Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
EKSTRAKLASA PATCH 2009/10 by dawidczesio,kapichelsea,jackiejack
dawidczesio:
... ale oto to ja się na pewno nie będę obwiniał bo ja wszystko co miałem zrobić zrobiłem :)
EDIT : Temat chyba też pójdzie do usunięcia bo wątpię że MichW teraz i w ogóle pracuje nad Of'em
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE... ale oto to ja się na pewno nie będę obwiniał bo ja wszystko co miałem zrobić zrobiłem :)
EDIT : Temat chyba też pójdzie do usunięcia bo wątpię że MichW teraz i w ogóle pracuje nad Of'em
--- Koniec cytatu ---
Niestety sorry, ale nie zrobię tego ofa w najlbliższym czasie bo robię ofa do mś 2010 patcha do pesa 2010, będzie mś zamiast ligi mistrzów, ale w styczniu, najpóźniej w lutym będe wolny, a kapichelsea jak skończy ofa do patcha naomi też będzie wolny i wtedy pomyślimy co nie kapi ;)
manes:
patch do pesa 10 juz zrobiony to moze jednak uda sie Wam tego skonczyc? ;]
sZyMoNeQ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie warto
skoro PES 2010 jest taki super, to po co robić ten patch?
--- Koniec cytatu ---
jak niewarto !!!!
niewszystkim wejdzie 10 mi tak ale wiesz ;]
p_cruz:
mi wchodzi 2010, a mimo wszystko wolę grać w 2009 z którego czerpię zajebiście większą przyjemność niż z 2010, gdzie tempo gry i ten "niby" realizm (btw. to jest gra i ma nam dawać rozrywkę) usypiają mnie po 5 minutach, jak mam ochotę na realizm to idę pokopać z kolegami na boisko :P tak więc.. jak coś jest nowsze nie znaczy, że jest lepsze.. graficznie - owszem :) ale dla niektórych grafika to nie wszystko.. takie moje 3 grosze wrzuciłem, bo się któryś raz spotykam z textami typu: po co? nie opłaca się! przecież jest już 10-tka :/ geez..
Nawigacja
[#] Następna strona