Dział Ogólny > PES 2010
Poziomy trudności w pes2010 - dyskusja
Chlipi667:
czasem wkurzające jest to że jak podaje prostopadle to albo za mocno albo za słabo podają a jak podaje normalnie to im się nie zdarza (szczegolnie słabymi zespolami) ;)
jancio:
Ja gram na najwyższym poziomie od samego początku bo przed pes 2010 grałem 3 lata tylko w fify a tam jest znacznie trudniej czasami bawie się tak że podaje specjalnie rywalą i czekam jak zareagują i jestem w szoku nawet najlepsi napastnicy psują ponad 50% sytuacji sam na sam a ja nawet nie dotykam się klawiszy nadspodziewanie dużo przestrzelonych karnych jak i żutów wolnych przez rywala już nie mówiąc o 100% sytuacjach takich jak strzał do pustej bramki w kturych znajdują się najlepsi piłkarze jeśli ktoś ma podobne doświadczenia proszę pisać :o
kavulo:
Heh...........Ja gram już 6lat..............Na top Player 8-0 z Chelsea i Liverpoolem.......Na superstar 6-0 ;D
Ogólnie cały czas mam nadzieję,że stworzą cholernie trudny poziom trudności żebym(i inni) się nie nudzili........
LuKeL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHeh...........Ja gram już 6lat..............Na top Player 8-0 z Chelsea i Liverpoolem.......Na superstar 6-0 ;D
Ogólnie cały czas mam nadzieję,że stworzą cholernie trudny poziom trudności żebym(i inni) się nie nudzili........
--- Koniec cytatu ---
a z innymi na online ? :P
kavulo:
Heh......Otóż nie..........Ale na przyszły rok się pokaże na online..........Zakupię Pesa2011......Żałuję,że 10 nie kupiłem.....Mógłbym się sprawdzić jak grają inni.....Aczkolwiek jestem pewny siebie bo znam tą grę już na wylot.....
Nawigacja
[#] Następna strona