Autor Wątek: EKSTRAKLASA PATCH 2010  (Przeczytany 900035 razy)

Offline c.ronaldo7

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 02.01.2010r.
Odp: EKSTRAKLASA PATCH 2010 - FIX v.1.0.2 WYDANY! ZAGRAJ W ML 1 LIGOWCAMI!
« Odpowiedź #4080 dnia: Styczeń 02, 2010, 20:25:42 »
no pisalem ze mi wyskakiwal blad cos tam dx

czemu cie rozbawilem? tym ze powinien mnie przeprosic ? ;d;

MISTRZ MISTRZ NASZ TS !! narazie ;)

Offline Knucklez

• Reprezentant kraju
  • Na forum od: 01.01.2009r.
« Odpowiedź #4081 dnia: Styczeń 02, 2010, 20:26:54 »
c.ronaldo może usuń większość twoich postów bo naprawdę spamisz tu strasznie... Naucz się używać modyfikuj;/ A mówiłem ci żebyś ściągnął ten plik więc dobrze że ci działa...

Offline D.

• Piłkarz ekstraklasy
  • Na forum od: 05.12.2009r.
  • Lech & Real
« Odpowiedź #4082 dnia: Styczeń 02, 2010, 20:37:49 »
mogloby byc w tym patchu tez takie cos jak druzyna strzeli bramke tam gdzie jest doping kibicow to mogliscie wsadzic jak sie ciesza po bramce ;) ale i tak zajeeebiiiste;)

Przestań tyle spamować! Używaj opcji modyfikuj i przekleństwa może daj w gwiazdkach... Przeczytaj może regulamin proszę.

Offline bronek785

• Junior
  • *
  • Na forum od: 17.06.2009r.
  • !!! TYLKO ARKA GDYNIA !!!
« Odpowiedź #4083 dnia: Styczeń 02, 2010, 20:47:02 »
Czy może ktoś mi to wyjaśnić:

I jeszcze jedno bo gdy gram Arką to jest przyśpiewka "Gdynia czeka, my czekamy na zdobycie 1 bramy" a przy stanie 3-0 to jakoś to dziwnie brzmi :P

EDIT: Bardzo proszę aby ktoś to poprawił.

Offline ivaneh

• Starszy trampkarz
  • *
  • Na forum od: 02.08.2009r.
  • FC Bayern Munchen
« Odpowiedź #4084 dnia: Styczeń 02, 2010, 20:51:56 »
Po długich testach patcha stwierdzam, że nie warto było na niego czekać ani go ściągać. Zastanawiam się jak mogliście robić taką kabałę przez ponad 2 miesiące. Bundesliga to jeden wielki śmiech na sali. 19 drużyn w tym Arminia Bielefeld i Wolfsburg, który w trybie bal wylądował w lidze hiszpańskiej. W Bayernie nie ma podstawowego obrońcy Badstubera a na koszulkach nazwisk. A liga polska ? Uparliście się żeby zrobić 1 lige w others i dzięki wam Liga Europy to teraz "Liga Polski" (naliczyłem chyba z 10 polskich ekip w tym takie "potęgi" jak Wisła Płock czy inny GKP Gorzów). A wystarczyło zrobić 1 ligę w 1 slocie z ekstaklasą. Statystyki polskich kopaczy są śmieszne - zazwyczaj w przedziale 60 - 75 co sprawia że Widzew Łódź biję  kluby hiszpańskie w lidze europy a przeciętni polscy graczy są niejednokrotnie lepsi od piłkarzy z Anglii, Niemiec czy Hiszpanii. Miało być mnóstwo twarzy. Może i jest ich sporo ale np twarz Niedzielana wygląda jakby ktoś go obijał przez godzinę kijem bejsbolowym a Sobiech jest podobny tylko z koloru włosów. Twarz Peszki to jego lużna interpretacja a Brożek ma za małą głowę. Tak samo jest z innymi twarzami. Kiedy teraz przypomnę sobie jak Dommanu mówił że to najlepszy patch od pesa jaki kiedykolwiek powstał to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Jedyne plusy to murawy i piłki. Szacunek dla tych co przeczytają tego posta do konća.

Offline Lukas699CK

• Amator
  • *
  • Na forum od: 21.10.2009r.
  • Hej MKS!! Do boju Korona Kielce!!
« Odpowiedź #4085 dnia: Styczeń 02, 2010, 20:54:35 »
Czy może ktoś mi to wyjaśnić:

I jeszcze jedno bo gdy gram Arką to jest przyśpiewka "Gdynia czeka, my czekamy na zdobycie 1 bramy" a przy stanie 3-0 to jakoś to dziwnie brzmi :P

EDIT: Bardzo proszę aby ktoś to poprawił.
Na screene to ja żadnego błędu nie widze a co do przyspiewek to nie niej az takich wymagań... Bez przesady...
Moje bramki w PES 2010
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline Xawlo

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 28.01.2009r.
« Odpowiedź #4086 dnia: Styczeń 02, 2010, 20:58:37 »
2 boiska ?

Offline ERORER

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 24.03.2009r.
« Odpowiedź #4087 dnia: Styczeń 02, 2010, 20:58:50 »
Na screene to ja żadnego błędu nie widze a co do przyspiewek to nie niej az takich wymagań... Bez przesady...

no to jestes niezle slepy... spojrz ze sa dwie grafiki boiska... co sie nie pokrywa z pozycja danego zawodnika... poprawcie to.

Offline c.ronaldo7

• Amator
  • *
« Odpowiedź #4088 dnia: Styczeń 02, 2010, 20:58:58 »
matrix nie spinaj ze ja nie moge zajebiscie to przeklenstwo ? aha ... to jak to jest prawda co mowi ivaneh no to swietnie ze w lidze euroopy takie druzyny ... ja narazie zagarlem 1 mecz teraz bede gral master league wiselka ... ale jak to prawda to wroce chyba do starego ... a malecki tez ma twarz w ogole inna ...

Offline Lukas699CK

• Amator
  • *
  • Na forum od: 21.10.2009r.
  • Hej MKS!! Do boju Korona Kielce!!
« Odpowiedź #4089 dnia: Styczeń 02, 2010, 20:59:27 »
Po długich testach patcha stwierdzam, że nie warto było na niego czekać ani go ściągać. Zastanawiam się jak mogliście robić taką kabałę przez ponad 2 miesiące. Bundesliga to jeden wielki śmiech na sali. 19 drużyn w tym Arminia Bielefeld i Wolfsburg, który w trybie bal wylądował w lidze hiszpańskiej. W Bayernie nie ma podstawowego obrońcy Badstubera a na koszulkach nazwisk. A liga polska ? Uparliście się żeby zrobić 1 lige w others i dzięki wam Liga Europy to teraz "Liga Polski" (naliczyłem chyba z 10 polskich ekip w tym takie "potęgi" jak Wisła Płock czy inny GKP Gorzów). A wystarczyło zrobić 1 ligę w 1 slocie z ekstaklasą. Statystyki polskich kopaczy są śmieszne - zazwyczaj w przedziale 60 - 75 co sprawia że Widzew Łódź biję  kluby hiszpańskie w lidze europy a przeciętni polscy graczy są niejednokrotnie lepsi od piłkarzy z Anglii, Niemiec czy Hiszpanii. Miało być mnóstwo twarzy. Może i jest ich sporo ale np twarz Niedzielana wygląda jakby ktoś go obijał przez godzinę kijem bejsbolowym a Sobiech jest podobny tylko z koloru włosów. Twarz Peszki to jego lużna interpretacja a Brożek ma za małą głowę. Tak samo jest z innymi twarzami. Kiedy teraz przypomnę sobie jak Dommanu mówił że to najlepszy patch od pesa jaki kiedykolwiek powstał to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Jedyne plusy to murawy i piłki. Szacunek dla tych co przeczytają tego posta do konća.

Byla ankieta gdzie ma być 1 liga. Sami wybraliśmy. Wg mnie to się czepiasz. Nie pasuje Ci ten patch to nie graj. Nikt Cie do tego nie zmusza.
Moje bramki w PES 2010

Offline Knucklez

• Reprezentant kraju
  • Na forum od: 01.01.2009r.
« Odpowiedź #4090 dnia: Styczeń 02, 2010, 21:02:28 »
matrix nie spinaj ze ja nie moge zajebiscie to przeklenstwo ? aha ... to jak to jest prawda co mowi ivaneh no to swietnie ze w lidze euroopy takie druzyny ... ja narazie zagarlem 1 mecz teraz bede gral master league wiselka ... ale jak to prawda to wroce chyba do starego ... a malecki tez ma twarz w ogole inna ...

Lol o co ci teraz chodzi?? Przecież nic ci nie napisałem weź patrz lepiej kto pisze posty a nie losowo wybierasz;x

Offline D.

• Piłkarz ekstraklasy
  • Na forum od: 05.12.2009r.
  • Lech & Real
« Odpowiedź #4091 dnia: Styczeń 02, 2010, 21:04:25 »
Ivaneh,  :)
przeczytałem całego twojego posta do końca i podoba mi się twoja wypowiedź :). Aczkolwiek ciekawi mnie jedna rzecz, po co ściągałeś tego patcha ? Z jednej strony narzekasz, że Polscy zawodnicy mają po 60-75, a widziałeś może jak się gra jgdy zawodnik ma 50 lub 40 ? Praktycznie nie da się grać, niedokładne podania, co chwile traci piłkę itp
Widać, że jesteś kibicem Bayernu, tak mi się przynajmniej wydaje, to jest parę innych patchów w których nie ma polskiej ligi, ale lepiej są dopracowane inne. Od początku było mówione, że to EKSTRAKLASA Patch, czyli skupiają się na ekstraklasie.
Dommanu powiedział, że to najlepszy patch i ja się z nim zgadzam, mimo że jest parę błędów to wszystkie te dodatki, selectory i inne robią z tego patcha najlepszy. Poza tym, wszystkie twarze sam możesz sobie wstawić ! Niedzielana gdzieś lepszego na pewno znajdziesz ;)

To takie moje 3 grosze  :)

Offline kamileqPL

• Dyrektor sportowy
  • Na forum od: 30.11.2008r.
  • Dawniej Kaka269 ;) Polonia Warszawa <3
« Odpowiedź #4092 dnia: Styczeń 02, 2010, 21:06:31 »
Czy mógłby ktoś upnąć 2 parta na przeklej.pl ?
1000 wiadomości na PESLeague.PL - 20:29, 01.09.2012r.!!!!

" border="0

Offline ERORER

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 24.03.2009r.
« Odpowiedź #4093 dnia: Styczeń 02, 2010, 21:11:54 »

moim zdaniem jest troche tutaj racji...staty sa troche zawyzone... w drugim sezonie Wilk mial juz staty na poziome 93 co troche bilo na leb inne gwiazdy... co do ligi mistrzow,hmmm troche jest duzo tych polskich druzyn no ale coz sami glosowaliscie na to by byly polskie zespoly I ligi w other...wiec zadnych tutaj pretensji bo to tylko wasza wina wyboru...co do takich gwiazd lig zagraniczych ze nia maja twarzy itd to moim zdaniem powinniscie trocvhe pododawac iim mordek przynajmniej tym najwiekszym potga tpu barca real man utd.iCo do waszej pracy, nic nie mowie narobilisci sie za co wam Bog zaplac...no ale czas pracy zajal wam 2 miesiace... Myslaelm ze po tych dwoch miesiacch bedzie tutaj najlepszy POLSKI patch, no ale nie mozna na chwile obecna tak stwierdzic...patch wazy tyle ze moznaa z taka pojemnoscia tego pliku sciagnac rownie dobrze jakas dobra gre...

Offline ivaneh

• Starszy trampkarz
  • *
  • Na forum od: 02.08.2009r.
  • FC Bayern Munchen
« Odpowiedź #4094 dnia: Styczeń 02, 2010, 21:12:18 »
Ivaneh,  :)
przeczytałem całego twojego posta do końca i podoba mi się twoja wypowiedź :). Aczkolwiek ciekawi mnie jedna rzecz, po co ściągałeś tego patcha ? Z jednej strony narzekasz, że Polscy zawodnicy mają po 60-75, a widziałeś może jak się gra jgdy zawodnik ma 50 lub 40 ? Praktycznie nie da się grać, niedokładne podania, co chwile traci piłkę itp
Widać, że jesteś kibicem Bayernu, tak mi się przynajmniej wydaje, to jest parę innych patchów w których nie ma polskiej ligi, ale lepiej są dopracowane inne. Od początku było mówione, że to EKSTRAKLASA Patch, czyli skupiają się na ekstraklasie.
Dommanu powiedział, że to najlepszy patch i ja się z nim zgadzam, mimo że jest parę błędów to wszystkie te dodatki, selectory i inne robią z tego patcha najlepszy. Poza tym, wszystkie twarze sam możesz sobie wstawić ! Niedzielana gdzieś lepszego na pewno znajdziesz ;)

To takie moje 3 grosze  :)

Ciesze się z twojej inteligentnej odpowiedzi bo "cięte riposty"  w stylu "czepiasz sie" to tylko nabijanie postów. Co do ankiety to wydaję mi się że wygrała opcja z 1 slotem (lub też długo prowadziła w ankiecie). Owszem jestem kibicem Bayernu ale lubię też np Ruch Chorzów więc chciałem nim pograć ale po prostu się nie da. Liga Europy straciła sens. Jest też cos nie tak z wyważeniem polskich klubów skoro Wisła kończy sezon na bodajże 8 miejscu a Arka Gdynia i Widzew walczą o mistrza. Co do twarzy dałem tylko przykład Wtorka a jak ktoś już nadmienił Małecki też ma mordkę z kosmosu. Selectory owszem robią róznicę ale oddałbym je wszystkie za usunięcie błędów oraz poprawki. Peace

Offline LudzieZasad71

• Amator
  • *
  • Na forum od: 15.11.2009r.
  • jestem pro.
« Odpowiedź #4095 dnia: Styczeń 02, 2010, 21:14:58 »
Ciesze się z twojej inteligentnej odpowiedzi bo "cięte riposty"  w stylu "czepiasz sie" to tylko nabijanie postów. Co do ankiety to wydaję mi się że wygrała opcja z 1 slotem (lub też długo prowadziła w ankiecie). Owszem jestem kibicem Bayernu ale lubię też np Ruch Chorzów więc chciałem nim pograć ale po prostu się nie da. Liga Europy straciła sens. Jest też cos nie tak z wyważeniem polskich klubów skoro Wisła kończy sezon na bodajże 8 miejscu a Arka Gdynia i Widzew walczą o mistrza. Co do twarzy dałem tylko przykład Wtorka a jak ktoś już nadmienił Małecki też ma mordkę z kosmosu. Selectory owszem robią róznicę ale oddałbym je wszystkie za usunięcie błędów oraz poprawki. Peace
Popieram cię ziom w 100 % . Niestety patch to taka kaszanka :P Dlatego przezucam się na GA patch pozrdawiam wszystkich grających w Ep 2010 ale mnie zawiódł

Offline kamileqPL

• Dyrektor sportowy
  • Na forum od: 30.11.2008r.
  • Dawniej Kaka269 ;) Polonia Warszawa <3
« Odpowiedź #4096 dnia: Styczeń 02, 2010, 21:21:16 »
To co?
Upnie mi ktoś 2 parta na przeklej.pl
 ?
1000 wiadomości na PESLeague.PL - 20:29, 01.09.2012r.!!!!

" border="0

Offline pawelszalik

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 21.04.2008r.
  • kitsmaker ;)
« Odpowiedź #4097 dnia: Styczeń 02, 2010, 21:31:28 »
a mam tez takie cos jak uruchamiam przez ekstraklasa patch albo przez normalnie pro to : Uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie poniewaz nie znaleziono d3dx9_37.dll. POnowne zaistnalowanie aplikacji moze naprawic ten problem ale pozniej gra sie uruchamia

ZAINSTALUJ NAJNOWSZY DIRECTX BYŁO TO JUŻ WIELE RAZY WAŁKOWANE!!!!
Osiągnięcia:
*2 miejsce w turnieju Persona (Stroje dla gwiazd lig) 2009
*1 miejsce w turnieju Patryka'95 (Fantasy kits) 2009
*1 miejsce w turnieju pawlaszalika (Fantasy, Retro, Real) 2010
*1 miejsce w turnieju stanka1983 (All Stars) 2011

Offline vicente_calderon

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 21.08.2009r.
« Odpowiedź #4098 dnia: Styczeń 02, 2010, 22:00:54 »

Zgadzam się, moim zdaniem nie powinniście w slocie ekstraklasy układać klubów alfabetycznie, tylko wg. pozycji w lidze w poprzednim sezonie, np. Bordeaux = Wisła, Masrylia = Legia, Lyon = Lech, dzięki temu zaczynając karierę jednym z tych klubów gralibyśmy w LM, lub w eliminacjach w przypadku Lecha, co byłoby bardziej realistyczne niż jest obecnie. Gram Legią i trochę nierealistyczne jest również to, że zaczynam z budżetem chyba 2 mln Euro, a w rzeczywistości Legia ma budżet ok. 45 mln zł, nie wiem ile to w Euro, ale na pewno więcej niż 2 mln, po 12 kolejkach jestem liderem na professional, Lech jest 8, a Wisła przedostatnia, w pes editing studio podejrzałem, że Legia jest za Lorient, a tak jak powiedziałem żeby było realnie powinna być za Marsylię jako v-ce mistrz polski. Powiedzieliście, że będzie update jakiś i mam malutką nadzieję, że będzie możliwa taka zmiana w lidze.

PS. Po zainstalowaniu patcha jak dostaję sponsorów przed sezonem, to mają tylko logo realne, a nazwy od KONAMI, da się to jakoś zmienić??

Offline c.ronaldo7

• Amator
  • *
« Odpowiedź #4099 dnia: Styczeń 02, 2010, 22:15:18 »
jaaaa nie moge znowu jakis problem wtedy wgralem sobie savy z kraiery i sie zwalilo herby druzyn powrocily ... tych zlych zostalo jedynie menu z brozkiem i reszta i herby lig sa dobre ... i nie ma dopingu juz robie 4 raz i cos sie wali ... co jest grane ;/ ?

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #4099 dnia: Styczeń 02, 2010, 22:15:18 »