Dział Ogólny > PES 2010

Poziomy trudności w pes2010 - dyskusja

<< < (15/33) > >>

ahas93:
Właśnie wiecie moze jak włączyć opcje w krórej sam proponujesz oferte dla piłkarza?bo grając Milanem i opłacając skałtów najlepiej jak można nie moge sprowadzić Adriano z sevili  Bostosa z Lonu i innych słabszych..nie sprowadziłem dosłownie nikogo w 2 sezony wicąż komunikat że transfer sie nie powiódł :D z jednej strony realitycznie a z drugiej wole mieć pewność że zrobiłem wszystko by kogoś sprowadzić niż ufać skautom ..;p
pozdro

Bugi7:
a ja do barcy sprowadziłem w 1 okienku: Nani, Skrtel, Vermelen, Vela, Macheda, Anderson.

pitero13:
No nie powiem jest ciężko. Jak na razie ściągnąłem Velę, a dawałem pare razy oferty za Fiorillo, Hamsika, Fabregasa, Jovetića, Pijaca i nic... :/ Gram Realem

ahas93:
Haha a ja sprostuje po napisaniu posta zagrałem mecza w ML a nagle pacze na komunikat że quaresma zgodził się podjąć negocjacje to ja nie patrząc zaakceptowałem udało sie a wiecie ile dałem 54mln euro ;D mając 90mln funduszy ..troche kicha ale barca sie po Dide zgłosiła to go opiernicze..jestem w połowie 2 sezonu nie długo zimowe okienko przyjdzie quaresma .kapitalna sprawa z tymi cało rocznymi negocjacjami mozemy cały czas obserwować dowiadywać sie..ogółem ML daje podwójną frajde..Na lato planuje walke o wielki powrót czyli negocjacje z Dynamem o Shevchenke i sprzedaż kilku odpadków..szczerze mówiąc to spolszczenie jak woda nie jest potrzebne..ale napewno będzie dużo prościej oby tylko wydali w październiku ..

lukasz_17:
jak wy to robicie ze kupujecie tylu zawodników ja chcialem kupic Pato ale nie chcą mi go sprzedać

A jakie macie ustawienia w Negotiations: Leave to the Scout czy Negotiate directly

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej