Autor Wątek: Reprezentacja Polski - newsy, mecze  (Przeczytany 634509 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline cinosław

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 15.09.2008r.
Odp: Reprezentacja Polski newsy, mecze
« Odpowiedź #1580 dnia: Maj 24, 2011, 14:11:52 »
$RMF$ - dokładnie to samo miałem napisać - Kucharczyk jest bez formy i uważam, że dużo bardziej na powołanie zasłużył właśnie Kupisz, Jankowski, Kiełb?  czy nawet Rybus. Oczywiście o Małeckim nie ma co wspominać bo to jest śmieszne i żałosne. Smuda mówi, że Małecki ma za dużo do poprawy by grać w reprezentacji. No bez jaj ale co w tej kadrze robi Ł. Mierzejewski, Wojtkowiak, Kucharczyk, KLICH?, Pawłowski- Klich, Mierzejewski, Pawłowski zagrali 3 dobre mecze na całą rundę, Mały gra całą runde świetnie i Smuda mówi,  że za słabo gra ? 

Wydaje mi się, że młodzi zawodnicy typu: Kupisz, Rybus, Borysiuk?, Jankowski, Kiełb, Grzyb o EURO mogą zapomnieć. Oczywiście Mały już chyba też wie, że za Smudy w repie nie zagra. 

Offline espree

• Najlepsza jedenastka świata
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 01.11.2010r.
  • POLSKA !!!!
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #1581 dnia: Maj 24, 2011, 14:26:49 »
No Mały pewnie nie ma szans na gre dla Polski za kadencji Smudy, przecież Smudzie nie zależy na tym jak grają tylko na tym żeby mu nikt nie pyskował. Może w ogóle nie umieć grać aby tylko sie słuchał.

A słyszeliście że jak te dwa mecze przegramy to podobno Orest Lenczyk może zastąpić Smudę?? Nie wiem czy to prawda, ale gdzieś o tym wyczytałem niedawno.

A tu wyjaśnienie Smudy na temat Małego i Klicha:

Patryk Małecki jest tak blisko kadry, jak do tej pory. Jestem nim zainteresowany, Patryk musi poprawić pewne elementy w grze. Po meczu Wisły z Cracovią rozmawiałem z trenerem Robertem Maaskantem. Powiem tylko, że mamy na temat Małeckiego takie samo zdanie. Klich, zdaniem Smudy, potrafi uwolnić się z pressingu rywala, umie grać kombinacyjnie. - Gra w piłkę, a nie kopie na oślep - tłumaczy selekcjoner.

Ciekawe jakie elementy Mały ma poprawić. Kiedyś sie czepiał że nie pomaga w obronie, a przez całą rundę wiosenną Małecki lata od obrony do ataku i co??? Znowu coś wymyśli
« Ostatnia zmiana: Maj 24, 2011, 14:31:34 wysłana przez espree »

Offline Janek994

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 03.07.2009r.
« Odpowiedź #1582 dnia: Maj 24, 2011, 14:34:24 »
Smude rozliczymy po Euro ale jak do tej pory rozczarowuje mnie totalnie tym jak kompletuje kadrę i jakiego używa ustawienia. Co w tej kadrze robi Łukasz Mierzejewski z ostatniej Cracovii, gość kupował mecze to jedno ale jego poziom sportowy go nie broni w przeciwieństwie do najlepszego obecnie polskiego piłkarza - Łukasza Piszczka.
Powołanie Klicha jeszcze można zrozumieć bo jest młody i zagrał parę dobrych meczy ale nie oszukujmy się że ten gość nie ma szans na grę w EURO 2012. Co do Rzeźniczaka to nie wiem co wy widzicie w tym piłkarzu, gość jest totalnie przereklamowany. Solidny zawodnik ale ja osobiście wyżej cenie umiejętności Wasyla czy Wojtkowiaka ogranych w pucharach nie wspominając już o Piszczku na tej pozycji. Szkoda że szans nie dostali Piotr Brożek, tak poszukiwany lewy obrońca, czy świetnie grający w tej rundzie Madera lub Wołąkiewicz. Szkoda że równie grający Kupisz i Małecki też nie dostali powołania a obaj na nie zasługują. Z napastników zamiast Kucharczyka mógł dać poważna szansę Robakowi który strzelał w Turcji.

Offline cinosław

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1583 dnia: Maj 24, 2011, 14:39:30 »
espree- O tym zwolnieniu Smudy nie słyszałem i to na pewno są plotki. Smuda odejdzie dopiero po Euro mam nadzieję, że się nie skompromitujemy na tak ważnej imprezie. Ale patrząc co wyprawia Smuda to na Euro występu pewnych może być już chyba 18 zawodników bez względu na forme !!!.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #1584 dnia: Maj 24, 2011, 14:43:04 »
Zauważyliście, że Małecki to taki polski Rooney?
" border="0

Offline furtak123

• Asystent trenera
  • Na forum od: 18.06.2009r.
« Odpowiedź #1585 dnia: Maj 24, 2011, 14:48:53 »
tak,z ust mi to wyjales,z urodu podobny,budowa ciala tez,styl gry no i przede wszystkim charakter

a co do smudy to po raz kolejny sie kompromituje
« Ostatnia zmiana: Maj 24, 2011, 14:52:44 wysłana przez furtak123 »
"Drętwą mową ust nie kalać, wyjść na boisko i zapierdalać"

ale go w domu biją kablem bez przewodowym :D

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.01.2009r.
    • Status GG
« Odpowiedź #1586 dnia: Maj 24, 2011, 14:51:08 »
Szkoda, że umiejętności nie te :) Ale na powołania na pewno zasłużył
" border="0
Only the dead have seen the end of war.

Offline espree

• Najlepsza jedenastka świata
  • Na forum od: 01.11.2010r.
  • POLSKA !!!!
« Odpowiedź #1587 dnia: Maj 24, 2011, 14:52:34 »
espree- O tym zwolnieniu Smudy nie słyszałem i to na pewno są plotki. Smuda odejdzie dopiero po Euro mam nadzieję, że się nie skompromitujemy na tak ważnej imprezie. Ale patrząc co wyprawia Smuda to na Euro występu pewnych może być już chyba 18 zawodników bez względu na forme !!!.
No to pewnie plotki, a swoją drogą ciekawe jakby się sprawował Lenczyk.
Patrząc na to kogo teraz powołuję Smuda to słabo widzę nasz występ na EURO, niby mamy dobrą podstawową jedenastkę ale jak cała ławka rezerw będzie z takich piłkarzy jak Klich, Glik, Lukasz Mierzejewski, Kucharczyk (chyba że wróci do formy z jesieni) a nie zabraknie np Małeckiego, Kupisza to nie jest dobrze. Ciekawe czy jakby Wasyl grał w Wiśle to czy Smuda by go zauważył. Na pewno nie zastąpiłby Piszczka, ale kiedyś świetnie też grał jako stoper. Teraz też jest w świetnej formie, ale jak może podpadł kiedyś Smudzie to nie ważne jak pięknie by grał szansy nie dostanie  :-\

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #1588 dnia: Maj 24, 2011, 14:55:47 »

Czytał komentarze, zjeżdżam na dół i myślę zaraz napisze że Mały jest jak Rooney, pyskaty, nieokrzesany ale w tym sezonie gra świetnie z przodu i pomaga z tyłu. A tu taka niespodzianka :D

Co do Kucharczyka to równie dobrze można by iść do lasu wyciąć drzewo i postawić na boisku będzie taki sam pożytek

Glika można przecierpieć koleś grał przez rundę praktycznie w każdym meczu 90 minut w Serie A nabył pewnie jakiś umiejętności, ma doświadczenie niech gra
« Ostatnia zmiana: Maj 24, 2011, 14:58:10 wysłana przez $RMF$ »
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #1589 dnia: Maj 24, 2011, 15:02:49 »
Szkoda, że umiejętności nie te

Jasne, ale jak na polską skalę - jak najbardziej te.
" border="0

Offline $RMF$

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1590 dnia: Maj 24, 2011, 15:08:55 »
Co do Rzeźniczaka to nie wiem co wy widzicie w tym piłkarzu, gość jest totalnie przereklamowany. Solidny zawodnik ale ja osobiście wyżej cenie umiejętności Wasyla czy Wojtkowiaka ogranych w pucharach nie wspominając już o Piszczku na tej pozycji.

Ale postaw sobie na szali Mierzejewskiego który może grać na obu bokach obrony i obok Rzeźniczak oraz Wawrzyniak w obu przypadkach szalka przechyli się w stronę Legionistów, już nie będę wspominał że Mierzejewski kupował mecze. Co on widzi w tym piłkarzu ?? drugi Leo który jakimś cudem widział w Zahorskim International Level 
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline furtak123

• Asystent trenera
  • Na forum od: 18.06.2009r.
« Odpowiedź #1591 dnia: Maj 24, 2011, 15:13:39 »
Glika można przecierpieć koleś grał przez rundę praktycznie w każdym meczu 90 minut w Serie A nabył pewnie jakiś umiejętności, ma doświadczenie niech gra
inna sprawa jak gral
"Drętwą mową ust nie kalać, wyjść na boisko i zapierdalać"

ale go w domu biją kablem bez przewodowym :D

Offline D17

• III - ligowiec
  • Dostał Piw: 16
  • Na forum od: 27.11.2009r.
  • Real Madryt!
    • Status GG
  • Gram w: PES 2016
« Odpowiedź #1592 dnia: Maj 24, 2011, 15:37:03 »
A Peszko?! Gdzie jest kur**a Peszko?!

Offline $RMF$

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1593 dnia: Maj 24, 2011, 15:51:48 »
A Peszko?! Gdzie jest kur**a Peszko?!

w szpitalu

Offline D17

• III - ligowiec
  • Real Madryt!
    • Status GG
« Odpowiedź #1594 dnia: Maj 24, 2011, 15:52:29 »
A aa bo on chyba kontuzje ma ;/

Offline cinosław

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1595 dnia: Maj 24, 2011, 15:57:27 »
Luis Fernandez, selekcjoner reprezentacji Izraela, ogłosił 23-osobową listę zawodników powołanych na mecz eliminacji do Mistrzostw Europy 2012 z Łotwą, który rozegrany zostanie 4 czerwca w Rydze.

Wśród wybranych przez Fernandeza piłkarzy znalazł się również pomocnik Białej Gwiazdy, Maor Melikson. Zawodnik już wcześniej otrzymywał powołania do reprezentacji Izraela, ale zawsze była to szeroka kadra. Tym razem Maor otrzymał również telefon od menedżera kadry, że ma się stawić na zgrupowaniu w Austrii. „Dowiedziałem się o tym wczoraj. Menedżer powiedział mi, żebym był gotowy na to, że prawdopodobnie pojadę na obóz przygotowawczy. I dzisiaj dostałem telefon, że jadę. To zawsze wyróżnienie dla zawodnika, jeśli dostanie powołanie, dlatego cieszę się z tej informacji” – powiedział Maor. „Do drużyny dołączę później. Zgrupowanie zaczyna się 27 maja, a ja pojawię się tam 31 maja, po gali w Warszawie” – dodał pomocnik.

Powołanie do reprezentacji Izraela oznacza, że dla Maora Meliksona temat ewentualnej gry dla biało-czerwonych nie istnieje. „Słyszałem, że trener reprezentacji Polski powiedział, że nie potrzebuje mnie, więc dla mnie temat jest zakończony” – podkreślił zawodnik drużyny mistrza Polski.

Biuro Prasowe Wisły Kraków SA

Może to i dobrze.

Offline Michal16ZenitSP

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 15.01.2009r.
  • Aktualny awatar, chyba nie znajde lepszego.
    • Moja strona o futbolu, robię ja sam, więc sorry za brak newsów, postaram sie je nadrobić.
« Odpowiedź #1596 dnia: Maj 25, 2011, 20:25:29 »
Narzekaliście na Kucharczyka i Klicha, ale gdy oglądam teraz Multiligę, to uważam,że oni wcale tacy ,,dupiowaci" nie są.Przypomnę Klich=gol+asysta, a Kucharczyk=2 gole.
Co nie oznacza, że brak powołania Małeckiego to bardzo głupie posunięcie Smudy.
Ale myślę,że Smuda go nie chcę powołać, bo(może) boi się,że na Euro wyskoczy z ,,walkami kogutów".
To tylko moje zdanie.
POZDRO i miłych przeżyć z Ekstraklasą dziś i w sobotę ;D.
Wiem,że są duże zaległości na stronie, jeżeli uważasz, że warto kontynuować pracę nad nią wyślij opinię na PW ;).

Offline D17

• III - ligowiec
  • Real Madryt!
    • Status GG
« Odpowiedź #1597 dnia: Maj 25, 2011, 20:35:51 »
Bo jest przereklamowany Małecki

Offline cinosław

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1598 dnia: Maj 25, 2011, 21:12:37 »
Bo jest przereklamowany Małecki

proszę Cię ! Oglądnij kilka meczy Wisły a później się wypowiadaj , nie wiesz to kur** nic nie pisz !

Offline MaTX

• IV - ligowiec
  • Na forum od: 02.08.2009r.
« Odpowiedź #1599 dnia: Maj 27, 2011, 14:09:53 »
Polański nabrał chęci na grę w naszej kadrze. Widocznie w szwabii go nie chcą. Co o tym sadzicie ?

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #1599 dnia: Maj 27, 2011, 14:09:53 »