A ja mam taki problem spolszczenie nie działa tzn miesza się z językiem eng i przeinstalowywałem i nic ciągle to samo ;< i jeszcze nie chce mi się wczytać ;
wiem -.- ale przed wgraniem tego pacha miałem spolszczenie pełne wgrałem pacha i pupcia się pomieszało później delete wszystko i jeszcze raz to samo ;<
Po raz trzeci chyba: Master, które pliki odpowiadają za ikony od Play Station przy powtórkach itp. chcę mieć te standardowe.
Ja bym prosił o pomoc w znalezieniu przyczny mojego prolemu. Gdy wgrałem patch i w kitserwerze w pliku "config" ustawiam ilość detali piłkarzy to podczas meczów, scenek, powtórek itp na maksa to twarze piłkaży są nie wczytane (kanciaste). Na "czystym" pesie nie mam tego porblemu.
będzie działać na wersji 1.3 jak juz wyszeł kitserver?
tak działa na wersji 1.3 bo sam przed chwilą testowałem
A ja mam taki problem Kitserver 9.2.0 dziala mi online czyli wszystkie stroje itd sa a jak chce grac offline to juz stroi niemam i chyba tylko stroi w czym tkwi problem prosze o pomoc z gory dziex
Dla mnie patch super wszystko gra.Mialbym tylko jedno pytanie czy przy tworzeniu kolejnego upadata bedzie mozliwosc zmienienia dziwnych klubow z master league na jakies normalne np.2 ligowe oczywiscie jest to moje zapytanie:P nie wymagam cudow bo i tak jestem wdzieczny za to co rozbiles.