Grając pierwszy na najwyższym poziomie mecz stworzyłem pierwszą akcje i już w 4 minucie strzeliłem bramkę. Ale trzeba przyznać poziom gry się podniósł. Ale teraz konkretny mam galaxy 7900 i gra mi chodzi na full. Wymagania są zawyżone raz, a dwa trzeba pamiętać że gra się w rozdziałce 1024x768, przy dobrym procku i 2 giga ramu 800 gra chodzi płynnie.
+ Animacje początkowe są naprawdę świetne
+ Odwzorowanie poszczególnych piłkarzy bardzo dobre
+ W końcu doczekaliśmy się konkretnej trawy
+ Robiąc akcje przeciwnik widać wraca się, w polu jak i przed robi się tłoczno
+ Menu, niby kwestia gustów ale mnie się podoba.
+ Poprawił się poziom trudności.
+ Od razu po wyborze drużyn i wybranie "graj mecz" od razu jest już stadion, nic gra się nie ładuje to jest świetne.
+ Tricki są bardzo dobre i z łatwością można je wykonywać.
+ Odbierając piłkę napastnikowi kibice nagradzają oklaskami.
+ Atakując skrzydłami widać jak cała drużyna przesuwa się do przodu i dobrze się wystawiają.
+ Z dalekich odległości można w biegu oddać przyzwoity strzał.
+ Bramkarze dość dobrze bronią te pierwsze strzały jak i świetnie reagują na dobitki.
+ Muzyka
- Bugi, bugi bugi . . . przechodzenie przez słupek itp
- Prowadząc Messiego nie wiem czy nie jest trochę przesadzony w umiejętności
- Piłkarze przy próbie odbierania piłki, lub wykonywaniu pewnych zwodów troszkę się wieszają (tak jakby reakcja była trochę opóźniona)
To tak na szybko po 1 meczu. Wiem, że do PES 2009 nie wracam.
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP SP2, Vista
Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor
1GB RAM
DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or AMD ATI Radeon 9700 video card)
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP SP2, Vista
Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor
2GB RAM
DirectX 9.0c compatible video card. 256MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD ATI Radeon HD2600 or better)