Dział Ogólny > PES 2010
Poziomy trudności w pes2010 - dyskusja
Pershing123:
dla mnie rowniez poziom TOP PLAYER jest czasem nie wystarczajacy, np. przed chwila wygralem z manutd realem 5-1, ale czasem sa sytuacje gdy rzeczywiscie, jest meczarnia na tym poziomie, np. tez przed chwila wygralem z barca dopiero w karnych 5-4(w regulaminowym czasie bylo 2-2) i byl to prawdziwy koszmar, ledwo w 20m czasem sie wchodzilo xd
lex1:
Regular to jest moim zdaniem slabszy poziom od beginnera .Na regularu wygrywam Arsenalem z Barca,Realem, i innymi dobrymi po 8:0 .Top player juz stawia opur ale o chyba zalezy od komputera czasem ograsz go jak dziecko po 4:0 a czasem tak meczy ze ledwo wygrasz albo przegrasz
jakub17:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPozostały jeszcze turnieje z kolegami ale jak chyba juz zauważyliście w pesie 2010 nie ma ligi międzynarodowej którą zawsze wybieraliśmy , losowaliśmy drużyny i graliśmy każy z każdy mecz i rewanż i na koniec była tabela określająca kto wygrał i itd. a teraz musimy grać mecz i za każdym razem wychodzić i grać następny mecz i do tego sami musimy sobie liczyć punkty i bramki - i to jest dla mnie narazie największy minus że nie ma ligi między narodowej
--- Koniec cytatu ---
Mylisz się! KONAMI w tym roku urozmaiciło właśnie takie turnieje między kolegami i powstał nowy tryb gry o nazwie COMMUNITY ;)
crespo:
Troche staty zaniżone w tym PES. Almunia 67, Arshavin 74, Walcott 70(albo 72).
pitero13:
Staty to nie wiem jak oni je robili. No transfery na +, ale nie można swojej oferty zaoferować. Scout wycenia zawodnika i daje sumę jaką zawodnik jest warty to -. I do tego to że w ML jak symulujesz raz to już taki sam wynik padnie jakbyś symulował 100 razy :/ Nieraz podczas symulacji remisuję ze słabszymi drużynami. A podczas składania oferty dajecie w Negotiations : Aplly for Transfer negotiations czy Aplly for Loan Transfer negotiations ??
Nawigacja
[#] Następna strona