Dział Ogólny > PES 2010
Poziomy trudności w pes2010 - dyskusja
gomama:
chyba nie każdy jednak wie skoro nikt nie odpisuje oprócz ciebie... ale ja doskonale wiem jak zmienić Playera... wszędzie zmieniam... w towarzyskich itp ale nie mogę tylko zmienić w Lidze mistrzów... zablokowane jest!!! Player jakby przyspawany do drużyny!!
Azian:
Tu nie chodzi o to, czy jest za łatwy, czy za trudny.. Jest poprostu nie realny. Bo to, że da się wygrywać poprzez jakieś swoje określone taktyki, to nie znaczy że poziom jest fajny. Polecam obejrzeć prawdziwy mecz, a później zobaczyć, czy zawodnicy zachowują się podobnie do prawdziwych piłkarzy. Bo o to chyba chodzi, prawda?
Galacticos:
Mi osobiście już spoko idzie w nowego pesa ale na początku zawsze jest trudno bo trzeba się przyzwyczaić do nowego gameplaya który jest trochę inny niż ten z 2009 , a co do kolegi który wygrywał mecze w pesie 2009 na TP po 15:0 w 15 minut to nie jest to jakiś imponujący wynik(no przynajmniej dla mnie) ja zawsze w pesa gram na 10 min i w 09 na TP większość meczy kończyła się 8:0 9:0 a najwięcej wygrałem chyba z 16.A i jeszcze co do tematu z kim gramy czyli powiem krótko mi się zawsze grało fajniej i wygrywałem najwięcej z najlepszymi drużynami bo one atakowały i w ten sposób się ich "zabijało":)przeciętne za to też spoko alenajgorzej było z tymi słabymi które miały ustawienie 5-4-1 w tym 2 defensywnych pomocników(i weź tu człowieku miejsce znajdź do czegokolwiek.Więc tak wyglądają moje odczucia co do poziomu w starym pesie a w nowym to najwięcej wygrałem na TP Realem Madryt 5:1 z Farsą(Barceloną jakby ktoś nie wiedział).Więc poziom trudności na pewno się polepszył:)Pozdro. ;D
Czarno-Niebieski:
szczerze takie wyfrane mnie wogole nie kreca bo co to za przyjemnosc strzelac aly czas?? Ja gram takze na Top Plejerze na 15 min wygrywam czasami nie chodz sie ucze zmieniam taktyke itp. moje najwyzsze zwyciestwo to jak narazie 5:1 ale jak wygrywalem juz 5:1 gdy byla 70 min zaczelam grac z tytlu tak jak naprawde a nie ... 15:0 - zero frajdy ;/ (jak dla mnie) Ostatnio grajac Napoli przegralem z Milenem 3:1 i to jest fajne ze cos sie dzieje a nie monotonia... 15:0 ...
Janek-J54:
Mozna w nowym pesie stworzyc swoje rozgrywki??w popprzednich edycjach było to konami cup a w 2010 nie ma tego....pomoze ktos???
Nawigacja
[#] Następna strona