Dział Ogólny > PES 2010
Poziomy trudności w pes2010 - dyskusja
Ukassiu:
nie widze problemu bu kupić PES2010
MaddiMNagic:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa gram na najwyższym poziomie od samego początku bo przed pes 2010 grałem 3 lata tylko w fify a tam jest znacznie trudniej czasami bawie się tak że podaje specjalnie rywalą i czekam jak zareagują i jestem w szoku nawet najlepsi napastnicy psują ponad 50% sytuacji sam na sam a ja nawet nie dotykam się klawiszy nadspodziewanie dużo przestrzelonych karnych jak i żutów wolnych przez rywala już nie mówiąc o 100% sytuacjach takich jak strzał do pustej bramki w kturych znajdują się najlepsi piłkarze jeśli ktoś ma podobne doświadczenia proszę pisać :o
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie mam tak samo. jak Berbatov mi wchodził w pole karne , ominą bramkarza i strzelił ponad bramką (oczywiscie berbatov nie był z mojej druzyny
epek84:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie widze problemu bu kupić PES2010
--- Koniec cytatu ---
no i teraz jest jeszcze nowa cena:)!!!tak,że warto pomyśleć:)))
MUFC:
Witam. Gram na Poziomie Profesional praktycznie przegrywam każdy mecz. Pytam się was jak grać zeby wygrywać ??:) nie muwie tu o jakiś wysokich wynikach ale max do 3:0 zeby wygrywać itp :)
Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. Gram na Poziomie Profesional praktycznie przegrywam każdy mecz. Pytam się was jak grać zeby wygrywać ??:) nie muwie tu o jakiś wysokich wynikach ale max do 3:0 zeby wygrywać itp :)
--- Koniec cytatu ---
musisz się uczyć czyli dużo grać i z czasem wyniki same przyjdą:P
Nawigacja
[#] Następna strona