!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!! NIEOFICJALNE !!!
!!! PEŁNE SPOLSZCZENIE !!!
!!! PRO EVOLUTION SOCCER 2010 !!!
!!! BY MASTER_RAFAEL !!!
!!! !!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oto macie przed sobą nieoficjalne spolszczenie do Pro Evolution Soccer 2010 zrobione przez Master_Rafael
SPECJALNE PODZIĘKOWANIA DLA MOJEJ KOCHANEJ DZIEWCZYNKI, BEZ JEJ WYROZUMIAŁOŚCI I CIERPLIWOŚCI SPOLSZCZENIA BY NIE BYŁO!!!!!
Kolejne podziękowania dla użytkowników forum pesleague.pl, którzy pomagali przy tworzeniu listy sponsorów do wersji spolszczenia ze sponsorami od KONAMI, w tym szczególne podziękowania dla DiamondBack za dużą pomoc w obu wersjach sponsorów
Spolszczone zostało 99,99 % gry!!!
Spolszczenie w formie instalatora, wersje wymienione poniżej, można sobie wybrać którą chce się zainstalować
Miłego pobierania i grania !!! WAŻNE !!!
!!! TYLKO DLA OSÓB KTÓRE MAJĄ KITSERVERA !!!
Żeby spolszczenie działało na 100% to w kitserverze nie powinno być takich plików jak:
dt05_e.img: unnamed_1.bin, unnamed_2.bin, unnamed_3.bin, unnamed_4.bin, unnamed_5.bin, unnamed_6.bin, unnamed_7.bin, unnamed_8.bin, unnamed_9.bin, unnamed_10.bin i unnamed_14
Natomiast
dt05_e.img: unnamed_99, unnamed_100 i unnamed_101
odpowiadą za spolszczone menu, więc jesli ktoś chce mieć mojego autorstwa niech
też skasuje je z KITSERWERA
Następujące pliki odpowiadają za takie elementy jak - nowa gra, wczytaj itp. :dt05_e.img: unnamed_58.bin, unnamed_59.bin, unnamed_60.bin, unnamed_61.bin, unnamed_62.bin, unnamed_63.bin, unnamed_64.bin, unnamed_65.bin, unnamed_66.bin, unnamed_68.bin, unnamed_69.bin, unnamed_70.bin, unnamed_71.bin, unnamed_72.bin, unnamed_73.bin, unnamed_75.bin, unnamed_78.bin, unnamed_80.bin, unnamed_81.bin, unnamed_82.bin, unnamed_83.bin, unnamed_84.bin, unnamed_85.bin, unnamed_86.bin, unnamed_87.bin, unnamed_88.bin, unnamed_89.bin, unnamed_90.bin, unnamed_91.bin, unnamed_96.bin - jeśli chcesz mieć je po polsku usuń z kitservera jeśli je tam masz
dt05_e.img: unnamed_27
odpowiada za ikony pozycji zawodników, jeśli ktoś chce mieć z mojego spolszczenia, niech wykasuje go z KITSERVERA
Nie ważne czy plik nazywa się np. unnmed_7.bin, czy text_7.bin, czy też świętaKrowa_7.bin!!! Ważne jest że kitserver rozpoznaje pliki po numerach czyli np. "_7.bin". Jeśli jest wymieniony powyżej nalezy go usunąć !!
!!! TYLKO DLA OSÓB KTÓRE NIGDY NIE SŁYSZAŁY O CZYMŚ TAKIM JAK KITSERVER !!! Nie macie się czym przejmować spolszczenie działa bez tego wynalazku Jeśli masz problem ze spolszczeniem, a używasz KITSERVERA wyłącz KITSERVERA, uruchom grę i sprawdź czy działa, A POTEM ZADAWAJ PYTANIA
Jeśli nie widać żadnego efektu sprawdź czy na pewno dobrze (czyt. do dobrego folderu) zainstalowałeś/aś spolszczenie
LINKI:
Spolszczenie - 6 wersji (do wyboru i koloru;))
Spolszczenie - wersja podstawowa (Z menu PL + modyfikowani sponsorzy od KONAMI)
SPOLSZCZENIE TRYBU SIECIOWEGO I KILKU DROBNYCH RZECZY
!!!!! Spolszczenie dopasowane do EKSTRAKLASA PATCH 2010 !!!!!
Wersja z modyfikowanymi sponsorami od KONAMI
Wersja z sponsorami by Master_Rafael & DiamondBack
!!!!! Spolszczenie dopasowane do New Patch by Karwatinho !!!!!
!!!!! Spolszczenie dopasowane do PESEdit.com 2010 Patch !!!!!
!!!!! Spolszczenie dopasowane do DEMON PATCH 2010 !!!!!
Do pobierania z hotfile i innych serwerów polecam darmowy program JDownloader - wklejasz do niego link i program będzie próbował pobrać aż do skutku
Można go pobrać tutaj:
Instalacja:Spolszczenie w formie instalatora. [Każdy niech sobie zrobi kopię plików dt05_e.img z folderu gry "img" żeby nie było później żalu, że coś się zepsuło i nie można wrócić!!!]
Są następujące instalki:
1. Z menu PL + modyfikowani sponsorzy od KONAMI;
2. Z menu PL i pełnymi polskimi ikonkami pozycji zawodników + modyfikowani sponsorzy od KONAMI;
3. Z menu PL i ze skróconymi polskim ikonkami pozycji zawodników + modyfikowani sponsorzy od KONAMI;
4. Z menu PL + sponsorzy by Master_Rafael & DiamondBack;
5. Z menu PL i pełnymi polskimi ikonkami pozycji zawodników + sponsorzy by Master_Rafael & DiamondBack;
6. Z menu PL i ze skróconymi polskim ikonkami pozycji zawodników + sponsorzy by Master_Rafael & DiamondBack;WERSJA 4,5,6 wymaga posiadania kitservera !!! Jeśli decydujesz się na którąś z tych wersji skopiuj folder dt06.img do kitservera. Ścieżka wygląda tak: "Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img".
Instalacja wersji "SPOLSZCZENIE TRYBU SIECIOWEGO I KILKU DROBNYCH RZECZY":
1. Rozpakować archiwum i podmienić plik w folderze img w miejscu instalacji PESa 2010. Pamiętać o kopii, żeby nie było próśb o oryginalny plik dt0e_5.img !!!
POLSKI KOMENTARZ DO PES 2010 by Kozilee
Instalacja:
Instalacja jest dziecinnie prosta .Po rozpakowaniu wrzucamy plik dt00_e do img gry.Zróbcie sobie kopię dt00_e oryginalnego angielskiego komentarza ,aby ponownie powrócić do poprzedniego stanu!
Jedyną słuszną formą w której można dołączyć spolszczenie do swoich patchów lub innych tworów jest ten instalator
Jeśli ktoś chce przenosić spolszczenie na inne fora itp. proszę o umieszczanie mojego linka do spolszczenia + by Master_Rafael
INSTRUKCJA ZGŁASZANIA BŁĘDÓW, POPRAWEK:1. Zrobić printscreena z gry na którym widać błąd lub rzecz do poprawienia;
2. Zaznaczyć dokładnie na screen'ie błąd, rzecz do poprawienia;
3. Zamieścić w odpowiedzi na forum screena zrobionego ww wymieniony sposób i pod nim napisać jaki jest błąd i propozycję jego naprawy.
4. Znalezienie błędu i opisanie go w byle jaki sposób lub bez propozycji poprawy nie będzie przeze mnie brane pod uwagę (nie poświęcę kilkunastu minut na lokalizację błędu i jego poprawę).
5. Mam nadzieję, że wszystko jest zrozumiałe:)
Z góry dzięki za zgłaszanie błędów - dzięki temu czynicie spolszczenie jeszcze dokładniejsze i lepsze
SCREENY Z TRYBU KARIERY (4 SCREENY UKAZUJĄ SPONSORÓW - LOGA BY Ar2r) I INNE
AKTUALIZACJĘ LOG BY Ar2r MOŻNA POBRAĆ
REJESTRACJA lub LOGOWANIE:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEJedyną słuszną formą w której można dołączyć spolszczenie do swoich patchów lub innych tworów jest ten instalator
Jeśli ktoś chce przenosić spolszczenie na inne fora itp. proszę o umieszczanie mojego linka do spolszczenia + by Master_Rafael
Pierwszy na świecie - Polski PES 2010
Moja pierwsza bramka z rzutu wolnego w PES 2010 [Master_Rafael]
Od tego zaczęła się moja przygoda z PESem - najlepsze intro ever forever
Jedyną słuszną formą w której można dołączyć spolszczenie do swoich patchów lub innych tworów jest ten instalator