Archiwum > Sport
Chelsea FC
GułA:
Kibice Manchesteru śmieją się, że Lampard nie strzelił karnego. Był to jego pierwszy niestrzelony od bodajże 4 lat, a wasz bohater, Cristiano Ronaldo ile karnych przez ten czas zmarnował? :)
Fabii:
ja jestem Fanem Manchesteru i jakoś wogóle nie mówie że lampard to [cenzura] czy coś bo każdemu sie może zdarzyć ja sam trenuje juz ok. 2 lat i nie umiem karnych strzelać a za to rzuty wolne bardzo dobrze wykonuje ;) więc mam szacunek do takich graczy gdy przez 4 lata karnego nie spudłowali ;o
inFamous:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKibice Manchesteru śmieją się, że Lampard nie strzelił karnego. Był to jego pierwszy niestrzelony od bodajże 4 lat, a wasz bohater, Cristiano Ronaldo ile karnych przez ten czas zmarnował? :)
--- Koniec cytatu ---
Rzeczywiście szacun dla Lamparda. Cztery lata to sporo ale kiedyś musiało się to skończyć. A wasz bohater Frank Lampard kiedykolwiek dostał złotą piłkę lub nagrodę FIFA dla najlepszego gracza świata ??? Bo z tego co wiem to w obydwu był drugi :/ I to w 2005 roku.
I chyba mieszanie w to wszystko Cristiano nie jest na miejscu bo go już nie ma.
GułA:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERzeczywiście szacun dla Lamparda. Cztery lata to sporo ale kiedyś musiało się to skończyć. A wasz bohater Frank Lampard kiedykolwiek dostał złotą piłkę lub nagrodę FIFA dla najlepszego gracza świata ??? Bo z tego co wiem to w obydwu był drugi :/ I to w 2005 roku.
I chyba mieszanie w to wszystko Cristiano nie jest na miejscu bo go już nie ma.
--- Koniec cytatu ---
Mówisz, że mieszanie Ronaldo nie ma sensu, a mieszasz w to złotą piłkę? Co ma złota piłka do karnych? Napewno jeszcze mniej niż Ronaldo :) A po 2. to zobacz jak niedoceniani są środkowi pomocnicy, obrońcy czy nawet bramkarze, przeważnie wygrywa jakiś drybler ;/
inFamous:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMówisz, że mieszanie Ronaldo nie ma sensu, a mieszasz w to złotą piłkę? Co ma złota piłka do karnych? Napewno jeszcze mniej niż Ronaldo :) A po 2. to zobacz jak niedoceniani są środkowi pomocnicy, obrońcy czy nawet bramkarze, przeważnie wygrywa jakiś drybler ;/
--- Koniec cytatu ---
No cóż Ty się szczycisz tym ,że Lampard nie spudłował karnego od 4 lat. Ja natomiast szczycę się złotą piłką którą zdobył Ronaldo podczas gdy grał w MU. Wygrywa "drybler" bo się wyróżnia i strzela bramki. Aczkolwiek jeśli jakiś pomocnik miał dostać złotą piłkę to nie Lampard tylko Xavi lub Iniesta. Nie kłóćmy się już. Lampard nie trafił karnego i tyle. I przez to nie stał się gorszym zawodnikiem. Wciąż potrafi grać w piłkę co nie raz pewnie jeszcze udowodni ;)
Nawigacja
[#] Następna strona