4 kolejnych polaków.;/ Myślę, że Garguła nie odejdzie.
No ja bym chciał żeby on został, ale zobacz jaką ma teraz sytuację, kontuzje już wyleczył więc chociaż to z głowy, ale z kim musi rywalizować: Jirsak, Melikson, Wilk, może Sivakow. Mało się pokazał przez cały ten czas w Wiśle, nawet trudno powiedzieć w jakiej jest formie, teraz niby podstawowi gracze mają odpocząć, ale Maaskant chce w najbliższych meczach widzieć przez 90 minut Sivakowa, żeby rozstrzygnąć czy zostaje w Krakowie.
Mam nadzieję że Guła zostanie ale nie ma łatwo, w najbliższych meczach się rozstrzygnie, jeżeli Maaskant da mu szansę dłuższą niż pół godziny w meczu. Ja bym bardziej chciał żeby przez pełne 90min pokazywał się teraz Guła a nie Sivakow, ale zobaczymy. Jak dla mnie Sivakow nie jest aż tak bardzo potrzebny Wisełce
Szkoda że tak mało Polaków mamy, teraz za nowymi też rozglądają się za granicą, niestety, ale wątpię żeby znaleźli teraz jakiegoś Polaka, Maaskant o Polakach wie bardzo niewiele więc kto mógłby mu się spodobać, teraz szukają takich którzy mają już jakieś doswiadczenie z LM, a to tylko za granicą