Uważasz że Lewy gra jak drewno?
Cóż za piorunująca dedukcja.
Co wy chcecie od Lewego? napastnik który był kryty przez cały mecz przez Abidala,
Mocarne usprawiedliwienie. Dobrze grywają tylko napastnicy niekryci, hm?
doszedł do 2-3 sytuacji w których nie wiele brakowało i
Które w spektakularny sposób z_ebał, ale on czyni to nawet w klubie, więc nie jest to żadna nowość. Lewandowski jakoś tam gra TYLKO jako cofnięty napastnik (co zauważył Klopp, nasz gwiazdor jakoś te chyba osiem bramek w lidze strzelił), kiedy gra sam na szpicy, wygląda to jak wygląda. Typ Berbatova, ale klasa nie ta, technika i gra ciałem też nie.
Pewnie jest przed nim Tomasz "Ławka" Kuszczak ??
Odchodzi do WBA albo do Aston Villi, w obu tych klubach będzie miał niepodważalną pozycję. Na marginesie, wskaż bramkarza, który bezsprzecznie nie byłby zmiennikiem van der Sara przez ostatnie lata. Plan był taki, że Holender był golkiperem "awaryjnym", którego notabene miał zastąpić Polak, ale złożyło się tak, że dość niespodziewanie van der Sar stał się moim zdaniem najlepszym bramkarzem w historii klubu, przed Schmeichelem i Stepneyem.
Nie jest.
Smutno mi, że się mylisz.
Na przykład? Pewnie wyjedziesz z Kuszczakiem, ale on w tej chwili jest gorszy od Szczęsnego czy Ci się to podoba czy nie
Boruc (sam Aeroplane twierdzi, że zawodnik Fiorentiny jest od niego lepszy, mogę nawet podać stosowny cytat), Fabiański i wspomniany piłkarz niezgody.
Pogadamy, kiedy Szczęsny będzie regularnie występował w Arsenalu, ale nie wtedy, gdy wszyscy inni bramkarze są kontuzjowani. Swego czasu Kuszczak grał kilkanaście meczów pod rząd, podczas których był najlepszym golkiperem Premiership, ale nie zachwycano się nim nawet w ćwierci tak jak teraz Szczęsnym. Kwestia mody?