekundzie reaguje na komendę. Tak samo stare błędy wynikające z umiejętności danego zawodnika. Ma dobry drybling lub podania to piła mimo, że turla się praktycznie obok nogi obrońcy to ten nie reaguje albo wystawia nogę i w tą piłkę nie trafia
Tutaj się zgadzam
Strzały również, piszą ludzie, że baaardzo realistyczne. Spójrzcie na FIFĘ 10. Tam są realistyczne strzały.
Rzeczywiście racja super realistyczne strzały, że większość to bramki stadiony świata. W Fifie, o wiele łatwiej zdobyć bramkę w samo okienko, co w realnej grze zdarza się bardzo rzadko, tak jak w PESie. Więc tutaj kolego, chyba mocno naciągasz się na Fife.
Kolejny powtarzający się z roku na rok minus to wybijanie rzutów wolnych. Czemu do cholery nie mam wpływu komu podam piłkę?
A kto Ci, powiedział, że tak nie jest ? ustawiasz sobie kamerę na danego piłkarza któremu chcesz podać, i wszystko jest ok, ot cała filozofia.
Nie opisuje tutaj ustawiania się zawodników bo nawet jak będzie to wykonane perfekcyjnie to i tak PES jest drętwy i nie zmieni mojej decyzji
Cóż, tym stwierdzeniem pokazujesz nam, że nie oceniłeś obiektywnie gry, bo jak sądzę jesteś fanem Fify, i nie mam pojęcia po co wypisujesz takie posty skoro, z góry jesteś na NIE ??
Ja równie dobrze mogę podobne rzeczy napisać o Fife 10, ale po co ?
Każda z tych gier czy Fifa, czy PES ma w sobie coś czego przykładowa nie ma druga. I możemy się tutaj spierać i kłócić, a rozstrzygnięcia nigdy raczej nie będzie. Sam nie twierdzę, że Fifa to gniot, bo widziałem ją na PC i na konsolach, i owszem wygląda bardzo ciekawie, ale mimo to PES, wydaję się bardziej realny.
a ja mam błond crc w pliku z demem co robić??
WSTYDZIĆ SIĘ !