Dział Ogólny > PES 2010
Poziomy trudności w pes2010 - dyskusja
robi99:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjakim proogramemm ??
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
na następny raz szukaj.
naggy:
dokladnie panowie poziom gry jest duzo slabszy niz w poprzednich wersjach...
podanie na dobieg gora sa zrypane, lobem duzo latwiej strzelic, no i strzaly z daleka wchodza bardzo latwo
draka:
Również z ostrego kąta da się bardzo łatwo strzelić, praktycznie bramkarz sam umieszcza piłkę w siatce..
Achilleus:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpoziom trudnosci jest totalnie zrypany w 2010 :( Juz na profesional zespoly sredniej klasy ba..nawet slabe jak jakies odrzutki w lidze hiszpanskiej graja prawie jak barca na zywo. 4..5..6 podan z 1 pilki, i raz dwa na 30 metrze mam atakujacego przeciwnika, jakby oddawal komp wiecej strzalow z dystansu to bylo by po ptokach.. (mowie o trybie BAL, ale sie duzo to nie rozni od normalnej gry z kompem).
Zauwazyliscie ze komp wogole gornych pilek nie posyla? wszystko dolem, wszystko do nozki siada...tutaj sie konami nie popisalo :(
--- Koniec cytatu ---
Mam dokładnie takie same spostrzeżenia co do gry w BaL (nie wiem jak w innych trybach). Byle kmiotki grają pressingiem jak Barcelona, podczas gdy moja drużyna mota się nie mogąc wykonać kilku celnych podań. Wszystko trzeba robić samemu, nawet jeśli jesteś "szczeniakiem" w pierwszym sezonie gry. Gdy zmienisz drużynę, wówczas okazuje się nagle, że twoi byli koledzy jednak grać pressingiem potrafią, podczas gdy obecny team daje ciała na maksa. Kicha! >:(
draka:
W Balu w pierwszym sezonie grałem dla sparta rottendam zajeliśmy 16 zmiejsce z 2 wygranymi, dużo remisów i jakoś do 10 przegranych. W drugim sezonie zostałem w spartaku i teraz jesteśmy na 2 miejscu [ gram na tym samym poziomie jest przerwa zimowa mam strzelone 5 bramek tyle ile w poprzednim calym sezonie ] a idziemy łeb w łeb z top1.
Nawigacja
[#] Następna strona