Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
EKSTRAKLASA PATCH 2009/10 by dawidczesio,kapichelsea,jackiejack
dodo997:
warto warto sa tacy jak np ja i paru moich kolegow, ktorzy nie lubia "dziesiatki".GRAFIKA TO NIE WSZYSTKO
sZyMoNeQ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwarto warto sa tacy jak np ja i paru moich kolegow, ktorzy nie lubia "dziesiatki".GRAFIKA TO NIE WSZYSTKO
--- Koniec cytatu ---
jeszcze grywalnosc ale w pes 10 jest bardziej realistyczny bo niesa tacy zawodnicy szybcy
kanadol88:
ja tez wole 2009 bo 2010 nie ma takiej dynamiki w konstruowaniu a grafika to nie wszystko.
jackiejack:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno jak tak na to patrzeć to ostatnio do roboty się nie pale a jak mi bardzo spasi Nowy Pes to się od niego nie oderwę :D ale już prawie wszytko z robiłem bo zostały mi jeszcze kitsy dla La Liga i Premiership :) zauważyłem że chyba mnie samego wszyscy zostawili bo Patryk przeciąga z logami , Kapi - chyba umarł :D a Jackiejack jest dostępny na GG i chyba nie za wiele robi bo nie widać że ma się czym pochwalić
--- Koniec cytatu ---
ale odkopuje ... chłopaczku ogarnij się. masz plan ze ja robię nawet sam nie wiem co. i piszesz jackiejack nic nie zrobi byś napisał na gg do mnie to bym zaczął robić.
robi99:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEale odkopuje ... chłopaczku ogarnij się. masz plan ze ja robię nawet sam nie wiem co. i piszesz jackiejack nic nie zrobi byś napisał na gg do mnie to bym zaczął robić.
--- Koniec cytatu ---
bez urazy, ale jakby ci zależało, to byś dawno tu zajrzał i napisał. ;p
Nawigacja
[#] Następna strona