Dział Ogólny > PES 2010
Poziomy trudności w pes2010 - dyskusja
kubera(RTS):
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMylisz się! KONAMI w tym roku urozmaiciło właśnie takie turnieje między kolegami i powstał nowy tryb gry o nazwie COMMUNITY ;)
--- Koniec cytatu ---
dokładnie super opcja !
staty zapisuja sie w option file !:]
Crone82:
Według mnie poziomy są bardzo łatwe..
GułA:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEStaty to nie wiem jak oni je robili. No transfery na +, ale nie można swojej oferty zaoferować. Scout wycenia zawodnika i daje sumę jaką zawodnik jest warty to -. I do tego to że w ML jak symulujesz raz to już taki sam wynik padnie jakbyś symulował 100 razy :/ Nieraz podczas symulacji remisuję ze słabszymi drużynami. A podczas składania oferty dajecie w Negotiations : Aplly for Transfer negotiations czy Aplly for Loan Transfer negotiations ??
--- Koniec cytatu ---
Loan to wypożyczenie. A co do poziomu, to jak wkońcu jest z tym super star?
-baartek-:
ja narazie mam pirata i nie ma tam zadnego super star ;p ...
powiem tez ze nie jestem jakis maniakiem i nie gram w pes-a pare godzin dzienie xD i nie gralem tez w kazda wersje gralem tylko w 09 przez tydzien no i teraz od tygodnia se gram w 10 ;) na poziomie top player gralem realem na liveprool i wygralem 2:1 10 min polowa :P to dobrze czy zle jak na takiego szaraka jak ja ?
gredo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja narazie mam pirata i nie ma tam zadnego super star ;p ...
powiem tez ze nie jestem jakis maniakiem i nie gram w pes-a pare godzin dzienie xD i nie gralem tez w kazda wersje gralem tylko w 09 przez tydzien no i teraz od tygodnia se gram w 10 ;) na poziomie top player gralem realem na liveprool i wygralem 2:1 10 min polowa :P to dobrze czy zle jak na takiego szaraka jak ja ?
--- Koniec cytatu ---
Czy jesteś dobry prosto to sprawdzić zagraj nie Realem, bo Realem uwierz mi gra się prosto szczególnie skrzydłami dośrodkowanie i gol, spróbuj inną drużyną np. Valencia, Liverpoolem i zagraj przeciwko Realowi a najlepiej to weź sobie średniaka (np. Celtic) i wtedy zagraj przeciwko Realowi wtedy zobaczysz czy jesteś dobry:)
Nawigacja
[#] Następna strona