Poziom Professional
Moj zawdonik jest z Burkina Faso, ma 2.05 m wzrostu i wazy 97 kg.
Sezony 1-2
Zaczynalem w Deportivo jak wiekszosc, tych co zaczynaja w Primiera Division. Przez 2 sezony strzelilem tylko 9 bramek i mialem 2 asysty. Co ciekawe 5 z nich strzelilem Realowi lub Barcie. Zdobylem tylko 1x Copa del Rey i dzieki temu awansowalem do LE. Zespol grał tak ze chcialo mi sie odejsc juz w polowie 2.sezonu - postanowilem jednak jeszcze zostac. I dobrze zrobilem - zadzwonilo do mnie Athletico Madryt. Teraz bede gral o troche wyzsze cele.
-----------
Sezon nr 3
- Krol strzelcow Primiera Division
- Krol asystujacych Copa Del Rey
- European Team of the Year [razem z Torresem w napadzie]
- World Team of the Year [razem z Benzemą w napadzie]
25 goli w Lidze, 2 w LM, 1 w Pucharze, kilka asyst, 10x Man of the Match
Staty druzyny:
2. w Primiera Division
1/4 finału LM
1/4 finalu Copa Del Rey
Co ciekawe we wszystkim bylem gorszy od Realu (odpadlem w 1/4 LM [po karnych], Copa i przegralem stosunkiem bramek w Primiera)
I sygnaly od Barcelony
-----------
4 sezon
Barcelona
Z sezonow 4 i 5 nie mam screenow, bo sie nie oplacalo.WYgralem wreszcie LM z Realem, nastukalem troche goli (...) 2 razy bylem w Team of the Europe i World, ale przegrywalem, nie wiem dlaczego z roznymi goscmi w Player of the World i Europe. Aktualnie to wlasnie odpadlem w 1/8 LM razem z moim Realem z Juventusem - to co sie dzieje w Realu to jest porazka - stracili jedynego gola po wolnym, jak jeszcze mnie na boisku nie bylo. Wszedlem dopiero w 65 minucie i caly rewanz gralem. Nikt mi nie podawal, a jedyna akcje co mialem to dostalem crossa 3 metry przed pole karne i jak dobieglem to akurat wyszedl bramkarz i nie bylo jak minac, uderzylem prosto w niego. Ale jestem najlepszym strzelcem Realu, a przez to ze te ... nie umieja grac, znowu nie bede mial szansy byc MVP i zdobyc obydwu klasfikacji w LM. To mnie strasznie denerwuje, zespol TOP 1 w rankingu, a beze mnie nie potrafi nic zrobic
A jednak (wreszcie jestem MVP czegos):
Oprocz tego zdobylem tytul krola strzelcow Copa del rey, kolejny raz. Zabraklo mi jednej asysty do krola asyst w lidze >: [to jedyna rzecz z Hiszpanii jakiej mi brakuje] (W ostatnich 3 meczach mialem az 5 asyst, ale nie dalem rady podgonic). Strzelanie sobie w tym sezonie darowalem - 25 goli na koniec (16 w lidze 4 w LM, 5 w Copa). Jako mi sie udalo
A to statystyki po 6 sezonach, z danymi z roku nr 4 i 5 z mojej gry (na zielono):