Dział Ogólny > PES 2010
Poziomy trudności w pes2010 - dyskusja
crash5:
Gram Liverpoolem , na PROFESSIONAL (poziom wprost idealny dla ładnych akcji i walki na boisku)
Walcze o conajmniej 4 miejsce na koniec sezonu :) jak narazie 2W 1R 1P.
kamilczesio4:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa czekam na spolszczenie. A jak za kilka dni nie wyjdzie,to niestety będę musiał jechać na angielskim.
A tak po za tym. Chwilę grałem MU i powiem wam,że do mnie z poza listy chcą przyjść tylko zawodnicy poniżej 77 overall,no i wszyscy co są na liście. Sporadycznie zdarza się,że ktoś spoza listy z overall niżej niż 81 przyjdzie. Nie wiem dlaczego tak jest. Chciałem z MU zrobić drużynę marzeń - kupić Kakę,C.Ronaldo z powrotem,Benzemę,Sergio Ramosa, Villę. A tu nie wychodzi. Deco mi się tylko udało kupić z overall 89,ale tylko dlatego,że on był na liście. Na razie nie mogę nic opisać,bo tylko przeszłem 3 dni i dalej nie gram,bo tak jak pisałem czekam na spolszczenie. Jak za 4 dni nie wyjdzie to biorę się za karierę MU,albo Realem. ;) Jakoś sobie poradzę z tłumaczem.
--- Koniec cytatu ---
No właśnie to mi się podoba ten realizm z transferami bo nikt mi nie powie że było by to normalne jeżeli C.Ronaldo,Kaka,Benzema itp prześli by w jeden sezon Z realu madryt czy z kąd kolwiek do jednej drużyny :PI to jest fajne a nie jak w tegorocznej fifie że grałem Wisła Kraków i miałem Negocjatora 10 i bez klubu był Messi !!!! :o I go wziąłem za darmo,później sprzedałem i w budżecie było 75 mln Euro :D
GułA:
A ja was zgaszę, bo nie da się zrobić swojej drużyny w ml! Nie da się edytować strojów, numerów, herbów itd... Gram Chelsea i te transfery mi się podobają, aczkolwiek wkur.wia mnie to że ManUtd kupuje sobie Pedzialdo, Buffona czy Benzeme, a do mnie nie chce przyjść Hamsik... Gram teraz 3 sezon, 1x poczwórna korona, 1x potrójna (4 mecz dopiero w grudniu ;>).
wik1992:
No to Ja cię zgasze :D :D :D W edit są te drużyny:TEAM A,TEAM B........TEAM Z. I tam możesz sobie stworzyć własną i grać nią w Master League ;) ;) ;)
Crone82:
Gra ktoś Genuą ? ;)
Nawigacja
[#] Następna strona