Patch nie działa na wersji gry 1.0. Pobrałem, skopiowałem do moich dokumentów Konami, kitservera wkleiłem do folderu z grą, w grze zmieniły się tylko nazwy klubów, reszta bez zmian.
Kolego Matrix253 dzięki za pomoc. Niestety kolega Adamsa1 nie miał racji bo należy to wkleić do folderu Mini Master patch w kitserwerze a nie w example root1. Ale folderu dt08 nie mam wiec nie wiem dalej jak zrobic żeby zimy nie było.
Co do naśladowaniu NEDERLANDA- tak.. muszę się przyznać. To mój osobisty bóg, jest moim guru! Jak można go nie wielbić?!
Gdzie wzucic ten plik DLC? bo niechce mi se szukac po stronach
Słuchajcie, dlaczego po wgraniu patcha mam co prawda oryginalne stroje piłkarzy, ale w powtórkach itak zakryte jest wszystko to co oni mają na koszulkach. Prosze się nie śmiać, bo jestem nowicjusz jeśli chodzi o PES-a
i przez takich LENI, Polska wygląda jak wygląda.... Pisze jak byk w opisie na pierwszej stronie!
Moze nie zauwazylem ?@EDIT: to najpierw dokładnie przeczytaj, a nie pisz, że ci się nie chce. W ten sposób na forum będzie większy porządek i zamiast przeglądać 30 stron, będzie ich tylko 10. To wy użytkownicy tworzycie bajzel - popatrz tylko na temat z Tranceshine Patch 2010 Version 1.4! - myślisz że dlaczego ma 137 stron?? Bo około 100 stron to tylko i wyłącznie spam, powtarzające się pytania itp. i raczej ta ilość ciągle będzie rosła, bo wątpię aby komuś chciał się przeglądać cały wątek żeby znaleźć odpowiedź na swoje pytanie - po prostu dopisze kolejny post z pytaniem, które było już pewnie na kilkunastu stronach i bajzel się będzie rozrastał.