Witam i przepraszam że zawracam głowe master ale jak mam wgrać te piłki do twojego patcha ?? --
REJESTRACJA lub LOGOWANIE bo próbuje i nic… zmienia mi się nazwa liłek… a piłki dalej są takie same próbowałem na tyle sposobów i nic!! Może jestem kretyn ale w twojego patcha nie idzie ich wgrać… zablokowałeś jakoś coś?? Bo mam problem jak ten pan co tu niżej napisał: „Koadfahsdf”
REJESTRACJA lub LOGOWANIE istnieje jakiś sposób by to wgrać?? Master ratuj !! dasz jakąś instrukcje chociaż jak to wykonać?? Lub coś w tym stylu…
pierwsze to zastosuj się do tego co pisze na pierwszej stronie :
!! Uwaga - do patcha wkradł się mały błąd - otóż przez moją nieuwagę zawiera dwa ballpacki przez co niektórym mogą nie działać poprawnie piłki. Należy wejść do folderu dt0b.img w kitserverze i usunąć wszystkie pliki, które mają w nazwie "pilki" !!
- oczywiście w folderze mini-master-patch.
zostaną wtedy tylko te piłki które mają być w patchu. Żeby wgrać pilki trzeba teraz wgrać swoje zastępując pliki unnamed od 4 do 14.
Poza tym każdy porządny ballpack, zawiera preview piłek (czyli obrazki w róznych trybach gry w PESie), który wgrywa się do folderu dt0f.img też oczywiście zastępując stary unnmed_1872.bin(w przypadku master patcha plik nazywa się previev balls_1872.bin). Oczywiście ten plik może nazywać się różnie bo kitserver rozróżnia pliki po numerach, a nie nazwach, więc trzeba sobie sprawdzić czy przypadkiem nie ma w tym lub innych folderach plików z takimi samymi numerami (jeśli np. po wgraniu jakichs dodatków one nie działają, ale widać że pozostały stare).