Dział Ogólny > PES 2010

Poziomy trudności w pes2010 - dyskusja

<< < (12/33) > >>

kubera(RTS):
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja też już rozpracowałem tą grę na dowód tego z barca wygrałem ostatnio 5-1 a grałem atletico madryt a np interem wczoraj do przerwy wygrywałem z chievo 6-0 a skończyło się 8-1 wiem że to jeszcze nie perfekcja ale jak się znajdzie idealne ustawienie dla siebie to pozostaje już tylko grac słabszymi drużynami żeby komputer miał szanse dlatego muszę sobie kupić orginalną grę i pograć z wami bo już mi się znudziło granie z komputerem. Pozostały jeszcze turnieje z kolegami ale jak chyba juz zauważyliście w pesie 2010 nie ma ligi międzynarodowej którą zawsze wybieraliśmy , losowaliśmy drużyny i graliśmy każy z każdy mecz i rewanż i na koniec była tabela określająca kto wygrał i itd. a teraz musimy grać mecz i za każdym razem wychodzić i grać następny mecz i do tego sami musimy sobie liczyć punkty i bramki - i to jest dla mnie narazie największy minus że nie ma ligi między narodowej

--- Koniec cytatu ---

Czy dobrze mi sie wydaje i kolega się myli ?

crespo:
Głupie pytanie. Jak sie przeprowadza transfery w Master League?. W 2010 jest inaczej niż poprzednich wersjach. Wybieram np Aguero-->Open for Negotiation, jest ongoing negotiation(jakoś tak). Z tego co zauwazyłem negocjacje prowadzi teraz scout, można jakoś go wyłączyć, żebym sam proponował sumę za zawodnika?

pitero13:
Świetny tryb podobnie jak Become a Legnend. Ja gram Realem i jak na razie ściągnąłem Velę i jestem zadowolony. A macie już jakieś talenty albo coś ;D ?

lukasz_17:
ja gram manutd i nie wiem jak robic transfery moze ktos cos podpowiedziec

wik1992:
A jak prowadze zawodnika w Become a Legend to moge go potem kupić w Master League  ??? ??? ???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej