Już wolę oglądać z reklamami co 3 minuty niż z tymi panami z polskiej telewizji, którzy nazywają siebie komentatorami! Jak ich słyszę to mnie ku*wica bierze. Np. rok temu na All-Star Game pie*dolili o dziesięcioboju! Poza tym 0 emocji i humoru.
Dobra, trochę spokojniej:
Korzystając z tego, że LP jest na razie darmowy, staram się oglądać ciekawsze mecze. Wg mnie dobrze ogląda się w tym roku LAC, OKC, Miami, może Was trochę zaskoczę, ale również Minnesotę. "Rubio can really pass this rock" jak napisał LBJ na twitterze.
Co do Phoenix, to wczoraj do zespołu przyszedł Michael Redd. Może da kilka(naście) potrzebnych punktów. Na razie Frye i Dudley w ogóle nie wyglądają mi na siebie z zeszłego sezonu, zresztą Nash też jakiś taki mniej dynamiczny mi się wydaje. No i wszyscy jakby stracili rzut! Gortat to rozumiem, bo kontuzja, ale reszta? Dobra wiadomość jest taka że Robin chyba nauczył się w końcu grać.
@bachu12 Ron-Metta-Artest-World-Peace obojętnie jak by się nie nazywał ma czasem swoje odpały i pewnie to był jeden z nich. Może to za duże słowa, ale to taki Rodman dzisiejszych czasów.
Piszcie swoje opinie na temat drużyn, zawodników, szans, zagrań itp, a nie wklejajcie wyniki, bo to każdy może sprawdzić.
Edit po meczu z OKC: Gortat coś gorszy w obronie się zrobił. Do ludzi z problemami strzeleckimi dorzucam Hilla.