Archiwum > Sport

Chelsea FC

<< < (19/887) > >>

Cesc Fabregas:
Czytam sobie idiotyzmy wypisywane przez niektórych userów... Jak można nazwać Lamparda lamusem? Zagraj 164 mecze z rzędzu w Premier League cwaniaku. Chłopie zagraj tyle meczów co on. Wyszły mu 2 sezony? Idiotyzm. Ten gracz odkąd pamiętam trzyma najrówniejszy, wysoki poziom. A oglądam mecze Chelsea od 2004 roku. Rozumiem, że przez większość Gerrard jest uznawany lepszym piłkarzem od Lamparda. W Chelsea ciężar gry rozłożony jest równomiernie na wszystkich pomocników, natomiast w Liverpoolu raczej gra się pod Gerrarda. Nie twierdzę, że to jest zły piłkarz, wręcz przeciwnie, darzę go ogromnym szacunkiem. Nie porównuję Franka ze Stevenem, bo to ten sam, najwyższy poziom. Natomiast Cescowi sporo do nich brakuje. Widać, że osoba, która wypowiadała tą opinię nie za bardzo zna się na futbolu. Jestem fanem Fabregasa (patrz nick), ale tego piłkarza nie można jeszcze porównywać do kapitana Liverpoolu czy Lamparda. Nie przebija się w reprezentacji, czego nie można powiedzieć o Anglikach. W klubie jest kapitanem, świetnie rozgrywa, ale na pewno nie jest tak bramkostrzelny. Lampard nie ma mocnego strzału? Ok, odsyłam na youtube. Możecie nie lubić Chelsea, jest to raczej normalne na tym forum, ale proszę zostawcie w spokoju człowieka, który bardzo wiele osiągnął, którego grą się zachwycam, któremu możecie jedynie pozazdrościć jego klasy. Raz spudłował karnego? Zdarza się. Na pewno go to nie załamało, podejdzie do następnej jedenastki i strzeli gola.

Teraz w Lidze Mistrzów czeka nas mecz z APOELem Nikozja. Jestem ciekawy jaką jedenastkę na ten mecz CA, mając na uwadze, że awans jest już zapewniony.

mrozio11:
Chciałbym zobaczyć od pierwszych minut Kakute oraz Sturridga w co wątpie bo bardzo dobrze się zapowiadał a Carlo nie daje mu szansy :(
Z drugiej strony piłkarze chcieliby zmazać plame po porażce w lidze więc nie mam pojęcia kto zagra ;D
Ale chciałbym żeby lampard strzelił gola z karnego z APOELEM ;D

GułA:
Z APOEL-em musi grać pierwszy skład, kiedy nie gra wypadają z rytmu i potem jest taki mecz jak z City -bezbarwny.

Bogo_Chelsea:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Kiedy czytam komentarz kogoś takiego jak ty jest mi wstyd. Wstyd jako kibicowi Chelsea i chyba każdemu kto na prawdę kocha sport jakim jest piłka nozna. Ja osobiście kibicuję chelsea o d 15 lat. I powiem Ci tylko tyle. Można nie lubic Manchesteru, można nie lubić Fergusona (obie te opcje mnie dotyczą) jednak trzeba docenić to co ten człowiek i ten klub osiąga i osiągał. Co do tych Fletcherów i Andersonów, (z których za tym pierwszym szczególnie nie przepadam) mam do powiedzenia tylko tyle: oni są zespołem tworzonym własnie przez Fergusona. Pewnie sam po cichu liczyłeś na to, że po odejści Ronaldo Man Utd zniknie. Jak widać to był błąd również w moim mysleniu. Bo po prostu Ferguson przy całej antypatii którą go darzę jest wybitnym trenerem. Kocham ten sport kocham emcoje które towarzyszą mi kiedy oglądam mecze chelsea... a szczególnie te z manchesterm utd. I oby tych pojedynków było jak najwięcej i oby dostarczały nam ( w domyśle prawdziwym kibicom obu ekip) jak najwięcej emocji. Pozdrawiam wszystkich fanów CHELSEA, MAN UTD I INNYCH ZESPOŁÓW PREMIERLEAGUE.     

--- Koniec cytatu ---

Dobra spoko ja mam szacunek do MU ale niech nie obraza kibic MU zawodnikow chelsea to jest moja riposta i tez bede mowil o zawodnikach United niech go nie nazywaja lamusem dzieci bo to jest najlepszy, najskuteczniejszy pomocnik premier league mi moze nerwy puscily ale bez takich i niech nie gadaja ze on ogolnie byl slaby jak sie nie znaja kluczowy zawodnik reprezentacji i dla klubu bo tak samo ja moge powiedziec ze lamusem jest scholes i byl slaby a kiedys zajebiscie pilki rozgrywal dla united i w reprezentacji

Bogo_Chelsea:
I niech kibice United nie beda tacy cwani bo karnego nie strzelil to juz leca wyzwiska, tak samo ja zwyzywalem graczy united. Ok... sa kibice Mu normalni i nienormalni jeden pochwali klub lub gracza drugi zwyzywa, jezeli jeden pochwali to ma szacunek do klubu i jest gosc to tak samo ja pochwale SAF za dobra taktyke a gosc co sie nie zna nawala na chelsea czy na graczy to takich frajerwo trzeba olac bo to widac ze sie nie zna bo tylko zobaczy blad nawet najlepszym sie zdazaja i juz przyjdzie baran na forum i zaczeni wyzywac typu lamus.Tepic frajerow pozdro dla prawdziwych kibicow ja mam 18 lat i kibicuje Chelsea od 2003 roku

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej