Dział Ogólny > PES 2010

Poziomy trudności w pes2010 - dyskusja

<< < (28/33) > >>

RadzioNT:
Może KONAMI to tak specjalnie zrobiło żeby nasz stworzony zawodnik był motorem napędowym naszego zespołu, żeby to on właśnie się wyróżniał i był konstruktorem akcji, w wieku 19 lat przeniosłem się do Atletico Madryt i tak jak mówicie grali słabo, teraz mam 22 lata i potrafimy robić akcje jak marzenie, często się zdarza też tak, że to właśnie koledzy przeprowadzają fenomenalną akcję a ja tylko dostawiam nogę!   ;D

RadzioNT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEgrasz jako napastnik RadzioNT? ja również w wieku 19 lat przeniosłem się ale do Girondins Bordeaux i na początku było ciężko ale już trochę się z nimi zgrałem i jest łatwiej. czasem to ja podaje ostatnią piłkę ale w częściej to ja dostaje piłki od kolegów z drużyny. uwielbiam tą opcję gry :D

--- Koniec cytatu ---

Nie ;D Gram jako SMF ale nie szkodzi mi to na przeszkodzie , w poprzednim sezonie gry miałem 21 lat zdobyłem 58 bramek i zaliczyłem 40 asyst , poziom Professional , mam w składzie Aguero, Simao, Maxi Rodrigeza i gra się bardzo dobrze, takie bramki jakie czasami wchodzą :o

Achilleus:
U mnie na poziomie zawodowym drużyna, w której rozpocząłem karierę (Heracles Almelo z Eredivisie) najczęściej gra niesamowita padakę, nieważne z kim, nieważne gdzie, bez znaczenia co robię. Najbardziej wkurza mnie brak pressingu, jaki demonstrują nam przeciwnicy oraz niepodawanie w sytuacjach, w których się aż o to prosi (np. przy gościu jest trzech przeciwników, ja wychodzę "sam na sam", daję sygnał żeby mi podał, a on traci piłkę albo strzela Bóg wie po co i gdzie...).

kolesb:
Nie odnosicie czasami wrażenia, gdy prowadzicie 1:0 z lepszą drużyną zawodnicy z waszej drużyny zachowują się jakby spadł im overall o 20+ punktów ??? Nie ma nic gorszego (z wyjątkiem sędziego ;D ) niż spadający skill naszej drużyny w takich sytuacjach, szczególnie widocznych w europejskich pucharach. Mam tu na myśli tryb BaL.

LuKeL:
różnie z tym bywa ;) czasami jak gram mecz ligowy np. z dolcanem ( ":P") to grają jakby mieli overall z 10 :D a Jak przyjdzie spotkanie z Realem w CM to grają jak natchnieni :) ale nie zawsze.. niestety:P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej