Ile czasu w rzeczywistosci potrzebujesz na oddanie strzalu ? napewno nie jest to ulamek sekundy
mi niecala sekunde a podworkowym graczem jestem.
juz widze, ze niektorzy z was zauwazyli, ze jednak trzeba zachowac zdrowy rozsadek i rownowage. dobrze, ze nie da sie juz przebiec na sprincie bale boisko (choc raz udalo mi sie tak gola strzelic na 3poziomie trudnosci, start meczu, sprint, strzal, gol), ale nie moze byc tak, ze zawodnik po dostaniu komendy 'podaj' zastanawia sie 2-3 sekundy co to do cholery znaczy a jak juz zrozumie to przeciwnik bedzie juz z pilka pod naszym polem karnym... jedynie podania z klepki sa bdb zrobione.
pasuje mi tez, ze w koncu boczni pomocnicy/obroncy porzadnie wychodza do akcji uskszydlajacych
przy zagraniach z klepki zawodnik podajacy nie ciagnie juz tak do przodu, moim zdaniem to spory minus
markowanie strzalu tez gorzej imo wyglada, tak 'delikatniej'
podanie drugim analogiem jest chyba dokladniejsze
grafika wiadomo cudo, ale moim zdaniem to nie jest wystarczajace, zawiodlem sie i to cholernie, to nie jest przyjemnosc grac z banda flegmatykow... oby to jeszcze dopracowali, bo mialem ochote taka na tego pesa, ze szok...